Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justta no ten Twój bejbik to już mógł by się ujawnić! Najwyższa pora.
LaRa 17tc to jak dzidzia pokaże co ma między nogami to powinnaś już wiedzieć na pewno.
Ja tez mam pranie i prasowanie ale mi się nie chce i strajkuję.justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:dostałam od męza na urodziny ta poduszke ciazowa (motherhood) ja spie z nia w nocy a mój syn w dzień, własnie go przyłapałam
aaaaaaaaaaaaaaa a mam identyczną, nawet pokrowiec taki sam:) i muszę czasem się dzielić z moimi kotkami:)LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta mnie opuchlizna "nawiedziła" tylko 2 dni, teraz brak objawów...nie wiem co to było, ale się wystraszyłam...
Nenaa a to miałaś akcję.....
tamka jak mus to mus....trza do lekarza....
Kroko jak ten czas mija 6miesiąc:)
Justta a to zgrywuska/zgrywuskę masz w brzuszku...ja też jestem ciekawa co tam u Ciebie jest:)Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
Malenqa to tak u mnie z tą opuchlizną
To ja się pochwalę moimi kocykami i rożkami dla dzidzi a co
Kocysie dwa cieniutkie i dwa grubsze
I rożki jeden zielony z frotki, drugi grubszy z kołderką do wózka ten beżowy, kocyk z poduszeczką w kratkę do wózka no i taka mata milutka z lewkiem
Malenq, Tamka, Nenaaa, Krokodylica, Lili83, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Dziś miałam znów sajgon w pracy, wczoraj 10h w pracy... chyba nie od stycznia a od jutra na L4 pójdę. co dam radę będę zdlanie robić bo w biurze to szału można dostać - ciągle telefony, bieganina, spotkania, narady
a mnie mdli i wyjść nie mogę ;(
idę za chwilę do ginki to pogadam z nią
trzymajcie kciuki - oby wszystko było dobrze - bo to pierwsza oficjalna wizyta ciążowa
cati, Tamka, LaRa, marissith, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Freja, Lara - kciukasy zaciśnięte!
Lara, no trzeba umieć się dzielić pięknie się piesio wkomponował
Justa, dawaj tę kawę bo padam na twarz! śliczne nabytki, kurcze, obawiam się, ze teraz na zwolnieniu to się rozszaleję z zakupami, że hej
Malenq, no mus do lekarza niestety
a najdziwniejsze jest to, że mi zdiagnozowała jakąś infkecję grzybiczą, od czego? pytam się??? skoro ja już nawet nie pamiętam co to seks
i ciekawe - jak jej powiedziałam o wieczornym twardnieniu brzucha, bo niestety miewam, to powiedziała, że to normalne... ale mam odpoczywać dużo
szyjka długa na 4 cm więc dobrze, ale dziecia nie podglądałyśmy , buuMalenq, LaRa, Nenaaa, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTamuś nie liczę, bo mała zazwyczaj aktywna bardziej wieczorkiem i w nocy....a dzień moje chodzenie ją kołysze i śpi sobie smacznie....
jeden dzień liczyłam to 10 zalecanych miałam już przed 6stą rano hehehehe
wczoraj i dzisiaj jest trochę "leniwa", ale swoje "odbębniła" w ruchach i śpi...
intuicyjnie jak czuję, że mniej się rusza to "rozmawiam z nią, tańczę i się kładę a wtedy zaczyna się przewracać....kluseczka mało miejsca ma już.....
a jak tam u Ciebie??? Twoja Gwiazdeczka????Tamka lubi tę wiadomość
-
wróciłam.... przez te cholerne korki głowa mnie boli, mówiłam o tym gince, zmierzyła mi cisnienie-ok, jesli bole głowy nie miną to mam sie zgłosic do neurologa i temp musze mierzyc bo ona nie wierzy ze mam niska, w ciazy...
no ale co najwazniejsze, usg zrobione (na przestarzałym sprzecie-no ale to wizyta na NFZ) serduszko bije mocno , i nie potwierdziła mi płci a nawet rzekła ze moze byc chłop... jutro musze zadzwonic i umowic sie na badania połówkowe, a tam juz mi powinien na 100 % powiedziec co u mnie fika
jutro rano jade na pobranie krwi, wypicie glukozy, kolejne pobranie krwi i musze im siknąć jeszcze
kupiłam własnie ta glukoze - czy ona ma byc w proszku?Nenaaa, Lili83, Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny