Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgredziu ja myłam pastą dla dzieci...one są owocowe, ale mnie i tak nie pomagało...odruch wymiotny miałam, jak tylko szczoteczke włożyłam do buzi ;/, ale spróbuj
Też miałam dziwny smak w buzi, ale u mnie był kwas i czekolada była kwaśna i nie mogłam jej jesc...wszystko zmieniło smak ...niestety na gorszy ;/
Wiecie nadal mi włosy nie wypadają...ciesze się bo mam już prawie rok włosy na głowie ;p
Mari ja też nie brałam nospy ze względu na możliwość wzmożonego napięcia...no po aminopunkcji przez dwa dni brałam, ale potem starałam się odpoczywać, choć nie zawsze się udawało...kurcze nie mogę dodzwonić się do neurologa ;/ brrr -
Hejka milego dnia
Leos jak okazal sie dziewczynka przez chwile tez byl Nina, wiec kolejne dziecir bedzie Ninusia jak bedzie
coraz bilzej swietaMisi@, marissith, Krokodylica, Biedroneczka83, Lili83 lubią tę wiadomość
-
witam, doczytałam tylko połowę...mala już się wierci, wieć zaraz wstanie. Sypia w dzień, jets mega postep i odżyłam, nie umiem jej tylko uśpic wieczorem, moim zdaniem brakuje jej jednej drzemki żeby nie była marudna przy wieczornym usypianiu, no ale zmusic się nie da.
Misi@, moja tez odgina głowkę i ma asymetryczne napięcie, popros pediatre o skierowanie na rehabilitację. Poczytaj o metodzie BOBATH i posprawdzaj sobie na necie czy dobrze nosisz maleństwo, ukladasz itp. Czasami poprawienie codziennych nawyków podobno wystarcza. Te metody preneztuje na youtubie ten Paweł z Mamo Tato co ty na to. ( to porada naszej rehabilitantki). Poleciła tez masowanie - masaż Shantala. No i wizytę u neurologa.
Malenq, szkoda, że znikasz, byłaś skarbnicą wiedzy. Może rzeczywiśie nieświadomie za bardzo z Twojej wiedzy korzystałyśmy, a mało dawałysmy wsparcia w zamianWszystkiego dobrego!
Mała pomimo tylu specyfików nadal ma kolki, po kolei będę odrzucac produkty zmojej i tak mocno okrojonej diety...Dzis odtswaiam pomidory...No, niemożliwe żeby te kolki sie brały z niczego -
Pomidory to bym jako pierwsze odstawila..
Pamietam jak Maniek jadla tylko buly z dzemem
Misia: mi zaczely wypadac pozniej, jakos po 5 miesiacu malej, ale teraz sie znowu bani trzymaja wiadomo...
Kotka: te buty moga byc i do takiego plaszcza na a la styl sportowy tako nonszalancki, albo do puchowki, nawet do futra dla odwaznych..
Ja do pepco nadal nie chodze po tym jak bylam chamska dla sprzedawczyniMANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredziu mi na mdłości pomagały krople Imbifem i tylko to w sumie.
Co do smaku to dopiero niedawno mi przeszło choć odruch wymiotny przy myciu zębów został ale już zwykle wytrzymuję 2 minutowy cykl.
Pasta nie miętowa - ja zmieniłam na żel do mycia Tolpy bez smaku praktycznie i do tego bez fluoru.
Nena dobrze z Diegiem to nic poważnego. Teraz duża dawka witaminy C żeby i ciebie nie rozłożylo.
Blondik powodzenia w walce z kolkami.Blondik, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kotka, to chyba Mari i Anuska wklejaly Timberlandy;)
Btw, nenaa, dzieki za zyczonka dla Zuzi;)
Ja sie koszmarnie przeziebilam, kurde, a pojutrze szczepienie na odre, swinke i rozyczke - boje sie, ze zuza ode mnie zlapie, ale juz tak odkladam to szczepienie, ze chcialabym miec to z glowy...fuckNenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Muszę pisać partiami bo na tel mi źle.
Zgredka smecty nie uzywalam. I na rzygi nie pomagało mi niestety nic. ..
Są czopki antyrzygowe na receptę ale nie można ich nadużywac. Mi i tak nie pomagały.
Nena to powinno się w takim razie niedługo młodemu skończyć.Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Zgredko, ja niestety nie pomogę a imbir próbowałaś? Super ze możesz odpocząć gdy Lusia jest w żłobku a nie gonić do pracy z takim samopoczuciem.
Blondik Tak było jak Zgredka pisze ja ze strachu ze kolki mogą być przez cos z pokarmu to same buły z dżemem porzeczkowym lub jabłkowym jadłam ... Z reszta do dziś nie wiele sie zmieniło:/
Beszko hop hop co u Was jak Haneczka? Jak wasza wigilia?
Wróżko to super ze sie atmosfera oczyściła, a maz jak ? Mój to by nie dał sie udobruchać pewnie.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
Maniek
-
PsotkaKotka wrote:Ehh chyba czas powoli malego odstawiac od cycka
Zaczal mnie gryzc. Okropnosc.
A zębiska ma duuuże, gdyby chciał to by mi mógł suciora odgryźć
Nie poddawaj się -
No jestem, dopiero doczytałam.. Nie mam czasu.. Ech
Wrozko, ale się cieszę. No pięknie, ale rozumiem że rodzice podpiszą?
Blondik aby te krople działały to właśnie trzeba przed każdym kamieniem.
Misia, ładnie. Maja, super.
Nena, doskonale cie rozumiem.. Patryk miał nawet 39.5 ale nic poza tym, wczoraj już nie było temp.
Za to tymek kaszle
Patryk już raczkuje i chodzi koło kanapy, wszystko w ciągu tygodnia.. Ech, no i marudzi na maksa.
Noc, słaba 16pobudek:(WróżkaZielona, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Witajcie
eeee okres przyszedl dzis jednak ahhh masakra ale bynajmniej na swieta nie bede miec. Planuje w ogole na basen z malym wybrać sie jeszcze przed swietami ale czy to dobry pomysl hmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 16:57
-
U mnie co do okresu to sie poprawiło tylko to ze sa mało bolesne i chyba krócej trwają, bo dostałam późnym wieczorem w czwartek a dzis juz sie kończy, no i nie jest jakiś mega obfity. Tylko ze spoźnił sie tydzień.
Konwi, współczuje tych chorób, ale powiedz mi czy Ty serio liczysz ilosc pobudek?
Sezon na mandarynki w pełni. Dajecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 16:23