Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Najbardziej bolesne jest to, ze moj szef, ojciec trojga dzieci, nie ogarnia ze nowa mama moze miec gdzies prace w domu po godzinach pracy
jiz jakis raport chcial mi wcisnac (kaman, w pierwszy dzien pracy??? RLY???). Wykpilam sie. Na razie.
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
hejoo!
chwale sie. Franek zaczal raczkowac!co prawda bardzo jeszcze niezdarnie, ale pare "krokow" poczynil
dumna jestem jak paw!
uu zakupy widze na tapecie. my jutro jedziemy swiateczne robic i zgarniemy tez choine. co prawda chata niewysprzatana, ale lepiej nie bedzietrudno. a choinka byc musi!
Nenek- kuruj sie Pani! czosnek, mleko i te sprawy. musisz byc na chodzie w koncu, cobys za synem nadazyla!
Misia- o matulu, to faktycznie zes zakrecona dziolcha! czyzby...?
Maniek- wspolczuje sasiadow i dzisiejszego marudy. jutro na pewno bedzie lepiejpowtarzaj to sobie tak z pol godzinki przed zasnieciem, czasami dziala
u mnie dzis byla przyjaciolka. poplocilysmy troche i od razu humor lepszya teraz zjadlam, wypilam i relax & chillout!
milego drogie Panie!
Nenaaa, LaRa, Nieukowa, Anastazjaaa, MANIEK, konwalianka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nieukowa- !!! Jupi ja jeeej! jeeeestem idooolem, z podnieeesionym czooolem! jak mawia klasyk
powrot do pracy po dlugim czasie rzecz traumatyczna. ja mam ambiwalentne uczucia, bo niby sie ciesze, ale tez sie masakrycznie boje. a chca mi wcisnac wiecej godzin. ahaaa! juz lece
a Ty sie kobieto ciesz, ze Młody zaopiekowany i nie straumatyzowany! wyspisz sie wiesz kiedy
Nenek- no fakt, zapomnialam dodac "osmarkanych" do tego tekstunie mowiac juz o gównianych sprawach
no ale nic co ludzkie nie jest nam obce! kupa rzecz ludzka, mysle, ze Anuśka podziela ten pogląd
Nenaaa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dobra, dzidziolek wykapany, nakarmiony - śpi
powinnam poprasować cholerka, a mi sie nie chce...
Ile czasu wasze maluchy wysiedza w fotelikach do karmienia? Moja ok 10-15 min i ryk...
Nieukowa, nie daj sie żadnym raportom (na razie) hihihi super ze trafiłaś na świetna nianieWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Nieukowa, jak On mógł! hehe. Nie daj się
Wróżko, gratki raczkowania! Franio brawo
A tak swoją drogą, Dzieci Kochane (te starsze) proszę już zacząć dreptać! Nie oszczędzajcie tak tych Waszych matek. Co się tak sama będę męczyć
Ucieka mi to moje Małe cały czas.
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Nieukowa: ja już ponad miesiąc w pracy i powiem, że lekko nie jest ale coraz lepiej.. Staram się nie przemeczac ;p
Moja nadal sama nie usiadła ;( co za porażka, wiem wiem każde rozwija sie w swoim tempie, ale czemu tempo mojej jest jakieś wolne? WR wr -
Anastazjaaa wrote:Zaczną wam szkraby chodzić to dopiero się zacznie przygoda zobaczycie
Mój jak się nieraz rozpedzil to żadna przeszkodą nie była w stanie go zatrzymać. I wiecznie poobijany....
Zgredka, pociesz się jeszcze troszkę leżącą Lusią, Ona tylko dba o to abyś się nie przemęczała
Pomyśl, że Diego w Jej "wieku" zaczął już stawiać swoje pierwsze beztrzymankowe, samodzielne kroki...i laba się skończyła
-
Nieukowa wrote:Wrozka kocham cie za ten tekst o Anusce "ale fajowo, ze to juz juz!  niedlugo dolaczysz do niewyspanych, obżyganych, nerwowo wykończonych, psychicznie zdołowanych, obrażonych na męzów mlodych mamusiek! wiem, ze nie mozesz sie doczekac "
Jestem twoja fanka ostatnio
Zgredka na cenzurowanym, wiec zmieniam idola
W kazdym razie Anuska, Mariss, Izolec i reszta brzuchatek- strzezcie sie, same sobie tego piwa nawarzylyscie!!! Buahaha!Urechotałam sie po pachy, zwłaszcza że za rok będziemy robić kolejne
Ale dam radęDAM RADĘ! No jak nie jak tak !!! Jeszcze zobaczycie! Ja będę wypoczętą szczęśliwą, zrelaksowaną, kreatywną mamuśką, świetnie zorganizowaną panią domu, wybitną kuchareczką i namiętną żoneczką
Ohhhhh YESSSSSSS
Taka właśnie będę
Rozśmieszyłam Was trochę ?LaRa, WróżkaZielona, Nieukowa, Lili83, Krokodylica, Izoleccc, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No bardzo śmieszne... Baaaarrrrdzooooo
Urechotałam sie po pachy, zwłaszcza że za rok będziemy robić kolejne
Ale dam radęDAM RADĘ! No jak nie jak tak !!! Jeszcze zobaczycie! Ja będę wypoczętą szczęśliwą, zrelaksowaną, kreatywną mamuśką, świetnie zorganizowaną panią domu, wybitną kuchareczką i namiętną żoneczką
Ohhhhh YESSSSSSS
Taka właśnie będę
Rozśmieszyłam Was trochę ?Anuśka, Nieukowa, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Anuska lizaka spod szafy ogarnęłas ?
Nieukowa Twoj szef ma 3 dzieci ... Ma a nie ze sie nimi zajmuje chyba skoro od razu z grubej rury do Ciebie i obowiązków żebyś od razu zarobiła sie po pachy.
A tak Wróżko rzeczywiście trafiłaś z tym opisem , ja sie identyfikuje z obrzygana ,oplutą i zasrana ... Obrażona na męża ... ( sama nie wiem za co ) Ale sytuacja dynamiczna wiec wszystko przede mną.
Anuśka, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Wiecie, ja tak nie narzekam. Nie jest źle, jasne że jestem zmęczona ale.. Ogólnie jestem zadowolona.. A gdy wreszcie będzie spał w nocy to będzie już bajka
Nieukowa nie daj się, bo jak raz weźmiesz na siebie pracę w domu, to nie będzie zmiłuj..
Misia, a co ty taka zakręcona? Może to ze zmęczenia
Anuska, będzie dokładnie tak, jak sobie będziesz radzić
Lili, omg basen z rana, szacunek
Mój mąż nie zgadza się aby tymek chodził na zumbe, a przecież on tam się wyskacze,no i jest szczęśliwy. Dla męża to niemeskie. Ale faceci są durni.Anuśka, WróżkaZielona, Lili83, Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Konwi ja nie narzekam mnie to bardziej bawi ze wyglądam jak kura domowa z kreskówki i tych żartów o młodych matkach
teraz mi wolno
chociaż fryzurę ogarniam codziennie
Przecież Tymek jeszcze jest mały jak lubi sobie poskakać to co w tym niemeskiego ? A ma jakaś inna propozycje dla niego ?WróżkaZielona lubi tę wiadomość
Maniek
-
Ależ Konwi, ja byłabym przeszczęśliwa gdybym mogła się spokojnie wysikać, zjeść, posprzątać w domu, przespać i wszelkie choróbska nas omijały. A tak to muszę to z siebie wyrzucać, gdzie jak nie tu
Nieukowa, beszka lubią tę wiadomość
-
Nena, doskonale cie rozumiem, nie neguje i nie oceniam.. Nie pamiętam kiedy ostatnio sikalam bez Patryka.. Hmm.. A 2-ke (sorry,) czesto robię trzymając go na kolanach, mało to estetyczne ale jak wyjścia nie ma.możliwe że za kilka dni inaczej bym napisała .
Maniek, tak. Jakieś karate czy judo, tyle że nie ma od 4 lat, dopiero za rok będzie..
Idę spać, oczy się zamykająNenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Anuska lizaka spod szafy ogarnęłas ?
Nieukowa Twoj szef ma 3 dzieci ... Ma a nie ze sie nimi zajmuje chyba skoro od razu z grubej rury do Ciebie i obowiązków żebyś od razu zarobiła sie po pachy.
A tak Wróżko rzeczywiście trafiłaś z tym opisem , ja sie identyfikuje z obrzygana ,oplutą i zasrana ... Obrażona na męża ... ( sama nie wiem za co ) Ale sytuacja dynamiczna wiec wszystko przede mną.
O fuck wiedziałam że o czymś zapomniałamChyba się zaprzyjaźnię z lustrem i tego lizaka zobaczę wreszcie
Nenek tak właśnie śnię terazBo wiem że później nie pośpię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 21:23
MANIEK, Nenaaa, Izoleccc lubią tę wiadomość