Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yas no co Ty przecież Ty mądra i bystra babka jesteś co Ty w siebie tak nie wierzysz? Super jesteś i wiadomo ze to nie tylko moje zdanie.
No wlasnie Sumi moja tak robi częstozastanawiałam sie czy to normalne
Kotka Malenq sie " wypisała " z forum nie wiadomo w sumie dlaczego, jest jeszcze na fb .. NarazieManiek
-
Kupilam małej drewniana zabke na sznurku i dostała gratis samochodzik
I kupilam apaszke dla małej i spodnie z rodzaju "kupa w majtach" fioletowe z aplikacją w babeczki, a sama zzarlam sernik
Dużo rzeczy, ale ceny kosmiczne no i większość rzeczy znalam, dostałam ulotki z adresami www i starczy
Wczoraj się dowiedziałam że u koleżanki sprząta pani za 10 zł za godzinę i właśnie szukam sprzątaczki, nie będę się zacharowywac a 10 zł to przecież więcej niż 5h nie będzie robicKrokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Hahaha padłam, moja iPad wie lepiej co z dzieckiem trzeba zrobić hihihi
Wpadłam, poczytałam i lecę dalej sprzątać bo dziec wróci niedługo ze spaceru i będę sie bawić w kosi kosi.... -
Ania usnęła już na noc a chciałam jeszcze z nią choinkę ubrać ;(
Małż kupił śliczna jodłę i chciałam aby Ania tez brała udział w ubieraniu, chciałam porobić foty itd dlatego ubieranie zostawiam na jutro.
Dziś czeka mnie jeszcze pierniczenie, moje pierwsze wypieki
Blondik, opowiadaj! Co u Was? Co dolegało Madzi?WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Yas no co Ty przecież Ty mądra i bystra babka jesteś co Ty w siebie tak nie wierzysz? Super jesteś i wiadomo ze to nie tylko moje zdanie.
No wlasnie Sumi moja tak robi częstozastanawiałam sie czy to normalne
Kotka Malenq sie " wypisała " z forum nie wiadomo w sumie dlaczego, jest jeszcze na fb .. Narazie
No wiem ale dlaczego sie wypisala? Ktos jej cos powiedzial?
BLONDIK ciesze sie ze Madzie spi
WROZKO((
ZGREDZIa tez kiedys chcialam sprzataczke wynajac. Ale to jak pracowalam, teraz to jakos dziwnie bym sie czula jakby mi ktos do chaty przychodzil obcy. -
Blondik myślałam o was dziś czy kropelki doszły i przede wszystkimczy działają
super ze Madzia spi w dzień oby szło juz ku lepszemu .
Misia, Ari hop hop co u Was ?
Konwalio jak Patrys ? A Tymek zdrowy?
Wróżko tulamnie wiem co Ci powiedzieć bo tu nic nie pomoże, do środy jeszcze chwila została, moze sie jeszcze ułoży .
Zrobiłam sernik ... Miałam jeść jutro ale wlasnie maz mnie namówił i juz próba była
Lara dzięki Twojej informacji tez nakupiłam ubranek dla Jagody w smyku i kurteczkę i czapki ... Super te wyprzedaże
My dziś ubraliśmy choinkę, bo mamy mała ale żywapięknie pachnie i Jagoda tak sie nam przyglądała
Dobrej nocy dziewczyny, śpijcie słodko dzieci do samego ranaWróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Kotko: ja nie uznaje sprzątaczki, uważam, że to snobowanie, ale tłumacze sobie tym, że mam dziecko ciążę i pracuje i nie mam siły, ale żeby nie było, to nieco ogarnelam dziś, dla pani zostawie podłogi kurze i WC i wanne bo od domestosu mi potem niedobrze..
Blondik: korzystając i odpoczywam
Maniek: ja nie wiem kiedy Ty masz czas na pieczenie
Ja muszę zaraz buraki na barszcz ukisic -
zgredka wrote:Kotko: ja nie uznaje sprzątaczki, uważam, że to snobowanie, ale tłumacze sobie tym, że mam dziecko ciążę i pracuje i nie mam siły, ale żeby nie było, to nieco ogarnelam dziś, dla pani zostawie podłogi kurze i WC i wanne bo od domestosu mi potem niedobrze..
Blondik: korzystając i odpoczywam
Maniek: ja nie wiem kiedy Ty masz czas na pieczenie
Ja muszę zaraz buraki na barszcz ukisic
E tam snobowanie. Jak czlowiek ma za co to i sobie tym przysluge zrobi i innym da zarobic. Sa ciekawsze rzeczy na tym swiecie od sprzatania wiec jak ktos sobie moze pozwolis to czemu nie
. A w twoim przypadku to juz w ogole,
Ejjj co to jakas zmowa milczenia na temat MALENQ ???
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zgredziula jak możesz to odpoczywaj, mój brat ma nianie która tez sprząta i prasuje gdy Misiu jest w przedszkolu i super zwłaszcza teraz gdy sa bliźniaczki:) wiec tez uważam ze jak możesz to bierz i odpoczywaj
Czy mam czas hmm mało ale nie jadam słodyczy poza ciastem ktore robie wiec ... Wiadomomaz pilnuje Jagody a ja w kuchni szaleje
zwłaszcza ze uwielbiam stronę moje wypieki bo przepisy sa proste i zawsze mi sie udają
a przede wszystkim tecuacha sa poprostu zajedobre:) a robiłam sernik piernikowy mmm. Moja bratowa robiła z ciastkami oreo tez był zaje*** ty.
Kotka nie wiem czy to "zmowa milczenia" bo nikt chyba nie wie co sie stałoja przynajmniej pojęcia nie mam.
Maniek
-
Cześć, nie wiem wogole co napisać.. Noc koszmar, budził się co 40min i o 4pobudka..cały dzień maruda, spał raz 50 min, raz 15.. Usunął o 19.40 ale już się raz obudził.. Ciekawa noc się zapowiada.. Dziś już nieco lepiej, stan 37.5..
Błonnik cieszę sie
Wrozko, pozytywne fluidy przesyłam
My też dziś pierniki robiliśmy z Tymciakiem
No o gości mieliśmy na obiedzie, więc padam na pyszczek, zwłaszcza po takiej nocy.. A teraz czekam na siostrę z synem, bo są na turnieju i mają u nas przenocować
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 21:54
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Yasmin ja też doskonale pamiętam Twoją walkę o kp.
Pamiętam doskonale starania i co która pisała jak miała testować itd.
Pamięć mam bardzo dobrą ku utrapieniu mojego męża.
Zgredka pomysł z panią sprzątającą świetny, nawet nie masz się nad czym zastanawiać.MANIEK, Nenaaa, Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość