Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miesięczniaki, wszystkiego najjjj i duzo Zdrowka
Nieukowa, suwaczek trochę sie popsuł heh powodzenia w pracy!
Wróżko, super ze daliście radępowodzenia!
Ja jestem w szoku bo kumpela ma synka (25.12) skończy 3 miechy i wazy (uwaga) 8800 g i nosi rozm 74-80. Masakra, jest większy od mojej Anii jest na samej piersi
Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Radzia pominęłam, świnia jestem!
Sto lat półroczniaku!
Wróżko, temp. od wczoraj wieczora już ok, mam nadzieję, że już nie wróci franca. W sumie od piątku do niedzieli była. Trochę więcej niż dwie doby....niby w miarę krótko, ale kurcze nie da się przewidzieć co to, skąd, dlaczego i człowiek panikuje...ech.
Dobrze, że udało się Wam pozałatwiać Wasze sprawyKrokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
O jeju ja tez świnia ,... Radzio Patrys najlepszego i wsxystkim miesięcznikom
Nieukowa jezusie nazarenski to juz do pracy ? Masakra jak to zleciało ... Daj jakaś fotę półroczniaka
Dzięki Zgredka nie przejmuj sie ja rozumiem ze jesteś zalatana a ciąża i dolegliwości dają w kość.
Lara to moze jest dziecko Prokopa
Wróżko super ze wszystko pozalatwialiscie
Nena dobrze ze minęło bo Ty sie dziewczyno zamęczysz przez ten stres. Odpocznij teraz i wypij jakieś malinki czy miód zeby sie wzmocnić.
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniuś, no stres mnie kończy, mam tak zrąbaną psychikę, że nie umiem wyluzować i zdystansować się kiedy potrzeba. Czarne wizje mnie nękają.
Dobra już nie smęcę dziś ( ale jutro owszem)
Śpijcie dobrze Urwisy i Mamusie grzeczne niech będą, rączki na kołderce!
-
hey!
czytam codziennie co u was ale nic nie pisze bo taka jakaś nie do życia jestem:/stawiam na zbliżające się swięta, ktróre spedzimy sami bez bliskich:(
odejścia Malenq nie będę komentować bo nie rozumiem o co kaman?tzn wywnioskowałam że ma żal do wszystkich tylko czy uzasadniony???hmmm......
Mańku spóźnione życzenia przyjmij:szczęścia i zdrowia bo to najważniejsze:)
Dla Patrysia i Radzia sto lat, dużo zdrówka i przespanych nocy!!!
Anuśka już pewnie odlicza:)
Wróżka chciałam służyć pomocą i podać numer telefonu do mojego brata (również rok temu dostał dofinansowanie)pomyślałam, że mógłby wytłumaczyć twoim rodzicom co i jak ale sprawa sie rozwiązała pomyślnie!SUPER!!!
Kroko Zuza po mamusi na pupie nie usiedzi;)
Nena trzymaj sie i nie daj chorobsku!buziaki dla Diego;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 22:22
MANIEK, Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Hej hej
Sto lat dla Radzia i Patryka.
Czy przegapiłam jeszcze jakieś miesięcznice? Ollaaaboooga nie pamiętam.
Wróżko moja Torpeda jeden ząb już całkiem widoczny, wylazł na wierzch (nawet mąż go dzisiaj w końcu zobaczył bo tak to mówił że nic tam nie widać hehehe) a drugi, hmm nie może się przebić. Widać wyraźnie białą kreskę. Biedna, tak mi jej szkoda, gryzie gryzaka i w ryk. W nocy też pobudki co rusz.
Buziak śliniak przyjęty.
A jak chodzi o najlepszy okres z dzieckiem to dla mnie jest teraz, mimo że noce nieprzespane, mimo że pilnować trzeba non stop i naganiać się jak na maratonie, ale uwielbiam to że ona już jest taka kumata, że wszędzie jej pełno, że rozrabia hehe.
Ja mandarynek nie podaję, bo cytrusów chyba jeszcze nie można? Dawałam jakiś gotowy słoiczek w którym była pomarańcza, no i teraz kupiłam kaszkę z bobovity porcja zbóż i tam widziałam jakąś pomarańcz i Zuzce smakowało.Z cytrusów na razie tyle.
Yasmin odpoczywaj, nie przejmuj się czytaniem.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Lili83 wrote:
Anuśka już pewnie odlicza:)
Tik - tak tik-takJuż równy tydzień
Strasznie śpię ostatnio. Przysypiam non stop. Myślicie że zbieram siły na poród? Na pewno zbieram wodę bo puchnę, może odeśpię na zapas i będę mogła nie spać pierwszy miesiąc
Buziaki miesięczniaki :*Krokodylica, Lili83, Summerka, marissith, Izoleccc, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Tik - tak tik-tak
Już równy tydzień
Strasznie śpię ostatnio. Przysypiam non stop. Myślicie że zbieram siły na poród? Na pewno zbieram wodę bo puchnę, może odeśpię na zapas i będę mogła nie spać pierwszy miesiąc
Buziaki miesięczniaki :*
Juhu w koncu jakies nowe forumowe dziecko.
Ty masz cc planowane?
Anuśka lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Juhu w koncu jakies nowe forumowe dziecko
.
Ty masz cc planowane?Gin powiedział że do terminu i tak nie doczekam, więc zrobimy tak żebym w wigilię wyszła do domu. Już się nie mogę doczekać mojego maleńkiego prezencika
Krokodylica, MANIEK, Summerka, Lili83, Blondik, marissith, Izoleccc, WróżkaZielona, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Anuśka emocje mam jak bym to ja miała rodzić!
Moja też się obudziła o 5:40 wyspana. Ale pobawiła się (nie wiem jak długo) i poszła spać dalej i jeszcze śpi.
A ja nigdy więcej drzemki wieczorem. Zasnelam na dwie godziny jak usypialam Zuzię (nie poszłam potem myć podłóg Lara) i potem poszłam spać o wpół do pierwszej i tak leżałam bez bazy i nie mogłam usnąć
Aaaaa pisałam? Mamy choinkę! Dzisiaj skończę ubierać.Anuśka, Summerka, LaRa, marissith, WróżkaZielona, Misi@ lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Dzien dobry. Czy ktos juz tez wstal?
Moje dziecko zaczelo troche lepiej przesypiac noce (tzn budzi sie co 2-3h) ale za to wstaje o 5tej.
A gdzie ANASTAZJA?
Dzięki za pamięć -
Anuska, ale masz fajnie - tylko tydzien;))
Lara, co do mycia podłóg...ja robię tak samo: wczoraj, ledwo żywa, ale oblecislam cały dom (gore i dol), zrobiłam trzy prania i powiesiłam je, ale wiecie, u mnie to syndrom wicią gniazda;))marissith, Anuśka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Kroko u nas jak na razie zdrowko Leo dopisuje:)oby tak dalej!
Kurcze miesiac temu zauwazylam u starszego syna powiekszone wezly chlonne szyjne:(a ze byl po chorobie to pomyslam ze poczekam jeszcze i poobserwuje niestety niezniklo w zeszlym tyg bylismy u lekarza rodzinne i ten nas wyslal do specjalisty na szczegolowe badania twierdzi ze trzeba bedzie wyciac i do analizy wyslac staram sie nie czytac nic w internecie bo idzie zwariowac ale i tak mysli sa......
Za godzinke zmykamy z Leo na basen a potem do pracy:/a tak mi sie nie chce ze hej:/
Nieukowa jak tam pierwszy dzien w pracy?
Lara u nas 2,3 kupy dziennie takze mozesz sobie wyobrazic ta walke;)
*******Gang18+*******B