Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa a leż sobie
Moja mała dzisiaj o północy wyprawiała jakiś you can dance czy inny taniec z gwiazdami. Rano dla odmiany dostałam łupańce z lewej strony a potem z prawej strony. Nie wiem jak jest ułożona i czym mnie tak obładowuje.LaRa, marissith, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka powodzenia na wizycie...LaRa Tobie również podglądania bejbika życzę
u mnie dzisiaj śnieg:) mało, ale jest:)
Dzień dobry po nieprzespanej nocy...
Kroko nawet nie wiesz jak mnie cieszą Twoje wpisy o kuksańcach Zuźki:)
LaRa też bym chętnie poleżała pod kocykiem, ale za bardzo mnie nosi....żeby spokojnie poleżeć...
zgredko zima idzie, to i śnieg będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:28
LaRa, Tamka, Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Witam w pochmurny, chłodny (6st.)na szczescie nie deszczowy dzień!
Lara ja również pod kolderka z ksiazeczka i psinka w nogach:)
Tamka daj znac co i jak!
Kroko zazdroszcze ci tych fikasów, co prawda czuje ruchy ale bardzo bardzo delikatnie. Od zeszłego tyg.brzuszek troche urósl, także mam sie juz czym pochwalic;)
Jakas taka rozbita dzisiaj jestem mdli, głowa boli wszystko na raz:(Zaczełam brać witaminy dla ciężarnych i to chyba przez to:(Już się boje co to bedzie bo w 1 try była katastrofa i gin kazała odstawić, ale poniewaz mam czeste krwanienia z nosa zaleciła wit. chociażby co drugi dzień:(Dzisja był basen w planach ale nie wiem czy cos z tego bedzie:(
*******Gang18+*******B -
Lili ja też źle reaguję na witaminy prenatalne, ale biorę, co mam zrobić.
U mnie te kuksańce też delikatne, ale wyczuwalne wyraźnie. Jak sobie rano położę dłoń na brzuchu to czuję na dłoni te kopy. Na razie na szczęście bezbolesne.Malenq, Lili83, Nenaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Haj,
Ja też już po wizycie i pobraniu próbki z "dołu". Miałam zostać na tej szkole rodzenia ale normalnie uciekłam...stwierdziłam, że nie chce mi się nikogo oglądać i ogólnie przebywać między ludźmi. Taka sytuacja...humor średni, aspołeczna się zrobiłam. Długi spacer zaliczony, pogoda ładna, przyjemny chłód i słońce. Ale ciężko mi się już łazi długie dystanse...nie ta kondycja i gabaryty
Tamek Czekam na dobre wieści. -
Dramatu nie ma ale mam iść do internisty żeby mnie osłuchał i dał skierowanie na wymazy. Na szczęście przy tej chlamydii tragedii nie ma, zresztą ona nie sądzi żebym ją miała. Dostałam bezdyskusyjne L4 więc szefostwo się ucieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:19
Nenaaa, Malenq, marissith, justta lubią tę wiadomość
-
Hejka u nas rano bialo... ale nie snieg tylko szron i to sporo go bylo , teraz skonce wyszlo i jest tak przejrzyste niebo ze z okna widze obserwatorium astronomiczne na gorze jakies 15-20 km stad
Ja dzis nie mam zamiaru nawet nosa na ten ziąb wytykac ;P
snilo mi sie ze moja mama dowiedziala sie ze jestem w ciazy i byla wsciekla na mnie ze jej nie powiedzialam ale sie na tlumaczylam przez sen.. zbudzilam sie zlana potem.. gdy zasnelam to znow snil mi sie koniec swiata... o matko co za noc
Jak ja wam juz zazdroszcze ze czujecie kopance hihi wiecie to glupie ale czuje ze to chlopiec glupie przeczucie.... -
Cati, wcale nie głupie, ja od poczatku czuje sie "na dziewczynke", jak na razie lekarze to potwierdzaja, ale jeszcze nie na 100 %
dlatego mam nadzieje dzis podejrzec malenstwo, i moze juz na bank sie okaze kto jest w srodkucati lubi tę wiadomość
-
Nena Ty odludku, ja Ci powagaruję!
Tamka a ja myślałam że Ty cały czas na L4 siedzisz. Mówiłam - budyń zamiast mózgu.
LaRa jak chodzę to też czuję nieraz jakiegoś szturchańca, ale najbardziej uaktywnia się gdy ja sobie spokojnie leżę.
cati ja też byłam pewna że chłopak, ale jak widzisz przeczucia się nie zawsze sprawdzają.
Tamka lubi tę wiadomość
-
Hejka Nenaa no i dobrze że uciekłaś po co masz się męczyć ja już też nie mam siły na długodystansowe spacery, a u nas pizgawica ale śniegu nie ma, ja już chcę śnieg
Tamuś dobrze że to nic groźnego no i w końcu L4 odpoczniesz
Lara czekam na info co u was
Ja piję kawkę, która chętna?
Tamka, cati, LaRa lubią tę wiadomość
-
LAra gorzej ze ja nawet blizniakow przeczuwam ... o zgrozo maz by padl na zawal
Kroko - obys miala racje zreszta co by to nie bylo , wazne by zdrowiuskie bylo
Justa wirtualna kawe wypije dajesz...justta, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
justta ja dziękuję za kawkę, jakoś mi odrzuciło.
cati dokładnie, aby zdrowe. Ja już mam parę sukienek dla dziecka także mam nadzieję że mi teraz numeru nie wywinie i nie okaże się chłopcem. Ale usg było na tyle dokładne że pomyłki nie przewiduję.justta lubi tę wiadomość
-
za 4 h bede wiedziec wiecej, normalnie zmolestuje ginke na USG i juz!
teraz musze sie w koncu za prasowanie zabrac, a mam samą posciel do wyprasaowania, nie lubie takich gabarytów, czas szybciej zleci do wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:23
justta, cati, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:za 4 h bede wiedziec wiecej, normalnie zmolestuje ginke na USG i juz!
teraz musze sie w koncu za prasowanie zabrac, a mam samą posciel do wyprasaowania, nie lubie takich gabarytów, czas szybciej zleci do wizyty
przypomnialas mi ze musze pranie zrobic ! i ogarnac chaupke
Trzymam kciuki za usg oby malutka pokazala co to za kopalinska badz kopalinski siedzi w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:04
LaRa lubi tę wiadomość