Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Malenka...jestem pewna, że kolejne badanie pokaże zdrowiutkie, pięknie bijące serduszko Kosi. Trzymam za to kciuki aż mi kostki rąk zbielały! Odezwij się jak będziesz coś wiedziała...
Cati, moje Dziecię jeszcze nie ma imienia. Nawet typów już nie mam chyba Dam znać jak to się zmieni
Dziewczynki, chciałabym każdej napisać kilka słów ale padam na ryjek. Zaczęliśmy remont i masa roboty, wszędzie syf i pył. NIE LUBIĘ!
cati, cati, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Malenq trzymaj się kochana wierze że wszystko dobrze bedzie!Musi być nie ma innej opcji!Daj nam znać jak już będziesz cos wiedziała bo my tu też się martwimy!
Cati moje cycek jak donice:)W zyciu takich nie miałam nawet przy pierwszej ciaży!
Nena to lubie to za remont, że wkońcu rozpoczety;)
Miłego dzionka wam życze!
*******Gang18+*******B -
Witajcie w ten MDLISTY poranek
tempka mi trochę spadła i zaczynam świrować - źle się czuję, mam dreszcze, szybko się męczę, nie czuję się chora ale jakaś taka słaba... niestety cały czas mi się wydaje że czuję się jak przy poprzedniej stracie... jutro do ginki i wyniki biocenozy... zeświruję do jutra
Biedra - klub mandarnkowo pomarańczowy założymy bo u mnie też to wchodzi najlepiej - choć wczoraj miałam powrót do smaków z poprzednich ciąż - dużo chrzanu ! ;)brakuje jeszcze do tego pączkaNieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Malenq, na pewno wszystko bedzie dobrze!!! mam nadz.,ze szybko uda Wam sie znalezc dobrego lekarza z dobrym sprzetem i potwierdzi, ze jest ok a Wam spadnie kamien z serca....
Ja spozniona do pracy, ale rano mdli i naciaga...nie ma szans by byc w biurze juz o 7
u nas ostatnio troche problemow i pewnei przez to mdlosci sa silniejsze.....ehhh
za to cisnienie po kawie i po dawce adrenaliny niskie polozna az dwa razy mierzyla
do naszej listy imion dolaczyla LiliannaCzaryMary, cati, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki dziękuję za pozytywne fluidy:)
właśnie oddzwoniła do mnie prywatna klinika z wawy, że wcisnęli mnie na TĄ sobotę na echo....
obdzwoniłam około 10 klinik w tym warszawskie szpitale, i wszędzie terminy na drugą połowę grudnia, a w dwóch to nawet po 25 grudnia.....zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Malenq, zaniepokoilas nas wczoraj, ale mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ułoży, ze moze Kosia miała zły dzień, moze sprzęt przestarzały, zepsuty...
Tak czy inaczej jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze i czekam na potwierdzenie do soboty :* -
Freja mam to samo, mdlisty to dobre słowo
Też świrowałam przez moment na punkcie chrzanu, a teraz zajadam pomarańcze i pomelo i popijam herbatką z cytryną
Mandarynek nie lubię, ale rozważam kupno siaty grejfrutów bo przyszła mi chętkaFreja lubi tę wiadomość
-
Malenq, a gdybyś pojechała na tzw "pałę" ? czyli zachowaj ten termin sobotni, ale pojedź dzisiaj do Wawy na jakąś IP ginekologiczną z historią, że akurat jesteś w Warszawie i bardzo Cię niepokoi coś tam - nie wiem, brak ruchów , jakiś ból czy coś i powinni Ci wtedy zrobić usg i echo serca
-
oo Tamka dobrze kombinuje !
Freja skarbus a po co ty tempke mierzysz? niunia bo tak to ty sie do obledu doprowadzisz .
Malenq - na chama wcisnij sie do ktoregos z tych klinik maja cie zbadac i juz !
Lili - Donice? ja sie przyzwyczailam do tego ze sa tak male ze teraz nie bardzo wiem nawet jak spac xD bo sobie je gniote xD
Beszka juz zapisuje podziwiam cie ze ty jeszcze pracujesz...
-
nick nieaktualnydzięki dziewczynki za rady, ale dla mnie podróż do Wawy (300km) jest wyczynem, poczekam spokojnie do soboty...
z Waszymi kciukami mam nadzieję, że wszystko się ułoży....
odezwę się w sobotę po wizycie - buziolkiKrokodylica, LaRa, Tamka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Cati dzięki za cytowanie Malenq, bo się martwiłyśmy.
Malenq nie wiem czy do nas zaglądasz ale modliłam się wczoraj na Twoją Kośkę, trzymam kciuki aby wszystko się okazało w porządku!!!
Cieszę się że udało Ci się znaleźć szybki termin badania!
Nieukowa podziwiam za te studia, ja nie ogarniam codziennego funkcjonowania a co dopiero jeszcze studia.
A co do różowego - już się chyba pogodziłam z tym że go nie uniknę.
Ja to kupuję jak najmniej tego koloru ale nie uniknę i koniec.
Nena powodzenia z remontem.
Freja skarbie, idź na L4. Leżakuj i bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki za wyniki.
Malenq, Nieukowa, cati lubią tę wiadomość
-
Malenq nawet moj piesek zaciska;)
Cati jak donice dosłownie;)Ja też zawsze małe miałam, ale musze przyznac że dobrze sie z nimi czulam i teraz takie duze mi nie pasuja:(Jedynie maz się cieszy:)
Beszka piekne imie Lilianna to było pierwsze jakie wybrałam dla dziewczynki;)
U nas chyba zostanie Leo:)ostatecznie zdecydujemy sie jak mały sie urodzi!
Ciotka powiedziała wczoraj do mojej mamy ze ona wiedziala ze bedzie chlopak bo jak w rodzinie umiera kobieta to rodzi się dziewcynka a jak facet to chlopiec a u nas 2 lata temu zmarł mój wójek:00000000czy słyszałyscie o takich bredniach?bo to mnie troche przeraza!
Malenq lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Malenq, kochana, wszystko będzie dobrze, musi! Pamiętam jakie piekło zafundowano na porodówce mojej przyjaciółce - podpięli ją pod KTG i co chwilę włączał się alarm, ona spanikowana, a położna spokojnie "wyjaśniła": proszę się nie martwić, to KTG jest zepsute, dlatego co chwilę wyje...
brak słów...
Nena, powiedzieć, że współczuję remontu, to mało, ja się łączę z Tobą w bólu totalnym gdybym nie była w ciąży przysięgam, że już dawno wzięłabym urlop , zakasała rękawy i poszła robić gładzie, wykańczać łazienkę, szlifować cegłę, kopać rowy i parę innych drobnostek ...Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Freja mam to samo, mdlisty to dobre słowo
Też świrowałam przez moment na punkcie chrzanu, a teraz zajadam pomarańcze i pomelo i popijam herbatką z cytryną
Mandarynek nie lubię, ale rozważam kupno siaty grejfrutów bo przyszła mi chętkacati lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane
Maleqa mocno mocno trzymam kciuki za sobotę, będzie dobrze
U nas dzisiaj już zimniej, a ja spuchnięta od rana, ale już przechodzi
Nenaa kciuki za remont, żeby szybko się skończył
miłego dniaMalenq lubi tę wiadomość