Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh nie wiem co komu mialam...
LUSIA wszystkiego naj!
Hania wszystkiego naj
BESZKo czy wy dajecie tez Hani tran?
ZGREDKo a to nie sa tzw perly kogostam to na dziaslach?
Wyprasowalam mezowi dwie koszule. Zajelo mi to godzine. Masakra. Jak ja tego nienawidze. Glupia robota jak nei wiem i syzyfowa to najgorsze.
Ja przy nastepnym dziecku to chyba SMOCZEK zapodam juz w pierwszym dniu zycia. Domi olewa smoczek. To znaczy czasem sie nim bawi. zarty sobie ze mnie robi i go nawet ssie. Patrzy si ena mnie ze smoczkiem w dziobie jakby byl malutkim bobo. Ale noca za nic sie nie da oszukac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 22:00
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yas u nas podobne drzemki czasowo i wozkowo od okolo 9 m;)z tym ze nie potrzasam tylko przez prog jezdze lub podkladam cos np.puzla piankowego pod kolo;)czego to matka nie wymysli;)hahahaha
Lucjo, Haniu duzo zdrowka:)
Na ostatniej wizycie lekarka powiedziala i wpisala w ksiazeczce zdr Leo ze dziecko nie powinno jesc juz w nocy:/a w dzien 4 posilki:/dla nas to nie wykonalne
Lara Leo juz prawie 10 m i zebow nie widac;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 22:02
zgredka, Blondik lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili: moja też dwa miechy temu powiedziała, że w nocy juz tylko wodą, żadnej butli ;(
O i widzę, że moja poprzednią wiadomośc się nie dodała
Moja przed chwilą uśpiona a ja powinnam z nią a nie w TV patrze
A co to te perły?
A już widze, ale mi tu piszą, że to u noworodków a nienu starego smroda jak mojaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 22:13
-
Zgredka powiedzialam ze nie ma szans ze nie da sie oszukac woda (juz probowalam kilka razy)mowie bedzie ryk i dramat a lekarka do mnie takie zycie jak pani ma do zaplacenia podatek to pani nie idzie na ulice i nie placze tylko placi:/hmmmm dziwna kobita
Te perly to kolezanka miala u 2 corek chwalila ale czy rzeczywiscie to ich zasluga?Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Beszko i wszystkie mamy nocnych ciumkaczy - szczerze Wam współczuję. U mnie raz na ruski rok Kinga robi akcje że w nocy co 5-15 min smoczka musze podać i narzekam... ech
u nas woda powoduje tylko ryk wniebogłosy
Lilija już od pewnego czasu widzę mase podobieństw pomiędzy naszymi cwaniakami hehehe. od wcześniactwa na zębach kończąc
perły??? jakie perły gdzie kto o tym pisze? musze wiedzieć wszystko o perłachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 22:22
Lili83, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
czyli oszlifowane bursztyny? zawsze chciałam Kingusi założyć na szyjkę bursztyny. Ale boję się że rozerwie żyłkę, połknie bursztyna lub włoży go sobie do ucha
bursztyn jest dobry na wiele schorzeń. Bardzo ładnie wspomaga gardełko
polecam wszystkim mamom równieżWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 22:46
-
Czesc, u nas pobudka o 5:30. Ale patrząc na to ze usnela o 19:10 to całkiem fajnie pospala
oczywiście z przerwa na mleko. Nie wyobrażam sobie oszukiwać ja woda bo krzyk były straszny. A tak szybko mleko i nyny dalej.
Dzis moja mama ma urodziny, musze wziąć Anie i iść kupić prezent, pozniej idziemy do restauracji na małe przyjęcie urodzinowe.
Myślałam, zeby dać kasę, ale wiem ze pieniądze odłoży a sobie nic nie kupi.
Miłego dnia -
No właśnie, poza tym kasa taka bezosobowa, ciotka mi zawsze daje kasę a ja się wkurzam, że beznadziejny upominek czasem byłby lepszy, bo to jakieś poświęcenie czasu
Właśnie patrzę, 6 godzina a Lara pisze
Ja już powinnam być w drodze do żłobka, ale mała śpi, to na chama nie będę jej budzić, zwłaszcza, że w pracy mogę być właściwie o której chce byle zrobić co trzeba.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
też nie lubie dawać bezosobowych prezentów, choć kasę dostawac lubię 0 znajac gust niektórych członków rodziny
od rana mam nerwa, miesiac temu umówiłam się na usg główki z małą (miała tego krwiaka po porodzie) i dziś mamy iść na nie, patrzę na skierowanie, a tam napisane: por. neurologiczna, prosze o kontrole stanu głowy po krwiaku okołoporodowym.... cholera jasna, nie zrobią mi tego usg coWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 07:59
-
dobry
Blondik, ja nie wiem, ale może kontrola stanu głowy to właśnie znaczy usg... oby, trzymam kciuki
gratuluję udanych nocek i dopisuję nas też do tego zacnego grona
Zgredziu, miłego dnia pracy
my się dziś wybieramy na Mikołaja do fundacji. Bardzo się cieszę bo Kingusia uwielbia inne dzieciKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kinga była bardzo grzeczna, skoro tyle razy Mikołaja spotka
u mnie załamka, mała spi max 3 godziny miedzy 7 a 23...od przyszłego tyg mamy prywatną rehabilitantkę w domu...to najprawdopodobniej przez wzmozone napięcie mięsniowe...dzieci wtedy nie chca spac i są marudnewysiadam
-
Moj dzisiaj tez tylko do 5 tej spal! Katastrofa jeszcz eo takiej godzinie to nie wstawal. Dobrze ze maz dzisiaj wczesnie musial. Ale noc zla bo ciagle sie budzil z placzem a maz organizuje dzisiaj konferencje i i tak nie spal dobrze w nocy a powinien
.
Mam nadzieje, ze to przez zab i katar i jak to przejdzie to synus wroci do spania do 7mej. -
Blondik wrote:Kinga była bardzo grzeczna, skoro tyle razy Mikołaja spotka
u mnie załamka, mała spi max 3 godziny miedzy 7 a 23...od przyszłego tyg mamy prywatną rehabilitantkę w domu...to najprawdopodobniej przez wzmozone napięcie mięsniowe...dzieci wtedy nie chca spac i są marudnewysiadam
No u mnie podobnie. Czasem bywa ze spi 3x 20min wiec jeszcze gorzej. Czasem uda mi sie go "dospac" czyli klade sie przy nim jak sie obudzi i przy cycusiu jeszcze pociagnie do jakiejs 1,5h.