X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:

Co do wzozonaego napiecie, to nei wiem czy to zbieg okolicznosci czy co, ale moj starszak byl inetnsywnei rehab., i od ukonczenia 3 m.z.zasypial sam w lozeczku na noc (w dzien spacery do 7-8 m.z.). Kapiel, bajka, mleko, odkladalam obudzonego, dawalam smoczek i wychodzilam. Sam zasypial bez placzu.
    A macie z Madzia staly plan dnia? Bo to bardzo pomaga.
    odniosłam się do tego

ale mi dzisiaj coś grzeje na mózg tak ze pewnie źle Cię zrozumiałam... np tego posta od Blondik też źle zrozumiałam. Napisała że Madzia spi 3 h pomiędzy 7 a 23 a ja zrozumiałam że się budzi co 3h pomiedzy 7 a 23 i jeszcze skomentowałam że to normalne :P tak ze Weście dzis na mnie poprawkę i prosze się nie dziwić moim dziwnym komentarzom bo mam dziś chyba gorszy dzień

beszka lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja płacze nawet w dzień gdy cos głośnego sie stanie. Lubi ciszę i spokoj ... Jak mama :)
    Nieukowa jak Ci bliżej to we Wro tez jest klinika Soectrum dr Turska.

Krokodylica lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usunę swoje zale...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 12:56

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ta słonko, wiec zaraz wychodzimy.
    Kroko, Zuzia jak Zuzia ale Ty jesteś jedwabista ze hoho, dom, dziecko, praca... Czapki z głów :)
    Gratki zębów i ze bezproblemowo to przechodzi, ja sie boje :(

Ania boi sie suszarki, matko co za krzyk !

W rossie nan 2 za 33,99 wiec idę nabyć większa ilośc.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Adam boi sie pioracej pralki hehhe

Kurde taka ladna pogoda wyszlabym na dwor z malym ale czekam na kuriera z krzeselkiem kurde

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 11:39

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody na mocniejsze dźwięki raczej nie reaguje płaczem. A nie...skłamałam. Przestraszył się ostatnio szczekania dużego psiaka szwagierki ;)

Dama, nie łam się, Dzieć ma taki okres płaczliwy widocznie. Przeminie z wiatrem ;) Jesteś super matką i zabraniam Ci w to wątpić :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie krzyż, buuu, co się trochę uspokoi ten ból, to wraca skunks. Tak mniej więcej od czasu kiedy Diego skończył 5-6 miechów. Od dźwigania? Nie wiem...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenna a nie od leżenia? Hłe hłe hłe... Mnie napierdziela od nic nie robienia hhehehe

justta, Yasmin, Izoleccc, Blondik lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Boli mnie krzyż, buuu, co się trochę uspokoi ten ból, to wraca skunks. Tak mniej więcej od czasu kiedy Diego skończył 5-6 miechów. Od dźwigania? Nie wiem...

Ja stawiam na dzwiganie. Mnie bolal juz zanim zaszlam w ciaze. Ciezar brzucha i cyckow pogorszyl sytuacje a teraz dzwiganie malego mnie dobija kompletnie. Zapisalam sie dlatego na joge i mam skeirowanie na 6 masazy (malo ale zawsze cos).

Nenaaa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, nie dam rady nadrobić. U nas stres, stres, stres, bo w środę szczepionka ba Odrę, świnkę, różyczkę...brr, ale to ostatni dzwonek, bo potem z mała Toska nid zaszczepie Zuzy.

Btw, Blindik 3 godz w ciagu dnia to mało, ale...nie wiem czy moja Zuza w tym okresie nawet tyle spała, jedyne, co kojarzę, to, ze ona prawie w ogole nie spała - tylko płakała i jadła. Mówiłam nawet lekarce, ze urodziłam cyborga, bo ona s ogole nie spi...tak, wiec coz..,teraz tez niestety spi mało - chyba ten typ tak ma...

Kroko, z tego, co widzę to Zuzki tak maja - nue dość, ze żywe sreberka, to jeszcze rozwinięte i mądre;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:21

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Nenna a nie od leżenia? Hłe hłe hłe... Mnie napierdziela od nic nie robienia hhehehe
    Myślisz Malenka, że czas podnieść dupsona z kanapy i wstać?
    Może za dzieckiem pobiegam, co będzie tak samopas latał ;) No widocznie to nicnierobienie od 10 miesięcy, źle na plecy wpływa ;)

Malenq, justta, LaRa, Yasmin, Izoleccc, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w kanapie to już dziura niemalże.. Więc podnosi zadek i do biegu, gotowi, star...heheheh

justta, Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ja stawiam na dzwiganie. Mnie bolal juz zanim zaszlam w ciaze. Ciezar brzucha i cyckow pogorszyl sytuacje a teraz dzwiganie malego mnie dobija kompletnie. Zapisalam sie dlatego na joge i mam skeirowanie na 6 masazy (malo ale zawsze cos).
    No Kotka, może być. Cyc, brzuchol i Młody. Niezła mieszanka wybuchowa dla pleców.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    U ciebie brak @ u mnie jest znowu plamienie....kuźwa wszystko się rozjechało.... U mnie słonecznie więc pewnie zaraz na spacerek wyruszamy...
    Kroko daj trochę optymizmu... Podziel się no....

Tak, właśnie pisałam ostatnio, że w tym cyklu miałam już po drodze plamienie przez tydzień, potem tydzień przerwy i znowu tydzień plamienia a teraz znowu nic. Także jajcory zaczęły chyba znowu żyć swoim życiem. Do gina by pasowało pójść ale nie ma czasu.
    Nawet już mi przez myśl przeszło że mnie mąż niechcący zapłodnił, ale zrobiłam test i nic.

Optymizmu mam tyle że starczy dla wszystkich. Tylko jak go przekazać?
    Wiecie ja też mam swoje problemy (np. obecnie finansowe) i jestem niewyspana, ale kij z tym.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    U mnie ta słonko, wiec zaraz wychodzimy.
    Kroko, Zuzia jak Zuzia ale Ty jesteś jedwabista ze hoho, dom, dziecko, praca... Czapki z głów :)
    Gratki zębów i ze bezproblemowo to przechodzi, ja sie boje :(

Ania boi sie suszarki, matko co za krzyk !

W rossie nan 2 za 33,99 wiec idę nabyć większa ilośc.

Ja też się bałam, bo długo nie miała, i myślałam że jak nadejdą to się nie pozbieram. Ale jakoś ogarniamy. Do tej pory chyba ze 2 razy podawałam jej syrop przeciwbólowy a tak to na razie wystarcza maść.

Ja? To mam taki chyba charakter, że na pupie nie usiedzę, wiadomo że chwilami nie wyrabiam, ale wtedy zaliczam załamkę, ryczę dwie godziny, idę spać a rano gotowa do boju. :P
    Wczoraj to akurat niania przyszła, poprosiłam ją żeby została cały dzień i w tym czasie pomyłam wszystkie okna, poprasowałam i powiesiłam firanki. Cieszę się że już mam to z głowy. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie obfita @ była kilka dni temu... U nie po drodze mi plamienia...

• LaRa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Myślisz Malenka, że czas podnieść dupsona z kanapy i wstać?
    Może za dzieckiem pobiegam, co będzie tak samopas latał ;) No widocznie to nicnierobienie od 10 miesięcy, źle na plecy wpływa ;)
    No! W końcu byś sie ruszyła! Nie chciałam pisać wcześniej, zeby nie było hihihi :P

Nenaaa lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spaceruje po cmentarzu, i oglądam te malutkie groby i sobie tego nie wyobrażam ;( co te matki musiały czuć ;(
    A na cmentarzu dlatego ze jest obok mojego domu a jak dochodziłam do domu to dziecko padło. I dalej muszę krążyć....

Trzymajcie kciuki, bo może dziś uda nam sie sprzedać mieszkanie (ale nie zapeszam bo chcą negocjować a ja już dużo z ceny nie zejdę)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czasem spaceruje po cmentarzu bo tez mamy na przeciwko domu. A do tego ja bardzo bardzo lubie cmentarze.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam spacery po cmentarzu...

‹‹ 1505 1506 1507 1508 1509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ