Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Marissith jeśli cię to uspokoi to jedz, lepiej pojechać raz za dużo niż raz za mało,
O której masz usg? Będę czekać na niusy i koniecznie zdjęcie!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ana hi hi ja mam drugą dziewczynkę i na żadną nie rzygałam
Z Zuzą chyba raz jak poczułam topiony smalec a teraz tylko jak pojadłam surowego żółtka utartego z cukrem
Więc to jednak nie jest reguła
Ciekawa jestem co tam hodujesz
O której wizyta?
Ejjj jaka za stara? Ja skończyłam 35lat i mam jeszcze jedno w planachŻadne za stara! Ja się nie zgadzam
Mariss moja też dzisiaj wyjątkowo spokojnaAż brzuchem ruszam żeby się rozbrykała ale nic z tego. Tylko od czasu do czasu coś w środku czuję, ale drażni mnie bardzo jak jest aż taka spokojna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 11:57
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja to sie cieszylam jak moja siedziala cicho, ale ja mialam jakies dziwne przeswiadczenie ze z nia wszystko ok, zreszta do dzis jest raczej powolna w ruchach.
Ana: trzymam kciuki..Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej,
Ja oczywiście spaceruje
Pogoda supernowa do szlajania się
zgredka wrote:Lara: nie bede tlumaczyc, bom w robicie, mialam wczoraj takie nastawienie jak Ty dzis, ponoc dziala przez cienka skore dziecka, ze niby to silniejsze niz antybiotyk, kolezanka pokazala pierwszy z brzegu w googlu artykul o tym. Na pewno nie zaszkodzi, a poki co widze poprawe
Ana, trzymam kciuki za poznanie płci lokatora.
Mari, gratki bakłażana :)co do ruchów... Wiesz, ona ma coraz mniej miejsca i te ruchy już nie bedą takie jak były, teraz to tylko kwestia prźeciagniecia sie lub obrotu. Potrzebuje tez spać. Połóż sie na lewym boku, weź kilka głębokich wdechów i poczekaj. Na pewno wszystko będzie dobrze, ale wiadomo, lepiej sprawdzić.
Mi lekarka mówiła żeby nie głaskać brzucha bo można wywołać skurcze, wiec tego nie rób
Malenq, jak sie czujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 12:02
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Zjadłam pomarańcze, zagryzłam czekoladą, jak nadal będzie siedzieć cicho to pojedziemy. Najwięcej paniki mąż wprowadza, albo może ja taka lekkomyślna jestem? Już sama nie wiem.
O której masz usg? Będę czekać na niusy i koniecznie zdjęcie! -
Anuśka wrote:Ana hi hi ja mam drugą dziewczynkę i na żadną nie rzygałam
Z Zuzą chyba raz jak poczułam topiony smalec a teraz tylko jak pojadłam surowego żółtka utartego z cukrem
Więc to jednak nie jest reguła
Ciekawa jestem co tam hodujesz
O której wizyta?
Ejjj jaka za stara? Ja skończyłam 35lat i mam jeszcze jedno w planachŻadne za stara! Ja się nie zgadzam
Mariss moja też dzisiaj wyjątkowo spokojnaAż brzuchem ruszam żeby się rozbrykała ale nic z tego. Tylko od czasu do czasu coś w środku czuję, ale drażni mnie bardzo jak jest aż taka spokojna
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana kciukam za usg i tez czekam na wieści jakiej płci bedzie kolejne gangowe dziecię
Z tym czosnkiem ciekawa sprawa.
Mari jak sie stresujesz to jedz lepiej i sprawdź. Wypij szklankę zimnej wody - to zawsze działa.
Ja tez sie nie zgadzam ze za stara buuu.
Zupka sie gotuje ... O i juz koniec przerwyAnastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Sorry ze na chwile ale nie mam weny ale czytam...
Malenq kupuje w aptece ampułki z Aqua wyglada jak sól fizjologiczna a tak robiły w szpitalu to i ja tak robię a jak widzę zaczerwienienie to smaruje raz kiedyś clotrimazolem
Aha pH z nocy super a posiew póki co nic nie rośnie...
Mała uparcie siada od niedzieli i w bujaki i w łożku i w ogóle
Przepraszam ze nie odpisze więcej postaram sie pózniej. SpadamMalenq, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana, chyba żadnej z nas obyło nie chodziło, kazda napisała tylko, jak ona by zrobiła;))
Malenq, pytanie, bo jesteś ekspertem, jak karmisz, to zwracasz uwagę, zeby, np. Mieso było dobrze upieczone, jajko sparzone, etc.?
Zuza dziś nieznośna, od godziny pisałam posta...
Lady, moja do tej pory za mną ciagle i musze siedzieć non stop (jesli jestesmy w domu z mauzem), bo u dziadków spoko - mama papa;) ale tylko u moich.
Ja przy zacnej dziewczynce nie rzygałem, wiec to mit.
Mari, pomaga zawsze cola - nawet babka ba usg mi mowila, zeby pobudzić dziecko albo słodkim, albo cola;)
Anuska, prawie zawału dostałam - jadłaś surowe jajko?nie bałaś sie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 12:31
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:
Anuska, prawie zawału dostałam - jadłaś surowe jajko?nie bałaś sie?
No fazę miałam na kogel-mogelPrawie do połowy ciąży się tym zajadałam
No ale po tych rewelacjach przestałam jednak
U nas w domu jedzenie surowizny to normaI co ciekawe nic nikomu nie jest
Ale większość produktów mamy ze sprawdzonych źródeł i nie są to sklepy
-
Anuska, bobo jak ze sprawdzonych źródeł to spoko;) ja uwielbiam sushi, tatar, metkę, śledzie, etc., a juz dwa lata nie jadłam...;(
Malenq, a juz myślałam, ze schizuje, czyli czeka mnie jednak jeszcze sterylnych z 10 miesiecy;)Anuśka lubi tę wiadomość
-
ZGREDZIA - a ty mowilas mamie o tej akcji z twoim? Bo jak tak to pewnei dlatego tak niefajnie zareagowala bo wie co ty tez czujesz., Oczywiscie nei powinna az tak skrajnie reagowac albo przynajmniej ci tego nei mowic. No widac ze tu jest pies pogrzebany czyli zalatw sprae z menem. Sciskam.
U nas noc w miare ok czyli Domi dal pospac bo budzil sie tylko co 2-3h. Zapakowalam go wczoraj w spiworek i lepiej mi sie z nim spalo bo nie rzuca sie tak po lozku i nie rozwala tak
.