Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie .Ja akurat robie porządki na fonie a młody drzema.Nocka fajna. My nadam myślimy nad prezentem dla młodego.Mamy klocki i misia.Na pewno kupie mu kilka książeczek no i zabawki do wanny a co z resztą? młody lubi coś grającego ale kompletnie nie wiem co .
Mieszkanie też wynajmujemy...40m2 niestety w życiu byśmy kredytu nie dostali..
Wczoraj dostaliśmy krzesełko póki co zjada w nim ładnie
Miłego dzionkau nas ładnie słonecznie.Potem wybiorę sie do mamy mojej z małym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 11:31
Nenaaa, Yasmin, LaRa, beszka, PsotkaKotka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
rozumiem Was, bo przez ostatnie 3,5 roku wynajmowaliśmy i to taka norę, ze szkoda słów, wyć mi sie chciało jak tam wracaliśmy, no, ale było tanio i blisko do pracy...teraz dwa lata mieszkamy juz w naszym domu;) i jest super (poza ilością sprzątania), wiec trzymam kciuki za rozwiazanie spraw socjalnych;)
Zgredka, ja tez musze do psycho i to pilnie, bo sie wykończę z tym moim zamartwianiem, a chłop mnie rzuci i odizoluje od dzieci...;( -
Lara tez nienawidzę tego dźwięku pazurów psich na panelach u rodziców tez mi pies wiecznie Jagodę budził zwłaszcza jak zeskakiwal hrabia z łóżka
O widzę ze nie tylko ja wynajmuje , kiedys mnie to strasznie dołowalo bo wszyscy znajomi juz maja własne ( na kredycie) ale własne nowe śliczne i czyste... A ja tak czekałam bo wiecznie jakiś problem był az w koncu uznaliśmy z mężem ze trzeba zacząć żyć normalnie a nie czekać ze wszystkim ( dziećmi) az będziemy mieli swoje M ... No i tak czas leci ale moze wkrótce cos sie wyjaśni....
Psotka ale Ty cos kiedys mówiłaś ze znalazłaś interesująca ofertę pracy i blisko domu, zrezygnowałaś?
Edit
Yas fajnie mieć tyle razy Mikołaja ... No i zienciu sie Mikołaj szykuje nono
Ps ja tez nie byłabym gotowa ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 11:21
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Jejk wspolczuje Konwi i Beszko.
BEZSKO przegapilas chyba moje pytanie. Dajesz H tran?
Zrobilam sobie zdrowotny koktajl na przeziebienie: pomarancze, cytryna, imbir, czosnek i sok z czarnego bzu. Jedzie pewnie odemnie na kilometr ale dobre i moze mnie ozdrowi ;d -
PsotkaKotka wrote:Jejk wspolczuje Konwi i Beszko.
BEZSKO przegapilas chyba moje pytanie. Dajesz H tran?
Zrobilam sobie zdrowotny koktajl na przeziebienie: pomarancze, cytryna, imbir, czosnek i sok z czarnego bzu. Jedzie pewnie odemnie na kilometr ale dobre i moze mnie ozdrowi ;d
Tak, podaje. -
Marcelek blondynek wiec nie moj typ,.ale raczej ta milosc nie przetrwa wiekow.
Ponoc jak ona lezy na pleckach to on kladzie glowe na jej brzuszku a jak ona na brzuszku to on probuje ja przewrocic, ale ona sie nie zgadza wiec kladzie sie na jej tylkubeszka, Malenq, LaRa, Izoleccc, konwalianka, Yasmin, MANIEK, Lili83 lubią tę wiadomość