X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Tak Kotka u nas w Gamecie tak wypuszczają, dłużej trzeba zostać tylko jeśli się coś nie chce goić albo dzidzia ma żółtaczkę,a jak jest wszystko ok to po 2 dniach do domu :)
    Ja z tiago wyszłam trzeciego dnia, tez po cesarce i to w niedziele.
    Wiec wszystko jest możliwe

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Wy juz naprawde chcecie byc w ciazy? Niezle z Was swiruski..ja wymiekam nadal :-)

Nie nie ja nie chce jeszcze. Jak mi ciezko to sobie czasem oi tobie mysle ze rety biedna Zgredka.
    W sumie to chcialabym roznice wieku 3 lata, ale nie moge tyle czekac bo za stara juz jestem :P dlatego ide na zywiol (ale jeszcze nie ;).

Nieukowa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia moc wyprzedaży

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo wyprzedaży u nas w tym tygodniu są pampersy przecenione na 40 % chciałam już kupić że dwie paczki ale mąż mnie wysmial :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa- ja nie mam jeszcze nic poza przewijakiem, który wietrzeje po lakierowaniu... :D

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana: kupuj a co :-)

Ja w tramie, ale rzyg sie czai w przelyku :/ nie moge pic tej pepsi, bo to bomba cukrowa i nacpam sie za bardzo

Niedlugo przychodzi pani sprzatajaca co jej zlecic.. hm hmm nie chce zeby robila calosci bo pojde z torbami ale podlogi jakby zrobila i kuchnie byloby cool

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Apropo wyprzedaży u nas w tym tygodniu są pampersy przecenione na 40 % chciałam już kupić że dwie paczki ale mąż mnie wysmial :/
    Dlaczego?

Ja po spacerze z mała i dwoma psami, to była masakra :/

Zgredka, to niech zrobi co uważasz ze Tobie będzie cieżko. Czyli np podłogi, łazienkę, okna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 16:36

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze dziewczyny ja ostatnio nie ogarniam..rovie takie rzeczy ze zmeczenia. Ze szok i nie pamietam tego.
    Np. W sobote zamowilam z konta meza podaruj misia szymona dla naszego bobasa bo stwierdzilam. Ze kazde dziecko musi miec w zyciu swego misia...a w niedziele juz nie pamietalam i zamowilam z mojego konta ponownie. I maz dzwoni i mowi ze przyjdzie dzis mis bo dostal maila a ja caly dzien do teraz glowkowalam skad wie przeciez ja dostalam na swoja skrzynke maila o.O zamowilam siostrzenicy plamobil ktore juz ma. Zamowilam nastepne a w sumie teraz sobie przypomnialam ze mozna to odeslac tylko nie wiem jak i czy nie za pozno...
    Wpadlabym pod tranwaj z malym ale pan krzyknal...matko i corko co ja wyprawiam...podlogi tez lubie miec czyste i staram sie myc co drugi dzien ale nie zawsze mi wychidzi...
    Nieukowa jej ty juz w pracy...ech to kiedy sie spotkamy???
    Wszystkim dzieciaczkom sto lat!!!!
    W tym roku nie czuje swiat czy Wy tez tak macie?

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło kurde, alem słaba, mam gile do kolan...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5db27248125.jpg

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena bidulko kuruj sie oby jutro było lepiej.
    Nieukowa hop hop jak minął pierwszy dzień w pracy?

Ana whyyy kupuj jak masz taniej akurat ten produkt na bank zużyjesz.
    Zgredka ja bym zrobiła tak jak Lara mówi podłogi okna i łazienka bo po co masz wdychać ta chemię i tyle sie mordować.

Kuzwa mówiłam juz wam ze nienawidzę swoich sąsiadów z góry? Codziennie budzą mnie przed 6 rano drąc ryje na dzieci , potem dzieci sie drą krzyczą i piszczą potem przy windzie tez sa piski a popołudniu mam wrażenie ze mi sufit na głowę spadnie... Jezzzu kiedy ja sie stad wyprowadzę :(:(
    Dziś chyba mi ktoś dziecko podmienił, maruda, zabawa nie, wózek nie, ręce mamy tak ... Usypiałam ja teraz 25 min ... Ma sa kra

Nenaaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowka nena

Nenaaa lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Misia jeju faktycznie jesteś zakręcona jak słoik po dżemie o ile zakupy to pikus to Ty weź uważaj na drodze bardzo Cie prosze, ale chwilowo posiedź w domu dla bezpieczeństwa.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Ło kurde, alem słaba, mam gile do kolan...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5db27248125.jpg
    Zdrówka Nenus :*

Nenaaa lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc wrote:
    Anastazjaaa- ja nie mam jeszcze nic poza przewijakiem, który wietrzeje po lakierowaniu... :D
    A ja mam już prawie wszystko, brakuje mi tylko wozka przewijaka i kosmetyków.
    W piątek jadę do polski i wreszcie obejrzę co kupiłam ale będzie frajda ;)

Tu na miejscu mam łóżeczko, box, wanienke, ciuszki.

WróżkaZielona, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Dlaczego?

Ja po spacerze z mała i dwoma psami, to była masakra :/

Zgredka, to niech zrobi co uważasz ze Tobie będzie cieżko. Czyli np podłogi, łazienkę, okna?
    Nie wiem, wszystko mi pozwolił już kupić a z pampersami mnie wysmial, może przerazil się ze juz tak mało czasu zostało a remont jeszcze nie skończony

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym kupiła te pieluchy, idzie ich tyle ze sie nie zmarnują na pewno, a zaoszczędzona kasę warto wydać na np lepszy kosmetyk, grzechotkę itd

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)
    Zjadlam jedną kostkę czekolady i mam ohyde w ustach ;(

Bleee

Nenaaa: wracaj do zdrowia!

Nenaaa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i właśnie dobrze prawicie dziolchy kochane, pójdę w czwartek i kupię a mąż niech się śmieje,

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu dziewczyny nie wiem jak ja ten deficyt snu przezyje... W pracy spoko, nawet ogarnelam choc pracy.wiecej niz rok temu jak szlam na L4, maly u niani grzeczny, mial 2 drzemki ponad godzinne (jak ta kobieta to robi?) i uchachany caly dzien od ucha do ucha.
    Najwiekszy problem jest taki, ze sie maly budzi 4:30-5:00 i potem juz musze sie nim zajac, do pracy na 7 jedziemy, potem wracam na 12, odbieram go od niani, misze jakos zyc do wieczora i teraz padam. A jutro znowuntp samo i tak juz w kolko. OMG.

Wrozka kocham cie za ten tekst o Anusce "ale fajowo, ze to juz juz!  niedlugo dolaczysz do niewyspanych, obżyganych, nerwowo wykończonych, psychicznie zdołowanych, obrażonych na męzów mlodych mamusiek! wiem, ze nie mozesz sie doczekac "
    Jestem twoja fanka ostatnio :D
    Zgredka na cenzurowanym, wiec zmieniam idola :)
    W kazdym razie Anuska, Mariss, Izolec i reszta brzuchatek- strzezcie sie, same sobie tego piwa nawarzylyscie!!! Buahaha!

Misia nie mam bladego pojecia kiedy, nie ogarniam jak ja mam rozdysponowac te mizerna resztke wolnego czasu ktory mi pozostsje w tygodniu :/
    Co powiesz na po swietach a przed nowym rokiem?

Nenaaa, WróżkaZielona, Anuśka, Lili83, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Wrozka kocham cie za ten tekst o Anusce "ale fajowo, ze to juz juz!  niedlugo dolaczysz do niewyspanych, obżyganych, nerwowo wykończonych, psychicznie zdołowanych, obrażonych na męzów mlodych mamusiek! wiem, ze nie mozesz sie doczekac
    W kazdym razie Anuska, Mariss, Izolec i reszta brzuchatek- strzezcie sie, same sobie tego piwa nawarzylyscie!!! Buahaha
    O to to, to ja! Ja! Ja! Opisalaś mnie ;)

Zwłaszcza, że Młody dał teraz taki popis, że ho ho.

Jak najmniej bolesnego pogodzenia roboty z macierzyństwem życzę Nieukowa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 19:57

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 1521 1522 1523 1524 1525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ