Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Freja wrote:Witajcie w ten MDLISTY poranek
tempka mi trochę spadła i zaczynam świrować - źle się czuję, mam dreszcze, szybko się męczę, nie czuję się chora ale jakaś taka słaba... niestety cały czas mi się wydaje że czuję się jak przy poprzedniej stracie... jutro do ginki i wyniki biocenozy... zeświruję do jutra
Biedra - klub mandarnkowo pomarańczowy założymy bo u mnie też to wchodzi najlepiej - choć wczoraj miałam powrót do smaków z poprzednich ciąż - dużo chrzanu ! ;)brakuje jeszcze do tego pączka -
Konwalia laktator o ten:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4794019827
ja tam się nie znam ale dziewczyny polecały.
Malenq podsunę link z poduszką mikołajowi.
Łóżko mamy szerokie, 180x200 więc myślę że się zmieścimy.
Nena hehehe ale wszczęłaś alarm. Może i Cię wymęczyli ale przynajmniej wszystko ładnie sprawdzili.
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Kroko, tym razem to nie moja sprawka ten alarm
Od wczoraj wieczora dokuczają mi okropne mdłości...bez bólu, wymiotów i innych tego typu sensacji...nie wiadomo skąd to...niby jest ok. Trzeci trymestr dla mnie to będzie jeden wielki stres i lęk, czuję to, ostatnia prosta jest nerwowa.
Młody dziś ważył 1300 g, tylko 100 g więcej niż dokładnie tydzień temu u mojego lekarza. Hmmm...no niby inny sprzęt, inny doktor ale już strach, że za mało przybrał...Czyli okazuje się przeciętniakiem wagowym a nie jak mnie straszyli, że niby taki duuuży rośnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 18:32
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq, super ze wizyte udalo sie wam umowic
ja bym jeszcze gdyby bylo to mozliwe, wcisnela sie na wizyte w ponzijeszym terminie w tym szpitalu, ktory ma najlepsze opinie. na pewno powiedza podczas tego bad.,ze wszystko jest ok, ale ja bym chciala jeszcze sie upewnic...tak na wszelki wypadek.
Z serduszkiem Leo tez bylo cos nie tak podczas usg i 2 doby po porodzie...pozniej wszystko sie zroslo - to co mialo i jest ok
nenka, ale kacja a wiesz maly mogl w tym tyg. przybrac mniej niz norma, a w przyszlym przybierze 2xtyle co norma bedzie ok...zobczysz
ja w pierwszej ciazy rowniez sie bardzo stresowalam koncowka....i teraz czuje, ze tez bede, ehhh
poduchy do spania w poprzednich 2 ciazach nie potrzebiwalam. teraz sobie MUSZE zamowic, bo w ogole spac nie moge
a mnie strasznie skora swedzi i tez sobie wkrecam te chorobe watroby u ciezarnych, ehhh
poza tym u nas dalej nerwy i niewyjasnionse sprawy....mozliwe, ze czeka nas przeprowadzka ze wzgl. na prace mojego meza....mam nadz.,ze w ciagu tyg. sie wyjasni...Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nena, ło matko z córką! to Cię prześwietlili gruntownie! ale plus jest taki, że wiesz, że WSZYSTKO z małym jest ok więc nie cuduj teraz z jego wagą - inny lekarz, inny sprzęt, inny pomiar, a poza tym - ile Ty chcesz żeby on tygodniowo przybierał? kilogram?
natomiast ja też mam stres i dół - odebrałam wyniki morfologii i są złe, ewidentnie infekcja bakteryjna , niech to szlag trafi, u mojej mamy właśnie zdiagnozowano chlamydię pneumonae czy jakoś tak, to się przenosi drogą kropelkową i już jestem cała zielona ze strachu może stąd to moje uczucie rozbicia i ogólne złe samopoczucie? dobrze, że jutro lekarz bo okropnie się boję -
hej, laski chciałam zapytać o śluz, dziś rano znalazłam na papierze mnóstwo gestego białego śluzu, potem na majtach i sprawdziłam podczas kapieli, jest go fest duzo, pytam bo od poczatku takiego nie miałam...norma? jutro ide do ginki to jej powiem, natomiast chciałam jeszcze Was podpytac
-
Nenek, Justuś, lubię Wasze posty za wsparcie, że to pierdoła, nie lubię za to, że faktycznie ten tydzień coś kijowy...
Lara, ja zmieniam majty dwa razy dziennie od jakiegoś miesiąca, wkładek nie noszę od czasu operacji, bo chirurg powiedział, że sprzyjają infekcjom. Nskupiłam gatek w h&m bo dla mnie tam jest najlepsza bielizna i zmieniam -
Kurcze ale żeby az tak? Dzięki Tamus za wiadomość
Tobie natomiast życzę aby na jutrzejszej wizycie było ok,a jeśli to rzeczywiście infekcja, to mozna szybciutko wyleczyć.
Czajnik mnie boli, pulsuje i tak codziennie...Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte. na pewno bedzie dobrze
Lara, i ja sie przylacze do opini dziewczyn w kwestii sluzu. w sumie u mnei nie jest on gesty a mleczny rozciagliwy, ale jest go b.duzo.
kiedys kroko pisala, ze wkladek nie uzywa ze wzgl. na ifekcje....skomentowalam to, ze ja musze, bo inaczej bym co godz. musiala zmieniac bielizne no i jak mnie ostatnio cos swedziec zaczelo (a tu nie badaja na te rzeczy), to od razu poszlam dokupic gacie, wkladki odstawilam i do pracy nosze zapas hehehe
jutro przede mna ciezki dzien w pracy. dopiero co sie skonczylam przygotowywac na wazne spotkanie....mma nadz.,ze pojdzie dobrze, a potem z gorki....Tamka lubi tę wiadomość
-
beszka ja nie noszę wkładek a też teraz przyjmuję globulki na infekcję grzybiczą. Niestety, lekarz mi powiedział że w ciąży to nieuniknione.
W szoku jestem że u Was nie badają pod tym względem. To jak Cię swędzi to co, radź sobie? Przecież to trzeba leczyć. -
Dzięki dziewczyny za info
Dzis idę do ginki niby tylko w celu przepisania badań ale mam nadzieje ze zrobimy podglad bejbika
Wgl to hej
Pogoda do bani, wiec kto nie musi niech zostaje w domu/łóżkuKrokodylica, Nieukowa, cati lubią tę wiadomość