Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie .Ja akurat robie porządki na fonie a młody drzema.Nocka fajna. My nadam myślimy nad prezentem dla młodego.Mamy klocki i misia.Na pewno kupie mu kilka książeczek no i zabawki do wanny a co z resztą? młody lubi coś grającego ale kompletnie nie wiem co .
Mieszkanie też wynajmujemy...40m2 niestety w życiu byśmy kredytu nie dostali..
Wczoraj dostaliśmy krzesełko póki co zjada w nim ładnie
Miłego dzionka
u nas ładnie słonecznie.Potem wybiorę sie do mamy mojej z małym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 11:31
Nenaaa, Yasmin, LaRa, beszka, PsotkaKotka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
rozumiem Was, bo przez ostatnie 3,5 roku wynajmowaliśmy i to taka norę, ze szkoda słów, wyć mi sie chciało jak tam wracaliśmy, no, ale było tanio i blisko do pracy...teraz dwa lata mieszkamy juz w naszym domu;) i jest super (poza ilością sprzątania), wiec trzymam kciuki za rozwiazanie spraw socjalnych;)
Zgredka, ja tez musze do psycho i to pilnie, bo sie wykończę z tym moim zamartwianiem, a chłop mnie rzuci i odizoluje od dzieci...;( -
Lara tez nienawidzę tego dźwięku pazurów psich na panelach u rodziców tez mi pies wiecznie Jagodę budził zwłaszcza jak zeskakiwal hrabia z łóżka

O widzę ze nie tylko ja wynajmuje , kiedys mnie to strasznie dołowalo bo wszyscy znajomi juz maja własne ( na kredycie) ale własne nowe śliczne i czyste... A ja tak czekałam bo wiecznie jakiś problem był az w koncu uznaliśmy z mężem ze trzeba zacząć żyć normalnie a nie czekać ze wszystkim ( dziećmi) az będziemy mieli swoje M ... No i tak czas leci ale moze wkrótce cos sie wyjaśni....
Psotka ale Ty cos kiedys mówiłaś ze znalazłaś interesująca ofertę pracy i blisko domu, zrezygnowałaś?
Edit
Yas fajnie mieć tyle razy Mikołaja ... No i zienciu sie Mikołaj szykuje nono
Ps ja tez nie byłabym gotowa ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 11:21
Maniek

-
nick nieaktualny
-
Jejk wspolczuje Konwi i Beszko.
BEZSKO przegapilas chyba moje pytanie. Dajesz H tran?
Zrobilam sobie zdrowotny koktajl na przeziebienie: pomarancze, cytryna, imbir, czosnek i sok z czarnego bzu. Jedzie pewnie odemnie na kilometr ale dobre i moze mnie ozdrowi ;d -
PsotkaKotka wrote:Jejk wspolczuje Konwi i Beszko.
BEZSKO przegapilas chyba moje pytanie. Dajesz H tran?
Zrobilam sobie zdrowotny koktajl na przeziebienie: pomarancze, cytryna, imbir, czosnek i sok z czarnego bzu. Jedzie pewnie odemnie na kilometr ale dobre i moze mnie ozdrowi ;d
Tak, podaje. -
Marcelek blondynek wiec nie moj typ,.ale raczej ta milosc nie przetrwa wiekow.
Ponoc jak ona lezy na pleckach to on kladzie glowe na jej brzuszku a jak ona na brzuszku to on probuje ja przewrocic, ale ona sie nie zgadza wiec kladzie sie na jej tylku
beszka, Malenq, LaRa, Izoleccc, konwalianka, Yasmin, MANIEK, Lili83 lubią tę wiadomość

coraz blizej świeta, coraz blizej swieta ...