Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, mój też się odzywa.. wczoraj śmialam się, że na trampolinie skacze, odbija się nogami od szyjki, bo bolała, równo, w momencie odbicia do następnego..
coraz częstsze są te jego momenty czuwania..Krokodylica, Malenq, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Widze, ze wczoraj imprezka była;)byłam wczoraj na zakupach i też piwo bezalk sobie zakupiłam i oczywiście wypiłam, pyszne było przepyszne hmmmmm
Nena lista okazała;)zapisałam i bedzie na pewno pomocna!Obecnie jestem na etapie szukania kołderki, materaca i poscieli i nie mogę się zdecydować tzn. materac prawie już wybrałam o taki
http://allegro.pl/materac-do-lozeczka120x60-gryczano-kokosowygr-9-i4791444182.html
niestety materac po synku okazał się trochę zniszczony dlatego trza bedzie kupic nowy a kołderka i posciel wyparowały i nie mogę nigdzie znalezc musialam chyba komus pozyczyc albo dac ale juz nie pamietam.
Beszka w sumie masz racje z ta wanienka nie ma sensu wożenia jej tam i zpowrotem, zapytam sie kuzynki jej cora ma obecnie 2 latka na pewno wanienke ma:)
Od wczoraj jestem w wielkim szoku mój maż mnie zadziwił bardzo pozytywnie:)rozmawialiśmy a on do mnie, że nie wylkucza 3 dziecka, że zobaczymy jak sobie bedziemy radzic z 2, normalnie szok szok szok:)
Dzien dobry w sobotki poranek:)konwalianka, Krokodylica, beszka, Nenaaa lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Hejka witam się, u mnie dzisiaj była pobudka o 4, nogi mnie zaczęły boleć, miałam takie uczucie ciężkich nóg no i narywały od kolan w dół no i jeszcze mi hemoroidy wyszły, fak, a zaparć puki co nie mam, to chociaż tyle dobrego, koniec z tym narzekaniem maluszek wierci się w brzuszku i uwielbiam to
Też mam zamiar chusteczek mokrych stosować tylko w razie W, ale okaże się
Miłego łikenduMalenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustta zdrówka....magnezu więcej pij........ja się póki co zaparć pozbyłam, ciepła woda z cytryną wypita na czczo i po sprawie...ale hemotki pozostały, dobrze że się nie powiększyły.....
hehe Kroko no to żeś się urąbała tą połówką, kac jak nic:)
Lili świetnie, że tak pozytywnie małż podszedł do sprawy:)
co do materaca, to pamiętaj aby od jakiegoś sprawdzonego dostawcy, żeby materace były odpowiednio przechowywane, bo jak gryka wilgoci załapie, to pleść się rozwija, a na allegro często można się naciąć...
ja do łóżeczka zakupiłam taki http://www.fest-materace.pl/hevea-duo-activa z 2stopniami twardości, oddychający itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 10:37
-
Dobry, czytam Was i prycham ze śmiechu na wsi jestem od czwartku wieczór, z mama i babcia. Małż walczy na budowie, ostatnio go mój idol tynkarz poprosił żeby na kolejnym spotkaniu był sam,bez małżonki... Hehe
Czytałam jakąś książkę o laktacji i tam było napisane żeby popękane sutki mlekiem cyckowym smarować i wystawiać na światło dzienne, q sensie majtać nagim biustem w domu
Wczoraj wpadłam do. Pepco ( tak,tak - to bardzo dobrze zaopatrzona wieś ) i dokonałam zakupów za całe 30 zł zaraz się pochwalęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 11:13
Nenaaa, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Tamka, powiem Ci ze wgl Pepco jest dobrze wyposazone w ciuszki dla malenstw, ja wlasnie tam kupiłam pierwsze dla Żabci. Dobre jakosciowo bo w 100% bawełna a wcale nie drogo i fajne
Tamka lubi tę wiadomość