Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Tak Kotka u nas w Gamecie tak wypuszczają, dłużej trzeba zostać tylko jeśli się coś nie chce goić albo dzidzia ma żółtaczkę,a jak jest wszystko ok to po 2 dniach do domu
Wiec wszystko jest możliweAnuśka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Wy juz naprawde chcecie byc w ciazy? Niezle z Was swiruski..ja wymiekam nadal
Nie nie ja nie chce jeszcze. Jak mi ciezko to sobie czasem oi tobie mysle ze rety biedna Zgredka.
W sumie to chcialabym roznice wieku 3 lata, ale nie moge tyle czekac bo za stara juz jestemdlatego ide na zywiol (ale jeszcze nie
.
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana: kupuj a co
Ja w tramie, ale rzyg sie czai w przelykunie moge pic tej pepsi, bo to bomba cukrowa i nacpam sie za bardzo
Niedlugo przychodzi pani sprzatajaca co jej zlecic.. hm hmm nie chce zeby robila calosci bo pojde z torbami ale podlogi jakby zrobila i kuchnie byloby coolAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Apropo wyprzedaży u nas w tym tygodniu są pampersy przecenione na 40 % chciałam już kupić że dwie paczki ale mąż mnie wysmial
Ja po spacerze z mała i dwoma psami, to była masakra
Zgredka, to niech zrobi co uważasz ze Tobie będzie cieżko. Czyli np podłogi, łazienkę, okna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 16:36
-
nick nieaktualnyBosze dziewczyny ja ostatnio nie ogarniam..rovie takie rzeczy ze zmeczenia. Ze szok i nie pamietam tego.
Np. W sobote zamowilam z konta meza podaruj misia szymona dla naszego bobasa bo stwierdzilam. Ze kazde dziecko musi miec w zyciu swego misia...a w niedziele juz nie pamietalam i zamowilam z mojego konta ponownie. I maz dzwoni i mowi ze przyjdzie dzis mis bo dostal maila a ja caly dzien do teraz glowkowalam skad wie przeciez ja dostalam na swoja skrzynke mailazamowilam siostrzenicy plamobil ktore juz ma. Zamowilam nastepne a w sumie teraz sobie przypomnialam ze mozna to odeslac tylko nie wiem jak i czy nie za pozno...
Wpadlabym pod tranwaj z malym ale pan krzyknal...matko i corko co ja wyprawiam...podlogi tez lubie miec czyste i staram sie myc co drugi dzien ale nie zawsze mi wychidzi...
Nieukowa jej ty juz w pracy...ech to kiedy sie spotkamy???
Wszystkim dzieciaczkom sto lat!!!!
W tym roku nie czuje swiat czy Wy tez tak macie? -
Nena bidulko kuruj sie oby jutro było lepiej.
Nieukowa hop hop jak minął pierwszy dzień w pracy?
Ana whyyy kupuj jak masz taniej akurat ten produkt na bank zużyjesz.
Zgredka ja bym zrobiła tak jak Lara mówi podłogi okna i łazienka bo po co masz wdychać ta chemię i tyle sie mordować.
Kuzwa mówiłam juz wam ze nienawidzę swoich sąsiadów z góry? Codziennie budzą mnie przed 6 rano drąc ryje na dzieci , potem dzieci sie drą krzyczą i piszczą potem przy windzie tez sa piski a popołudniu mam wrażenie ze mi sufit na głowę spadnie... Jezzzu kiedy ja sie stad wyprowadzę
Dziś chyba mi ktoś dziecko podmienił, maruda, zabawa nie, wózek nie, ręce mamy tak ... Usypiałam ja teraz 25 min ... Ma sa kraNenaaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Izoleccc wrote:Anastazjaaa- ja nie mam jeszcze nic poza przewijakiem, który wietrzeje po lakierowaniu...
W piątek jadę do polski i wreszcie obejrzę co kupiłam ale będzie frajda
Tu na miejscu mam łóżeczko, box, wanienke, ciuszki.
WróżkaZielona, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Dlaczego?
Ja po spacerze z mała i dwoma psami, to była masakra
Zgredka, to niech zrobi co uważasz ze Tobie będzie cieżko. Czyli np podłogi, łazienkę, okna?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Jezuuu dziewczyny nie wiem jak ja ten deficyt snu przezyje... W pracy spoko, nawet ogarnelam choc pracy.wiecej niz rok temu jak szlam na L4, maly u niani grzeczny, mial 2 drzemki ponad godzinne (jak ta kobieta to robi?) i uchachany caly dzien od ucha do ucha.
Najwiekszy problem jest taki, ze sie maly budzi 4:30-5:00 i potem juz musze sie nim zajac, do pracy na 7 jedziemy, potem wracam na 12, odbieram go od niani, misze jakos zyc do wieczora i teraz padam. A jutro znowuntp samo i tak juz w kolko. OMG.
Wrozka kocham cie za ten tekst o Anusce "ale fajowo, ze to juz juz!  niedlugo dolaczysz do niewyspanych, obżyganych, nerwowo wykończonych, psychicznie zdołowanych, obrażonych na męzów mlodych mamusiek! wiem, ze nie mozesz sie doczekac "
Jestem twoja fanka ostatnio
Zgredka na cenzurowanym, wiec zmieniam idola
W kazdym razie Anuska, Mariss, Izolec i reszta brzuchatek- strzezcie sie, same sobie tego piwa nawarzylyscie!!! Buahaha!
Misia nie mam bladego pojecia kiedy, nie ogarniam jak ja mam rozdysponowac te mizerna resztke wolnego czasu ktory mi pozostsje w tygodniu
Co powiesz na po swietach a przed nowym rokiem?Nenaaa, WróżkaZielona, Anuśka, Lili83, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Wrozka kocham cie za ten tekst o Anusce "ale fajowo, ze to juz juz!  niedlugo dolaczysz do niewyspanych, obżyganych, nerwowo wykończonych, psychicznie zdołowanych, obrażonych na męzów mlodych mamusiek! wiem, ze nie mozesz sie doczekac
W kazdym razie Anuska, Mariss, Izolec i reszta brzuchatek- strzezcie sie, same sobie tego piwa nawarzylyscie!!! Buahaha
Zwłaszcza, że Młody dał teraz taki popis, że ho ho.
Jak najmniej bolesnego pogodzenia roboty z macierzyństwem życzę NieukowaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 19:57