Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje wczorajsze zakupy:
- 2 pieluszki tetrowe
- 2 pieluszki flanelowe
- półśpioszki w błyszczące kwiatuszki
- czapeczka z uszkami
- ciepły pajacyk z lwem
Dzisiejsze zakupy z Lidla:
- 2 razy ocieplane spodenki
- sukieneczka
- 2 razy bluzeczka z długim rękawem
- misiowy polarek
- 2 razy body z długim rękawem
No i pajacyk który w sobotę dostaliśmy od kuzynki męża:
(jest mięciutki i cieplutki, blady róż).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:57
justta, helenkq, Lili83, LaRa, marissith, Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:macham ledwo żyje muli cały dzien spie albo jem mandarynki bo one wchodzą
wczoraj wyszłam ze szpitala teraz mam l4 do 27 listopada potem mam wizyteKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Freja wrote:Ja też tylko cytrusy jem mandarynki i pomarańcze nigdy tak nie miałam pozdrawiam- zmykam do domku i po młodego do przedszkola
-
nick nieaktualnyhej skarby....
uciekam z Belly, muszę się trochę "wyautować".....
Kosia jest nadal Kosią, waży 2200gr, i tyle z dobrych wiadomości...
jutro będę dzwonić po warszawskich klinikach (bo u mnie w Białymstoku nie ma odpowiedniego sprzętu i specjalisty fuck zadupie i nic więcej) i szukać echo serca "na wczoraj"...każdy dzień jest cudem....
buziaki, odezwę się jak będę coś wiedziała.....
Kroko śliczne ubranka:) -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny... tyle się dzieje że nie ogarniam rzeczywistości... siedzę na tyłku i zamiast na belly spędzam czas na pisaniu raportów na studia - zaczęłam podyplomowe i teraz mam w weekendy zajęcia a potem nadrabiam rzeczywistość
Malenq nie zostawiaj nas bez wyjaśnienia! Co tam niepokojącego zobaczyliście na USG? Trzymam kciuki żeby wszystko było z Kosią jak najlepiej!
Kroko, ciuszki coraz fajniejsze ale widzę od różu opędzić się nie da
Dronka mniej lakonicznie poproszę! Czemu się zjawiłaś na izbie? Wymioty? Plamienia *tfu*tfu*? Już jest lepiej?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:hej skarby...
Dzisiaj miałam usg III trym. Konstancja nadal jest Konstancją, waży 2200gr (kluseczka jedna), wszystkie pomiary prawidłowe, oprócz serduszka, dostałam skierowanie na dodatkowe ECHO serca płodu, bo małej niemiarowo serducho bije (bije i nie bije zarazem....coś strasznego zobaczyć i usłyszeć na na usg - takie długie przerwy ciszy, miałam wrażenie, że to trwa wieczność przepłakałam całą drogę do domku bardzo się boję, że to coś bardziej groźnego.....
od dzisiaj mam bezwzględny nakaz liczenia ruchów małej...bo jakby coś to szybko na IP
na razie szukam kliniki w Warszawie, bo u mnie "dupa blada" nie ma sprzętu, ani specjalistów....
proszę 3majcie kciuki aby się okazało, że to nic groźnego....
muszę się na jakiś czas wylogować z OVU/Belly aby nie zwariować.....
buziaki, jak będę wiedziała na czym stoję to się odezwę, buziaki........
To z 30stek , Ja caly czas uważam ze to przez sprzęt i sie okaze ze bedzie wszystko dobrze :*
Lili - gratulacje z okazji rocznicy , menu takie ze palce lizac szkodza ze polowy nawet bym nie przelknela bedac w ciazy... ale normalnie to wszmala bym wszystko co masz !
Freja - Milo cie znow widziec
Nieukowa - wow to juz 10 tydzien ale to leci....Nieukowa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hehe, jak czekasz do porodu, jesteś non stop kopana i nie śpisz po nocach to musi się dłużyć ;/ Wszystko przed nami
A brzuszek chyba faktycznie zaczął rosnąć Mąż twierdzi że może jakaś dodatkowa fałda się pojawiła poza zwyczajową oponkącati lubi tę wiadomość
-
moj tez ciagle doglada czy cos uroslo juz , ale mowie nie dalej mam tylko oponke na wysokosci pępka a tak to bez zman za to cycoliny nigdy takich nie mialam jupi oby po porodzie nie zrobila sie sachara ...
Ja dalej nie wiem co tam u mnie siedzi , na swieta bede miala niespodziankeLili83 lubi tę wiadomość