Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia może lekarz?
Wróżka bardzo mi przykro.Cholera jak by nie mogli od razu powiedzieć a nie teraz, w ostatniej chwili.
Moi rodzice podżyrowali nam dwa kredyty i bardzo nas wspierają w tym żeby nasza firma się rozwijała. Także nie wyobrażam sobie jak bardzo jest Ci przykro. Mam nadzieję, że jeszcze zmienią zdanie. Albo może Wam to kto inny podpisać?
Beszka współczuję ciasta i przesyłki. I tak mega podziwiam że przy trójce ogarniasz jeszcze pieczenie.
Nena dobrze że mocz ok i do domku. Może faktycznie trzydniówka albo kły?
Co to dziś macie, piątek trzynastego???beszka lubi tę wiadomość
-
dzieki kochane za wsparcie. niestety w tym projekcie juz niczego nie mozemy zmienic. dlatego to wszystko tak boli... tak to moi rodzice sie popisali na Świeta. szkoda slow
ja z wielka checia bym do Was dolaczyla na fbtylko jak to zrobic? Malenq? hop hop!
-
Nena, dzieciaki maja goraczke z roznej przyczyny. Miga to byc zeby, jakas,infekcja...moze 3 dniowka. Na pewno bedzie dobrze.
Nam zalecaja 3 dni odczekac z goraczka zamim pojdzie,y do lekarza i naprawde w wiekszosci przypadkow po 3 dniach temp.brak.
Trzymam kciuki za reszte badan Diega. Mam nadz.ze bedzie ok.
U nas i u cork mojej kolezanki, juz na usg bylo widac, ze jest wada i prawdopodobnie refluks.
Zdrzemnelam sie z mala, zn.ona dopiero co sie,od cyca odczepila, ide wiec z mezem pogadac po caly dzien nie bylo kiedy
Kroko, ale slodka malawidzialam filmik na fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 23:03
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Beszka dziękuję
przekażę hihi
Aaa w ogóle zapomniałam napisać. Wybrałam się w końcu na zakupy stanikowe bo mi po ciąży cyce urosły a i przed ciążą podejrzewam miałam źle dobrany rozmiar. Pani braffiterka orzekła: 70 Etoż to trzeba wszystkie staniki wymienić.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaa zdrówka i siły....buziaki na miesiecznicowe...
Kochane na różowej się pozegnałam tutaj też wypada...
Dzięki WIELKIE za przeżywanie że mną starań, potem ciazy, porodu i prawie roczku małej...
Jesteście MEGA i w Was jest MOC...
Zdrówka maluszkom, i powodzenia....
Buziaki
Ps. Jakiś czas jestem jeszcze na grupie na FB, więc u większości będę wiedziała co się dzieje...
-
Ej co ty Malenq? Czemu chcesz się żegnac.
Wiem jak jest.. Trzy dni temp jest normalna, tak mi powiedzą.. Jutro będzie trzeci dzień..
Współczuję Nena i łącze się w bóluWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 23:17
-
przyszłam się przywitać i co Widzę? Malenq...
((((
A chciałam świętować 4 dzień ciągłości udzielania się na forum... Nie wiem... ale jak mnie nie było wszystko było ok i nikt się nie pokłócił nawet. Chyba nie służę temu towarzystwu
tego się nie spodziewałam -
Yasmin no co Ty.
Mnie to wkurza, już pisałam na fb. Naprawdę wolę jak ktoś napisze raz na tydzień że u niego wszystko ok niż takie coś. No i Tamka która też nas zlała. I kilka innych osób np. Cati.
Szkoda i tyle.LaRa, Yasmin, WróżkaZielona, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Forum bez Malenq..
Byłam wczoraj z małą byliśmy na ur koleżanki, dalismy radę do po 1, małą każdy chciał zaczepiac, a ona już nie miała humoru.
Wreszcie zasnęła, padła jak długa
Ja też się dziwnie czuje, że ludzie w ogóle nie maja czasu tu wejść, czy my jesteśmy takie złe mamy, może mamy łatwe dzieci, że jeszcze cas na forum znajdujemy...Krokodylica, MANIEK, Lili83 lubią tę wiadomość