X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: a ja nie wiem czy jest różnica między śmiercią dziecka rocznego a 20letniego dla matki...

Moja ma adoratora w żłobku, Marcella ;)

WróżkaZielona, LaRa, Blondik lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, pewnie różnicy nie ma dla matki, ale gdy widzisz te malusienkie nagrobki to jednak ściska niesamowicie. Jedne żyły dzien, inne tydzień ;(
    Gratuluje zięcia, fajne imie :)

My po imprezce urodzinowej, sądziłam ze będę miała sporo do nadrabiania a tu echo....
    Koleżanki mamy pozachwycały sie Ania, bo ta tez bardzo grzeczna była :) ledwo wyszłam z resta a ona juz padła. Teraz musze ja wyciągnąć z wózka, rozebrać, przewinąć, ubrać i nyny.

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, pisalas ze tez pracujesz jako smoczek dla Diego...moze od tego cie plecy bola? Bo mnie od tej dziwnej pozycji przybranej przez cala noc. Az sie ruszyc nie moge....dzwiganiemswoja droga...

Kroko, super ze masz nianie, ktora mozesz poprosic by dluzej zostala i cos pomogla przy malej :)

Jakis lunk mi sie wkradl w poprzednim wpisie.

U nas balagan nadal, ale zakupy ogarniete, polowa piernikow upieczona, choinka ogarnieta, pranie ogarniete, obiady do przyszlej srody tez ogarniete, spr.papierkowe ogarniete. Jutro sprzatanie, pieczenie ciast i piernikow, dekorowanie ich, pakowanie prezentow (uwielbiam), ogarnac przedszkole i jeszcze pare spraw...a w sobote objadamy sie :) uwielbiam siweta

Krokodylica, Nenaaa, zgredka lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ tu dziś cisza... No i skoro pytacie to dziś byłam z Jagoda na kontroli u rehabilitantki. Wszystko super, doszło jedno ćwiczenie i w sumie juz nie musimy tam jeździć mam ja obserwować i jakby cos mi sie nie podobało to sie zgłoszę do Pani.
    Lara gratki udanej imprezy i reprezentacyjnej córki :)
    Taaa mnie tez plecy bolą od nicnierobienia i leżenia :)
    Dobrej nocy wszystkim.

LaRa, Krokodylica, WróżkaZielona, Nenaaa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• justta Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cmentarz u nas to bardzo czesto odwiedzany, chociaż daleko

Dobrej nocy laseczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 21:08

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę same dobre wieści. Bardzo się cieszę. :)

MANIEK lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęło sie u mnie plamienie @, jutro sie rozkręci. Tydzień po terminie. Mam nadzieje, ze sie to ureguluje jak było.
    Ania sie obudziła przy przebieraniu, chwilka zabawy i śpi. A ja muszę trochę mieszkanie ogarnąć i zabawki A.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Nena, pisalas ze tez pracujesz jako smoczek dla Diego...moze od tego cie plecy bola? Bo mnie od tej dziwnej pozycji przybranej przez cala noc. Az sie ruszyc nie moge....dzwiganiemswoja droga...

BESZKO ja tak wlasnie tez mam :/. Czasem juz w nocy wytrzymac nie moge tak mi niewygodnie.

A dzisiaj dalam czadu i moje plecy wolaja o pomoc. Maz caly dzien poza domem. Bylym dwa razy na spacerze i na spotkaniu osiedlowych mam. Posprzatalam mieszkanie, odkurzylam, umylam podlogi, lazienke, wypralam recznie staniki, upieklam chleb dla malza, upieklam sobie kolacje (pycha ziemniaczki z czosnkowym maselkiem i serem), upieklam czekoladowe mufiny z wisniami (13 - a maz ma celiakie i ja je musze wszystkei zjesc hyhyhy).
    Plus oczywiscie zabawa z maylam, papu, mycie i polozenie go spac...
    padam

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm czas by tu awatar zmienic ale nie mam pomyslu...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczynki, ale dzialacie! w sumie dobrze, ze tak piszecie, to mnie mobilizuje :D jutro moze tez cos porobie... aaa nie chwalilam sie. zrobilam dzisiaj z rana marchewkowe i polowe zanioslam do pracy :D a druga polowa juz prawie zjedzona. a wizyta w pracy przebiegla suuuuper :) tak sie stesknilam za tymi ludziskami, ze hej! no i od stycznia wracam na dwa dni, juz sie nie moge doczekac :)

Lara- super, ze urodzinki sie udaly i Ania byla spokojna :) jak z mieszkaniem?

Maniek- noo to teraz juz bedzie mniej zachodu z wyjazdami na ta rehabilitacje. a podejrzewam, ze teraz Jadzia szybko nadrobi!

Zgredka- łuhuu, lubie za kawalera :D

Nowatorka- jak wizyta?

Ja sie zbieram do spania. Jutro tesciowa przyjezdza to pewnie cos na chacie porobie.

dobrej nocki!

PsotkaKotka, Nenaaa, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh wiecie co. Przegladm wlasnie zdjecia ze slubu. Tak mi strasznie zalezalo na super zdjeciach. Zawsz emowilam, ze weszme najlepszego fotografa bo chce miec wyrabist fotki. I co? Wzielismy jakiegos znajomego kolegi. Niby fotograf i do tego robil zdjecia on i jego zona. A wyszy beznadziejne :(. Ujecia moze i sa ok ale jakos jest strasznie do kitu. Gdy sie je powiekszy to jest taki szum ze az si eboje jak to po wydrukowaniu bedzie wyglac :(.
    Nie lubie ich ogladac bo mi sie plakac chce z tego powodu :(

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka, masz rację, te nocne "harce" też dają popalić ciału memu.

Diego znowu ma mega otarcie na buzi ( nawet nie pytajcie jak...), jeden siniak dopiero co się wygoił, teraz następna "ozdoba". Nie wyrabiam z tym raptusem, na ulicę z Nim nie wyjdę, ludzie mnie wzrokiem zabiją.

Ale jesteście spryciule, tyle porobiłyście, a ja jak zwykle w czarnej dupie ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, zainteresowany kupnem chce sciągnąć speca d gazu w celu wyceny ogrzewania gazowego. Miał dziś przedstawić propozycje cenowa. Tylko co ma to do kwoty sprzedaży? Podobno funty pokazuje w kieszeni (sprzedaż przez pośrednika) i pali durnia.
    No nic, poczekam na jego ofertę i zobaczymy jak sie skończy.
    Potrzebuje kasy na kupno mieszkania, zawsze to mniejszy kredyt do wzięcia - wiec niech sie chłop decyduje i już.

Cicho tu dziś.... No nic.. Uciekam spać...

Manku, super, ze już wszystko z Jagodzianka ok :)

Dobranoc

MANIEK lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się nasprzatalyscie kobity ;) ja nie mam kiedy :(

Wrocilam od psych, która użyła sformułowania, że nienawidzę mojego hmm hmm

Idę spać

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Zgredka, psycho trafiła z diagnoza? Jak tam u Was sie układa?
    Ja mam w planach dziś umyć jedno okno, jutro ze dwa i w tygodniu jakoś skończyć.
    Niestety, mama wraca ok 16 i dopiero wtedy mogę coś zrobić.

Noc jakaś dziwna, nie dość ze bolał mnie brzuch @, to Ania sie tak wiercili ze co chwile leżała z pupa w gorze, buzia w poduszkę i musiałam pilnować. Niby spałam ale to bardziej czuwanie było.

Miłego piatenieczunieczka :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, my obudzone kupsko sie robi :)
    Jezusicku ile Wy jesteście w stanie robić rzeczy w jeden dzień ... Szacun. Ja wynajmuje mieszkanie którego nienawidzę zatem sprzątam po łebkach i czekam na to moje wymarzone M... W tym roku nawet choinki nie mam :( trochu smutno no ale teraz zbyt duzo wydatków mamy i zawirowań związanych z mieszkaniem... Mam nadzieje ze przyszłe święta spędzę u siebie z wielka choinka i milionem pierników ktore upieczemy z Jagoda.... Ha takie marzenia w piątkowy poranek mam.

Lara współczuje nocki.
    Zgredka hmm to Ci powiedziała ... A sama jak sie do tego odnosisz?

LaRa, Yasmin lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

miłego dnia zyczę

nasza noc średnia, chyba nadmiar wrażeń z czoraj

Wczoraj na Mikolaju było fajnie. Głośno :) bardzo głośno. W zasadzie były tam prawie wyłącznie dzieci z dosyć znacznych upośledzeniem neurologicznym, więc krzyk był. Ale Kinga super się odnalazła. Zawsze tam gdzie są dzieci jej się podoba, bardzo towarzyska jest hehe też ma kawalera :D Mikołaja o miesiąc starszego, zawsze mijamy się w drzwiach na reh wzroku a wczoraj trzymali się za ręce. Ech jak ten czas leci... Mówię Wam... nie jestem gotowa :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:12

PsotkaKotka, WróżkaZielona, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, polubiłam za nowe mieszkanie, mam to samo ;(
    Może kiedyś będę mieć....

MANIEK lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie spraw mieszkaniowych i Zgredziu tulam mocno :*

MANIEK lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Oj tak niewyspana to jeszcze chyba nie bylam. DOmi zrobil pobudke o 4tej.... Nie chcial zasnac, plakal albo sobie gadal. Musialam go nosic po mieszkaniu az zasnal. Mezowi kazalam zatyczki do uszu wsadzic. Jak go potem o 7mej wzial na 30min z lozka to tak spalam ze myslalam ze to tylko 5min bylo :(

My choinki nie mamy w tym roku bo by maly atakowal. Pierniczkow nie mam mocy piec. Ozdob nawet nie wystawilam ale chyba cos dzisiaj albo jutro wywiesze.

Co do mieszkania to my tez wynajmujemy. Niestety nie stac nas na kupno. Ba, nie dadza nam nawet kredytu bo ja nie mam pracy przeciez. Lipa straszna. Nasze mieszkanko jest male bo jakies 55m2, dwa pokoje. Narazie starcza ale szukamy czegos wiekszego. Problem w tym, ze nie oplaca sie wynajmowac nowego bo ceny strasznie poszly w gore i szkoda tracic kasy na wynajem skoro mozna by splacac kredyt za to. Tyle, ze kredytu nie dostaniemy...No i taka beznadziejna sytuacja.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 1506 1507 1508 1509 1510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ