X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej bolesne jest to, ze moj szef, ojciec trojga dzieci, nie ogarnia ze nowa mama moze miec gdzies prace w domu po godzinach pracy :P jiz jakis raport chcial mi wcisnac (kaman, w pierwszy dzien pracy??? RLY???). Wykpilam sie. Na razie.

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejoo!

chwale sie. Franek zaczal raczkowac! :D co prawda bardzo jeszcze niezdarnie, ale pare "krokow" poczynil :D dumna jestem jak paw!

uu zakupy widze na tapecie. my jutro jedziemy swiateczne robic i zgarniemy tez choine. co prawda chata niewysprzatana, ale lepiej nie bedzie :D trudno. a choinka byc musi!

Nenek- kuruj sie Pani! czosnek, mleko i te sprawy. musisz byc na chodzie w koncu, cobys za synem nadazyla! ;)

Misia- o matulu, to faktycznie zes zakrecona dziolcha! czyzby...? :D

Maniek- wspolczuje sasiadow i dzisiejszego marudy. jutro na pewno bedzie lepiej ;) powtarzaj to sobie tak z pol godzinki przed zasnieciem, czasami dziala :D

u mnie dzis byla przyjaciolka. poplocilysmy troche i od razu humor lepszy :D a teraz zjadlam, wypilam i relax & chillout!

milego drogie Panie!

Nenaaa, LaRa, Nieukowa, Anastazjaaa, MANIEK, konwalianka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka zielona gratulacje dla dumnej mamy i jej synka

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa- !!! Jupi ja jeeej! jeeeestem idooolem, z podnieeesionym czooolem! jak mawia klasyk :D powrot do pracy po dlugim czasie rzecz traumatyczna. ja mam ambiwalentne uczucia, bo niby sie ciesze, ale tez sie masakrycznie boje. a chca mi wcisnac wiecej godzin. ahaaa! juz lece :D a Ty sie kobieto ciesz, ze Młody zaopiekowany i nie straumatyzowany! wyspisz sie wiesz kiedy :D

Nenek- no fakt, zapomnialam dodac "osmarkanych" do tego tekstu :D nie mowiac juz o gównianych sprawach :D no ale nic co ludzkie nie jest nam obce! kupa rzecz ludzka, mysle, ze Anuśka podziela ten pogląd :D

Nenaaa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, dzidziolek wykapany, nakarmiony - śpi :) powinnam poprasować cholerka, a mi sie nie chce...

Ile czasu wasze maluchy wysiedza w fotelikach do karmienia? Moja ok 10-15 min i ryk...

Nieukowa, nie daj sie żadnym raportom (na razie) hihihi super ze trafiłaś na świetna nianie :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, jak On mógł! hehe. Nie daj się :)

Wróżko, gratki raczkowania! Franio brawo :)
    A tak swoją drogą, Dzieci Kochane (te starsze ;)) proszę już zacząć dreptać! Nie oszczędzajcie tak tych Waszych matek. Co się tak sama będę męczyć ;)
    Ucieka mi to moje Małe cały czas.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa: ja już ponad miesiąc w pracy i powiem, że lekko nie jest ale coraz lepiej.. Staram się nie przemeczac ;p

Moja nadal sama nie usiadła ;( co za porażka, wiem wiem każde rozwija sie w swoim tempie, ale czemu tempo mojej jest jakieś wolne? WR wr

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, pani posprzątała?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczną wam szkraby chodzić to dopiero się zacznie przygoda zobaczycie ;)

Mój jak się nieraz rozpedzil to żadna przeszkodą nie była w stanie go zatrzymać. I wiecznie poobijany....

Nenaaa lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, Mój D. też baaardzo szybko zaczyna nudzić się w foteliku...Karmienie jest kolejną z wielu bitw, które muszę stoczyć w ciągu dnia ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Zaczną wam szkraby chodzić to dopiero się zacznie przygoda zobaczycie ;)

Mój jak się nieraz rozpedzil to żadna przeszkodą nie była w stanie go zatrzymać. I wiecznie poobijany....
    Dokładnie tak!
    Zgredka, pociesz się jeszcze troszkę leżącą Lusią, Ona tylko dba o to abyś się nie przemęczała ;)
    Pomyśl, że Diego w Jej "wieku" zaczął już stawiać swoje pierwsze beztrzymankowe, samodzielne kroki...i laba się skończyła ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Wrozka kocham cie za ten tekst o Anusce "ale fajowo, ze to juz juz!  niedlugo dolaczysz do niewyspanych, obżyganych, nerwowo wykończonych, psychicznie zdołowanych, obrażonych na męzów mlodych mamusiek! wiem, ze nie mozesz sie doczekac "
    Jestem twoja fanka ostatnio :D
    Zgredka na cenzurowanym, wiec zmieniam idola :)
    W kazdym razie Anuska, Mariss, Izolec i reszta brzuchatek- strzezcie sie, same sobie tego piwa nawarzylyscie!!! Buahaha!
    No bardzo śmieszne... Baaaarrrrdzooooo :D :D :D Urechotałam sie po pachy, zwłaszcza że za rok będziemy robić kolejne :D
    Ale dam radę :) DAM RADĘ! No jak nie jak tak !!! Jeszcze zobaczycie! Ja będę wypoczętą szczęśliwą, zrelaksowaną, kreatywną mamuśką, świetnie zorganizowaną panią domu, wybitną kuchareczką i namiętną żoneczką :D :D Ohhhhh YESSSSSSS :D Taka właśnie będę :D

Rozśmieszyłam Was trochę ? ;D

LaRa, WróżkaZielona, Nieukowa, Lili83, Krokodylica, Izoleccc, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No bardzo śmieszne... Baaaarrrrdzooooo :D :D :D Urechotałam sie po pachy, zwłaszcza że za rok będziemy robić kolejne :D
    Ale dam radę :) DAM RADĘ! No jak nie jak tak !!! Jeszcze zobaczycie! Ja będę wypoczętą szczęśliwą, zrelaksowaną, kreatywną mamuśką, świetnie zorganizowaną panią domu, wybitną kuchareczką i namiętną żoneczką :D :D Ohhhhh YESSSSSSS :D Taka właśnie będę :D

Rozśmieszyłam Was trochę ? ;D
    Cudowny sen, a potem się obudziłaś...:D

Anuśka, Nieukowa, PsotkaKotka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska lizaka spod szafy ogarnęłas ?

Nieukowa Twoj szef ma 3 dzieci ... Ma a nie ze sie nimi zajmuje chyba skoro od razu z grubej rury do Ciebie i obowiązków żebyś od razu zarobiła sie po pachy.

A tak Wróżko rzeczywiście trafiłaś z tym opisem , ja sie identyfikuje z obrzygana ,oplutą i zasrana ... Obrażona na męża ... ( sama nie wiem za co ) Ale sytuacja dynamiczna wiec wszystko przede mną.

Anuśka, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, ja tak nie narzekam. Nie jest źle, jasne że jestem zmęczona ale.. Ogólnie jestem zadowolona.. A gdy wreszcie będzie spał w nocy to będzie już bajka :)

Nieukowa nie daj się, bo jak raz weźmiesz na siebie pracę w domu, to nie będzie zmiłuj..

Misia, a co ty taka zakręcona? Może to ze zmęczenia

Anuska, będzie dokładnie tak, jak sobie będziesz radzić

Lili, omg basen z rana, szacunek

Mój mąż nie zgadza się aby tymek chodził na zumbe, a przecież on tam się wyskacze,no i jest szczęśliwy. Dla męża to niemeskie. Ale faceci są durni.

Anuśka, WróżkaZielona, Lili83, Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi ja nie narzekam mnie to bardziej bawi ze wyglądam jak kura domowa z kreskówki i tych żartów o młodych matkach :) teraz mi wolno :) chociaż fryzurę ogarniam codziennie :)

Przecież Tymek jeszcze jest mały jak lubi sobie poskakać to co w tym niemeskiego ? A ma jakaś inna propozycje dla niego ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ Konwi, ja byłabym przeszczęśliwa gdybym mogła się spokojnie wysikać, zjeść, posprzątać w domu, przespać i wszelkie choróbska nas omijały. A tak to muszę to z siebie wyrzucać, gdzie jak nie tu ;)

Nieukowa, beszka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, doskonale cie rozumiem, nie neguje i nie oceniam.. Nie pamiętam kiedy ostatnio sikalam bez Patryka.. Hmm.. A 2-ke (sorry,) czesto robię trzymając go na kolanach, mało to estetyczne ale jak wyjścia nie ma.możliwe że za kilka dni inaczej bym napisała .

Maniek, tak. Jakieś karate czy judo, tyle że nie ma od 4 lat, dopiero za rok będzie..

Idę spać, oczy się zamykają

Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Anuska lizaka spod szafy ogarnęłas ?

Nieukowa Twoj szef ma 3 dzieci ... Ma a nie ze sie nimi zajmuje chyba skoro od razu z grubej rury do Ciebie i obowiązków żebyś od razu zarobiła sie po pachy.

A tak Wróżko rzeczywiście trafiłaś z tym opisem , ja sie identyfikuje z obrzygana ,oplutą i zasrana ... Obrażona na męża ... ( sama nie wiem za co ) Ale sytuacja dynamiczna wiec wszystko przede mną.

O fuck wiedziałam że o czymś zapomniałam :) Chyba się zaprzyjaźnię z lustrem i tego lizaka zobaczę wreszcie ;D

Nenek tak właśnie śnię teraz :) Bo wiem że później nie pośpię ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 21:23

MANIEK, Nenaaa, Izoleccc lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska daj mezowi do wylizania hle hle hle :)

Nenaaa, Anuśka, Izoleccc lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1522 1523 1524 1525 1526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ