Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalianka miłego pobytu i zaglądaj do nas
Malenqa trzymam kciuki za wizytę i pisz pózniej co i jak
Marisz i jak po wizycie u teściów?
Ja się idę położyć bo już mi się spać chce, taka jakaś leniwa ta niedziela miłego wieczorkumarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka kobietki Czesc z was nie jest na fb wiec pytam tutaj :*
Chodzi mi o imiona waszych pociech znacie juz plec to moze macie jakies propozycje imion? uzupelniam tabelke , zmieniam ja srednio raz w tygodniu to tez wszelkie zmiany moge wprowadzac na bierząco
Dziekuje za pomoc i czekam na wasze odpowiedzi :*
Beszka - córeczka
Helenq - synek
Kornwalijka - synek
Lara - córeczka
Nenaaa- synekKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki,
Witam się z Wami w ten deszczowy poranek.
Marii - fajnie tesciowie podeszli do tematu. Moim zdaniem to spokojnie mogą zacząć kupować ciuszki i zabaweczki - niedługo się przydadza
Catii- a ja chce dołączyć do FB, poprowadz mniemarissith, cati, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
podczytywalam Was przez ostatnie dni, ale nie mialm weny lub czasu na odpisywanie....a teraz nie pamietam co mialam napisac
Tamka, sliczne ubranka
Marii, super reakcja tesciow
Cati, ja na FB jestem a co do imienia, to nie wiemy jeszcze jak nazwiemy corcie po porodzie wybierzemy. chcemy zobaczyc co do niej pasuje.
chlopcy dzis pierwszy dzien podlugiej przerwie w przedszkou.....w domku ze mna byl przez ostatnie dwa tyg. nacieszyc sie nimi musialam...
a ja mam dzis pierwsza wizyte u poloznej potem do pracy jade, a od jutro juz na 100% w biurze strasznie mi sie nie chce. chyba na maicerzynskim poszukam innej pracy. spokojnej...bez podrozowania, pracy po godzinach, mniej obowiazkow itp. zobaczymy...marissith, cati, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Cześć..
Lili, oczywiście to otwarta kwestia, ale ją macie.. ja natchniona Twoją wczorajszą wiadomością, tez postanowiłam zapytać męża,jak się zapatruje, więc on od razu wykluczył.. jak zapytałam: "a jak wpadniemy" to nie chcecie odpowiedzi słyszeć..w każdym razie zrobiło mi się cholernie przykro, bo wiem, że 3-cie dziecko byłoby przegięciem w naszym wypadku, ale pozbawia mi wszelkich nadziei, tak "na wszelki wypadek"..zatem już zapytał mnie,jak będziemy się zabezpieczać.. czy wystarczy prezerwatywa, zdecydowałam, że spiralę i tyle..nie mogę więcej myśleć, bo mi się ryczeć chce, za tak bezduszne pozbawienie mnie.. wszelkich opcji..no nic.. życie, trzeba się cieszyć z dwójki, którą będziemy mieć..
czesc dziewczyny
kurde zagladnelam, nie mam bardzo czasu, mialam sprawdzic co u was i spadac ale przeczytałam
skarbie pytac faceta o trzecie to niestety nie czas jak drugie dopiero w drodze;P
jak wiekszosc z was wie mam dwie córeczki 5 i 7 lat , i moj mezus zawsze powtarzał ze dwie coreczki wystarcza bo jedna moja jedna jego (taki nasz zarcik bo młodsza zeby nie kucała do sikania to chłopaczek jak malowany razem z tatusiem bawi ie czołgami
powiedziałam ze chce trzecie i usłyszałam ze mamy dwie i wystarczy
ale ja tam swoje wiem i gdyby sie nie zgodził powiedziałabym ze wpadka i w sumie sie nie zgodził - przyjał do wiadomosci ze zdjałam spiralke, zrobił co mial zrobic i jak narazie chyba do niego nie dociera albo poprostu taki wylewny jest
mi czasem tez przykro jak widze ze inne dziewczyny moga polegac na swoim we wszystkim tylko takich facetow to chyba mało jest
tylko ze ja przy dwojce tez nie chciałam trzeciego odrazu wiedziałam ze moze kiedys ale dwoje małych dawąło w kosc i teraz kiedy moje córki juz obie chodzą do szkoły prawdopodobnie bedzie braciszek ;P
mariss pozytywne myslenie bedzie dobrze zrob badania i bedziesz wiedziec
a co do imienia to pisałam ze podoba mi sie Dorian ale moj maz nie he slyszec wiec pewnie skonczy sie jak zwykle i bedzie MichaśWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:19
marissith, Lili83 lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/polspiochy-spodenki-z-kieszonka-r-68-spodnie-i4743492569.html
http://allegro.pl/spiochy-spioszki-r-56-duzy-wybor-smieszne-napisy-i4762223375.html
zdecydowąłam sie na zakupy powoli i znalazłam na allegro
mam zamiar kupic body, polspiochy i spiochy i moze jakis pajacyk a ze okazało sie ze sa z Radomia jade dzis do sklepu i zobacze jak jakosc bedzie dobra to ciuszki juz kupie bo mi sie podobajaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:01
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Helenq: tez jestes z rmia?
Ja siedze u kolezanki w wawie, czekam, az wroci z pracy za godz, a potem jade na szkolenie. A jestem uwieziona, bo mnie zamknela, a robie sie glodna (nie chce jej wyzerac lodowki), wiec pewnie padne zaraz -
nick nieaktualny
-
a ty zgredka z Radomia?
jaki ten swiat maly
gdzie bedziesz rodzic, do kogo chodzisz?
z okolic Radomia generalnie nie lubie miasta mamy domek na wsi
ale nie tak daleko i dzis zabieram dziewczyny ze szkoly i podjedziemy
pomacam zobacze i chyba kupie bo mi sie podobajaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:55
-
Hej, ja jakaś bez życia od soboty jestem, tylko bym spała i jadła, podbrzusze mnie pobolewa, młody szaleje coraz bardziej, aż mi brzuch skacze
w środę wizyta u mojej ginki prowadzącej i nie wiem, czy nie pójdę już na zwolnienie, nie mam na nic siły ani ochoty, a najgorsze jest to, nie wiem czy też tak macie? że jak mnie ktoś zdenerwuje to jest masakra, wchodzę na taki poziom nerwów jakiego wcześniej nie znałam, a później wszystko mnie boli...
koniec roku w pracy mam zawsze nerwowy i już się ten okres powoli zaczyna i chyba się wymiksuję ...
co do trzeciego malucha to i ja Wam zazdroszczę dwóch, u mnie na razie małż nie chce słyszeć o dwójce aczkolwiek zaczynam się domyślać, że on się chyba stresuje jak się sprawdzi jako ojciec... więc odpuszczam i zobaczę co będzie, jak Kajetan się urodzi -
Cześć kochane!
Po dłuższej przerwie zaglądam do Was, i nie ma szans aby Was nadrobić.
Cati co tam słychać u Ciebie - bo w sumie idziemy równo
U mnie różnie - trochę plamiłam (jak byłam na delegacji) trochę spanikowałam - była na kontroli u ginki - wszystko ok (to były pierwsze chwile po rozpoczęciu pracy serca - tak wolniutko falowało) ale po tygodniu plamienie przeszło, czekam na wyniki biocenozy bo panicznie boję się kolejnej infekcji (była przyczyną poronienia lub niewydolność szyjki).
W środę mam termin do ginki.
Póki co dupka mam 2x dziennie i rozmyślam do kiedy w pracy zostać, bo po poprzedniej stracie obiecałam sobie, że będę uważać na siebie - a w pracy jak to w pracy - zawsze nerwy i bieganie po piętrach i między oddziałami. I chyba jednak od nowego roku już sobie odpuszczę - czyli od 4 miesiaca...
Śpiąco i mdląco póki co.
-
Witam się z poranna kawką!
Dzisiaj swietujemy z mezem rocznice slubu:)Zaplanowałam menu na dzisiejszy wieczór>krem z kalafioraz curry i łososiem, poledwiczka zapiekana w boczku z ziemniaczkami i marcheweczka a na deser chyba krem z malinami:)Już nie moge się doczekać!
Malenq trzymam kciuki za wizyte!
Helenq bardzo to madre co napisałaś!z moim mezem to też różnie bywa ale wiem że jak przyjdzie co do czego to moge na niego liczyc!
Mari reakcja tesci super!Powodzenia w staraniach!
Beszka a jak ty sie czujesz?lepiej?
Tamka, Krokodylica, marissith, konwalianka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
hejka,
witam sie ziewająco, śpiąco i bez energii
tak jak w sobote poczułam bańke, tak odtamtej pory cisza
w srode ide do ginki po skierowanie na badania, mam nadzieje ze szybkie usg zrobi i podgladniemy Żabcie
Lili, wszystkiego najjjjj, duzo miłości dla Was
Freja, witaj, dawno Cie nie było, ale najwazniejsze ze wszystko wporzadkuLili83 lubi tę wiadomość
-
Tamka i skad ja to znam!nie mówiac już o tym jak jestem zmeczona lub glodna to po prostu nie podchodz, hehhe żal mi meza i syna no ale coz hormony buzuja!
Freja ja bym nie ryzykowała, masz isc na L4 i koniec wykorzystaj ten czas dla siebie i rodziny!Tamka, Freja lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B