Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili83 wrote:a to piosenka co maz przyslal mi wlasnie na emaila po prostu sie rozkleilam
https://www.youtube.com/watch?v=JtPfLtIJi38
kurcze jakie my stare jestesmy heLili83 lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Hej, ja jakaś bez życia od soboty jestem, tylko bym spała i jadła, podbrzusze mnie pobolewa, młody szaleje coraz bardziej, aż mi brzuch skacze
w środę wizyta u mojej ginki prowadzącej i nie wiem, czy nie pójdę już na zwolnienie, nie mam na nic siły ani ochoty, a najgorsze jest to, nie wiem czy też tak macie? że jak mnie ktoś zdenerwuje to jest masakra, wchodzę na taki poziom nerwów jakiego wcześniej nie znałam, a później wszystko mnie boli...
koniec roku w pracy mam zawsze nerwowy i już się ten okres powoli zaczyna i chyba się wymiksuję ...
co do trzeciego malucha to i ja Wam zazdroszczę dwóch, u mnie na razie małż nie chce słyszeć o dwójce aczkolwiek zaczynam się domyślać, że on się chyba stresuje jak się sprawdzi jako ojciec... więc odpuszczam i zobaczę co będzie, jak Kajetan się urodzi
Tamus, a do kiedy musisz pracowac? Ja cale szczescie tylko do konca roku . Gdybym miala umowe na dluzej to bym bez rpoblemu dalej pracowala ale nie mam wiec sie cieszy
Ja mam wrazenie, ze jestem raczej ostoja spokoju ale pewnei moj maz powiedzialby cos innego -
Lili, nie zaprosilibyście mnie na tę kolację rocznicową? baaardzo pasuje mi to menu
wszystkiego dobrego Wam życzę, dużo miłości, cierpliwości i uśmiechu
piosenka mnie rozwaliła! jeszcze powinien dorzucić Kylie Minoque z Jasonem Donovanem
Kotka, chciałam pracować do końca stycznia, taki miałam ambitny plan, ale cóż - łożysko ciągle nisko i z przodu, zasłania obecnie szyjkę macicy także muszę uważać, do tego jakoś siły witalnej brak więc chyba pójdę już teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:02
Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lili83 wrote:
Freja ja bym nie ryzykowała, masz isc na L4 i koniec wykorzystaj ten czas dla siebie i rodziny!
-
Tamka wpadaj:)masz tylko ok. 1200 km do przejechania ale jak się sprężysz to na późny wieczór raczej nocke zdąrzysz;)Ach właśnie sobie na you tube włączyłam Kylie Minoque z Jasonem Donovanem po prostu........brak słów
Tamka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
konwalianka wrote:
Kroko, śliczna Zuza, od razu widać, że ma dziewczęce rysy
Hehehehe taż to cały ojciec, nos ma jego na 100%. Matka się narzyga, nadźwiga, namęczy 9 miesięcy po czym dziecko się urodzi i ni hu hu do matki nie podobne. Jawna niesprawiedliwość.
Konwalia może mąż jeszcze z czasem zmieni zdanie co do trzeciego. Ja swojemu cały czas powtarzam że u nas drugiego nie będzie, bo ja drugi raz tego samego przechodziła nie będę, ale wiesz jak jest, zdanie mogę jeszcze 5 razy zmienić.
Życzę miłego pobytu w sanatorium.
mari ja miałam problem z innymi hormonami ale akurat estradiol był ok więc nie pomogę.
helenq no trójeczkę wychować to już musi być harcore.
Tamka idź na L4 śmiało. Ja też nie mam na nic siły, ciągle bym spała. Do tego od wczoraj znów mocniej mnie naciąga na wymioty.
Freja witaj Ty się nie zastanawiaj tylko dymaj na zwolnienie już teraz, należy Ci się i masz prawo się denerwować i martwić o swoje dzieciątko. Także idź na L4 i dbaj o Was a wszystko będzie dobrze!
LaRa spokojnie, ja ruchy czuję dopiero teraz, 20tc. Lekarz mi mówił że teraz mogę raz czuć, raz nie czuć, że to normalne. A po 28tc mam już czuć ruchy i dopiero wtedy gdybym nie czuła to alarmować.
Moja mała dziś rano (zanim wstałam z łóżka) chyba znów robiła jakieś akrobacje, bo dostałam z 10 kopniaków z prawej strony brzucha. Aż się zaczęłam z tego śmiać.
Byłam w Lidlu, od dziś są przeróżne ciuszki dla dzieciaczków, nieźle się obłowiłam. Ciuszki piękne, zrobię Wam potem zdjęcia zakupów wczorajszych i dzisiejszych.Tamka, marissith, Freja, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Hejka Krokodylku to dawaj zdjęcia uwielbiam oglądać dziecięce
A ja obrywam z każdej strony z lewej i prawej u góry pod żebrami, no i na dole po pęcherzu takie to dzieciątko waleczneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:53
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Freja - fajnie ze jesteś na Twoim miejscu poszlabym na zwolnienie.
Jeśli chodzi o mnie to mam mega duże wahania nastroju. Od euforii po totalnego dola. Jestem strasznie nietykalna, byle blahostka potrafi doprowadzić mnie do płaczu. Nie cierpie tego.
Na ciuszki z Lidia tez mam chrapke:-) podjade wieczorem, jak cos jeszcze będzie to kupie a jak nie to trudno. Może tym razem się nie poplacze
Lili wszystkiego naj z okazji rocznicyKrokodylica, Lili83, Freja lubią tę wiadomość
-
Tamka dokładnie tak jak dała link LaRa, są też dla noworodków, najmniejszy rozmiar 62/68 więc myślę że całkiem ok na początek.
LaRa a w jakim sensie z tym zwariowaniem? Ceny? Nie są rewelacyjne, ale jakościowo te rzeczy wyglądają naprawdę nieźle. Zresztą jakoś bardzo wysokie te ceny też nie są.
jussta też uwielbiam oglądać dziecięce rzeczy. A kupować jeszcze bardziej, ale już muszę przystopować bo mam już tego bardzo dużo, wystarczająco na pewno. A jeszcze jak po urodzeniu zaczną mi ludzie znosić ciuszki to będzie tego od groma. Teraz tylko pozostaje mi kupować to z listy wyprawkowej czego mi brakuje. Ale ciuszków dość.
A do biedronki się nie wybiorę bo jakoś nie mam po drodze, jest dość daleko, a lidla mam pod nosem to poszłam.CzaryMary, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroko, zwariowanie w takim sensie, ze nie jestem jeszcze nawet na polowie zeby juz kupowac, mam nadzieje jednak ze co jakis czas takie rzuty w sklepach beda. Mam tez u tesciowej wór ciuszków po chrzesnicy R i jej brata, wiec najpierw przejrze worek, pospisuje co czego jest i wtedy zaczne kompletowac.
Na razie sa jedne bodki niemowlece, i jeden komplecik na 6 msc i stopuje.
Pozatym ławiej mi bedzie kupowac cos ze 100% wiedza co do płci.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ja kupuje tylko 62 tzn kupiłam dzisiaj dopiero bo 56 moze byc za małe ale kupie moze jeden komplet Wiki miala 58 cm szybko wyrosła
gdybym wiedziala o tych z lidla wstapilabym takie ocieplane sztruksy na zime fajna sprawa