Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenaa coś dla Ciebie: wpis jednej z dziewczyn z innego tematu:
"Moja Ala miała odparzoną pupę- prawdopodobnie przez chusteczki nawilżane, myjemy teraz przy każdej zmianie pieluszki herbatką rumiankową i zasypujemy pudrem, już tak nam nie krzyczy
Kolki minęły po sab-simplex- cały czas podajemy jej po 7 kropelek co 6 godz.
Już się tak nie męczy " -
No ja właśnie tez mam tego Lecha, choć doczytalam ze ma 0,05 % i bałam sie to ruszyć, ale małż kazał mi sie wyluzować i wypić, smak całkiem dobry
Kończę jednego a mam jeszcze jeden i sie zastanawiam czy to nie za dużo by było? -
No widzisz Malenka, Ty będziesz używać chusteczek, masz jakieś na oku? Tak czytam właśnie, że to zuooo i w ogóle gazik z wodą tylko...
Sab Simplex najlepszy na kolki, potwierdzone przez znane mi matki
W ogóle to dzisiaj ochujeję przez ten mętlik w głowie, nadmiar informacji, trudne wybory Psycha mi siada.
Żulisławy, nie chlać mi tam już. Lara, jedno wystarczy!LaRa, Malenq, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochanie ja chusteczki w razie konieczności, ewentualnie to jak będę "ledwo żywa" a tak to niestety woda, woda, woda:)
pewnie już masz tą stronę ale dla przypomnienia poczytaj sobie co i jak:
http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html
żulisławy hehehe a to dobre określenieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:19
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Co nie chlać, jak my dzisiaj się mamy zamiar zarąbać w cztery dupy.
Krokodylica, marissith, Tamka lubią tę wiadomość
-
Kroko, to co? Lecimy po drugie, Żelisławo?????
Esta, esta......Przepijemy naszej babci domek calyyyyyyyyyyyyyyy domek calyyyyyyyyyyyyyyyyy
https://m.youtube.com/watch?v=gC6GIy_eaBQWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:36
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq ja już czasami zaczynam panikować, a teraz jeszcze po świeżych wspomnieniach kumpeli to wgl
Dobrze ze chce rodzic tam gdzie Yasmin, a tam zachęcają do znieczulenia
Boje sie natomiast tego co bedzie po porodzie, czy dam radę .... Idę sie napić !!!
MelisyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:49
-
Malenq, jak bedzie coraz blizej, to bedzie ci tak cizko, ze bedziesz chciala juz teraz zaraz rodzic
co do rumianku, to czesto wywoluje reakcje alergiczne, wiec ja u maluchow nie stosowalam.
Malenq Ty chyba pisalas o dodawaniu mleka matki do kapieli? to mi zalecono do noska noworodka (ma duzo wydzieliny) zamaist wody morskiej, moim mlekiem prysnac to samo z oczkami, jesli byla infekcja ja i tak wode morska stosowalam...ktora musze do listy dopisac plus fride
goscie juz poszli;) alez glosno bylo z 4 maluchow. najmlodsze dziecie mialo rok....nasz dom totlanei nieprzystosowany dla takiego malucha maz chcial po obiedzie zniesc zabezpieczeni na schody i zamontowac, ale goscie juz byli takze oczy dookoloa glowy
uslyszalam pytanie czy blizniat sie spodziewam pisalam Wam ze brzuch mam gigant....Malenq, konwalianka, Lili83, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny