Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajne ciuszki Tamka
Ja dziś jakoś nawet żywa, mimo że kaszel mi się nasilił ;/ Posiew bakterii z gardła mam ujemny więc nie wiem o co kaman, może to jakieś mycoplasmy czy coś ;/ Chyba będę się musiała skonsultować z ginką i rodzinną czy mocniejszy antybiotyk mogę na to dziadostwo spróbować, bo zwykle na pewno nie zadziałają...
Ech ;(
Mdłości dziś w stopniu lekkim, ale dalej trzymają. Ja chcę czuć się znowu jak człowiek a nie jak kaszlący jamochłon ;(Tamka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa, współczuje złego samopoczucia i życze zeby mdłości Ci odpusciły, no i Kroko tez
zabieram sie za sprzatanie, bo małż juz swoje zadania domowe wykonałKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka - oo a gdzie ty takie bodziaczki za grosze kupila? ?
Ja wczoraj od dziewczyn dostalam info ze ciuchow dla dziewczynki to mam juz 2 kartony xD gorzej bedzie jak to chlopak
Nieukowa zdrowka :*
ja ide spowrotem do lekarza jutro... ta wysypka na nogach sie powieksza i nie wiem co to robia sie czerowne place gdzie niegdzie..
mdlosci - meczą , ale sa do ogarniecia gorzej przed spaniem po kolacji.. rewolucje geslerowej przy tym to pikus
LAra- chodz posprzatasz i u mnie ! bo ja na to patrzec nie moge.. a musze posprzatacTamka lubi tę wiadomość
-
Biedronka to kuruj się tam i wracaj do nas.
Tamka piękne ciuszki.
Cholercia ja dziś pobiegałam po polu trochę, bo ciągle coś (budowa) a zimno u nas jak szlag i zmarzłam, mam nadzieję że się nie pochoruję. Już wypiłam gorącą herbatkę z miodkiem i cytrynką.
No i obiecane zdjęcie Zuźki ze wczoraj:
Idę coś sprzątać bo dzisiaj jeszcze nic nie było czasu zrobić.LaRa, Malenq, beszka, Lili83, Tamka, cati, Nenaaa, Nieukowa, CzaryMary, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyboszzzzzzzzzzzz Justta NIE LUBIĘ ja całą PL mam do przejechania, zanim dojadę nic już nie będzie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jako że małż w delegacji, dzisiaj miałam dzień lenia - zero robienia obiadów...więc tak był barszcz ukraiński i tosty a'la francuskie z ogórkiem i majonezem.........a co raz na jakiś czas można...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 16:01
-
Tamka: super te rampersy od babci, ja jestem wlasnie u rodzicow bo jutro jade do wawy, na zjazd naukowy i przy okazji spotkanie klasowe..
dostalam rozne ubranka a i wygrzebalam body 'little brother' oby sie siostra nie okazal
Kroko: ale slicznocha..Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Justa ja kiedyś Dolny Śląsk teraz Gorny
Przejezdzam przez Opolskie (A4) jadąc do mamusi
Ps. Dzis sie jednak nie zjawie, nie dam radyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 17:02
-
Tak-wśród całej gamy różnych doznań serwowanych mam przez dzidziole są również pękające bańki ja ostatnio mam wrażenie, że Kajtek zrobił sobie z pępowiny procę i z niej strzela
LaRa, cati, Krokodylica lubią tę wiadomość