Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja to najbardziej jeszcze grzechotki lubi, gryzaki i ksiazeczke zjesc.. lubi tez sowke pluszowa rozebrac z kubraczka (?)
Wszystkiego Naj dla Zuzi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:19
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego naj dla Zuzi
buziaki :*
Ania spała ok 1,5 h z mała przerwa na butle, no i oczywiście musiałam być obok, ale przynajmniej nadrobilam seriale
Zjadła pół słoiczka małego obiadku i niedługo idziemy na spacereksuonko swieci wiec możemy iść
Jeszcze zabawa i pogawędki lalallalal daddada acia acia acia i tattatatatattata
No i coraz cześciej staje na wyprostowanych nóżkach i udaje sprężynkę
Hmmm miałam pytać.... Wczoraj otworzyłam słoiczek z jedzonkiem z grudkami, oczywiście wszystko wypluła, i teraz co robić? Bo przyzwyczajona do czystych papek... Przeczekać czy wciskać?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buziaki dla 8mkeskeczniakow naszych
H jutro konczy.malez to zlecialo
Psotko, H je kawalki. Chleb, banan, avocado, ciasteczka orkiszowe zrobilam i dalam,brokul itp. Ladnie sobie radzi. Ona je obiad wczesniej i gdy my jemy, to ina dostaje talerzyk z kawalkami tego ci my mamy na obiad - warzywa plus owoce pozniej. Chleb dostaje rano lub po popoludniowej drzemce.
Tez sie boje, bo kolezanki corka jablkiem sie zadlawila i operowac ja musieli. Ale nie chce tego samego bledu, co z najstarszym popelnilam powtarzac. Ponad rok mial, a ja nadal musialam mu obiad widelcem memlac....chociaz tesciowa i jej corka 4latkowi nadal widelcem jedzenie rozgniatajaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:36
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Buziaki dla 8mkeskeczniakow naszych
H jutro konczy.malez to zlecialo
Psotko, H je kawalki. Chleb, banan, avocado, ciasteczka orkiszowe zrobilam i dalam,brokul itp. Ladnie sobie radzi. Ona je obiad wczesniej i gdy my jemy, to ina dostaje talerzyk z kawalkami tego ci my mamy na obiad - warzywa plus owoce pozniej. Chleb dostaje rano lub po popoludniowej drzemce.
Tez sie boje, bo kolezanki corka jablkiem sie zadlawila i operowac ja musieli. Ale nie chce tego samego bledu, co z najstarszym popelnilam powtarzac. Ponad rok mial, a ja nadal musialam mu obiad widelcem memlac....chociaz tesciowa i jej corka 4latkowi nadal widelcem jedzenie rozgniataja
no wlasnie ja sie tego panicznie boje
A jablko dajesz? Gotowane czy nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:56
-
Malenq, jak szłaś do lekarza ze swoimi znamionami to najpierw do dermatologa? Czy od razu do chirurga? Bo idę dziś do internisty i jak coś to muszę skierowanie wziąć.
My na spacerze, pizdzi jak w kieleckiem hihihi lekko pokropiło
No tak, dla Frania rownież wszystkiego najjjjjjWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Sto lat dla Zuzu.
Psotka, Ja tez boje sie zadławienia, wiec do ręki tylko miękkie rzeczy (np. cgrupki kukurydziane, kawałek chałki), ewentualnie pokrojony chleb, rozdrobnione warzywa widelcem. Nie uważam, zeby było to cos złego, ze jeszcze troche jej porozrabiaj (papki tez czasem dostaje), mamy jeszcze troche czasu na naukę - mysi sie nauczyć oczywiscie jak do przedszkola pójdzie, ale to za rok. Zwłaszcza, ze jak jej daje do łapki, to ona pcha do buzi za duze kawałki, a potem łyka i robi wielkie oczy...mydle, ze jak ze wszystkim - zależy od dziecka i rodzic sam wie najlepiej. Kiedyś kupiłam jej ciasteczka - napisane id 7 mcy, Zuza miska wtedy z 11, a twarde były, ze ja ledwo dałam rade pogryźć...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Laradzięki żyję, wczoraj zrobiłam sobie chłodniejszą kąpiel i temp spadła do 37,4
Dzisiaj byłam u dietetyka w szpitalu w związku z moją "cukrzycą", takie sranie w banie, pozmieniali te normy żeby napędzać sobie pacjentki i tyle...
Miłego dnia
U mnie tak pizga, że mało głowy nie urwie -
nick nieaktualnyLaRa wrote:Malenq, jak szłaś do lekarza ze swoimi znamionami to najpierw do dermatologa? Czy od razu do chirurga? Bo idę dziś do internisty i jak coś to muszę skierowanie wziąć.
My na spacerze, pizdzi jak w kieleckiem hihihi lekko pokropiło
No tak, dla Frania rownież wszystkiego najjjjjj
Od razu do chirurga, dermatolog tu nic nie pomoże... -
Hej gangsterki
Witam sie z domowego szpitala... Wszyscy u nas chorzy. Wczoraj byliśmy nawet z Rox na pogotowiu w szpitalu i okazało sie, ze mała ma zapalenie krtani. Płaczliwa jest bardzo. Do tego od następnego poniedziałku Marcelowi zaczynaja sie egzaminy semestralne i muszę go do nich przygotować. Także masakra...
Pozdrawiam i życze miłego dnia... -
Pat zdrówka dla was trzymajcie sie jak tam Sebastian???
U mnie Zuze znowu coś złapało niby katar i kaszel osłuchowo czyta do szkoły ma chodzić Pulneo plus pectodrill dostała krople do nosa i tyle
Lilka własnie padła na drzemkę Zuza lekcje robi a ja najchętniej bym poszła spać nie cierpie jsieni i zimy chce lato ciepełko i piekna pogodenawet upały mi nie straszne
ale sie nam te dzieciaki starzejąmatko moja juz wpiątek 5 miesięcy konczy kiedy to zleciało
Pati Belgia, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Pat zdrówka dla was trzymajcie sie jak tam Sebastian???
U mnie Zuze znowu coś złapało niby katar i kaszel osłuchowo czyta do szkoły ma chodzić Pulneo plus pectodrill dostała krople do nosa i tyle
Lilka własnie padła na drzemkę Zuza lekcje robi a ja najchętniej bym poszła spać nie cierpie jsieni i zimy chce lato ciepełko i piekna pogodenawet upały mi nie straszne
ale sie nam te dzieciaki starzejąmatko moja juz wpiątek 5 miesięcy konczy kiedy to zleciało
Biedroneczka83, LaRa, WróżkaZielona, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pati:
oby mala szybko wrocila do zdrowia
Ja sie czuje fatalnie, wyszlam wczesniej z pracy, mega zmeczenie, nonstop chec rzygania, nie mam juz silychcialabym sie polozyc i nic nie robic, a wlasnie czekam na mala w zlobku i potem obiad robic..
-
Zgredko sorry złe przeczytałam... Daj spokój kładź sie i odpocznij obiad nie zając zrobisz pół godz pózniej i juz, albo niech Twoj zrobi.
Wszystkiego dobrego dla 8 miesięczników i 5 miesięcznicy
U mnie była siostra mojego męża, zmęczona jestem takimi długimi wizytami ale w sumie miałam z kim pogadać i dzień zleciał nie wiadomo kiedy.Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
dziewuszki, dziekujemy z Franiem za zyczenia!!
Franek przesyla obslinionego całusa e-cioteczkom!
Kroko- gratki dla Zuzi! a ja myslalam, ze ona z 31ego. cos mi sie pokickalo. niech rosnie zdrowo pannica!
Lara- trzymam kciukola, zeby wszystko ok bylo. no stress kochana!
Pati- ciesze sie z powodu Sebastiana, wspolczuje choroby Malutkiejoby szybko przeszlo...
Biedronka- no, no... czyzby sen proroczy?
Zgredka- jeszcze chwile i drugi trymestr. bedzie lepiej. zleci szybciej niz myslisz
My juz z powrotem we trojeczke. ale fajniemoj nie posiada sie z radosci, zreszta Maly tak samo
fajnie na nich patrzec
spacerek zaliczylismy i nawet wizyte w restauracji na cieplej zupce. a teraz szalenstwo do 19tej, a pozniej czilauty
milego wieczoru wszystkim!
aaa w biedrze kupilam latarenke na podgrzewacz i teraz mam ekstra nastrojpolecam
Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość