X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej bolesne jest to, ze moj szef, ojciec trojga dzieci, nie ogarnia ze nowa mama moze miec gdzies prace w domu po godzinach pracy :P jiz jakis raport chcial mi wcisnac (kaman, w pierwszy dzien pracy??? RLY???). Wykpilam sie. Na razie.

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejoo!

chwale sie. Franek zaczal raczkowac! :D co prawda bardzo jeszcze niezdarnie, ale pare "krokow" poczynil :D dumna jestem jak paw!

uu zakupy widze na tapecie. my jutro jedziemy swiateczne robic i zgarniemy tez choine. co prawda chata niewysprzatana, ale lepiej nie bedzie :D trudno. a choinka byc musi!

Nenek- kuruj sie Pani! czosnek, mleko i te sprawy. musisz byc na chodzie w koncu, cobys za synem nadazyla! ;)

Misia- o matulu, to faktycznie zes zakrecona dziolcha! czyzby...? :D

Maniek- wspolczuje sasiadow i dzisiejszego marudy. jutro na pewno bedzie lepiej ;) powtarzaj to sobie tak z pol godzinki przed zasnieciem, czasami dziala :D

u mnie dzis byla przyjaciolka. poplocilysmy troche i od razu humor lepszy :D a teraz zjadlam, wypilam i relax & chillout!

milego drogie Panie!

Nenaaa, LaRa, Nieukowa, Anastazjaaa, MANIEK, konwalianka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka zielona gratulacje dla dumnej mamy i jej synka

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa- !!! Jupi ja jeeej! jeeeestem idooolem, z podnieeesionym czooolem! jak mawia klasyk :D powrot do pracy po dlugim czasie rzecz traumatyczna. ja mam ambiwalentne uczucia, bo niby sie ciesze, ale tez sie masakrycznie boje. a chca mi wcisnac wiecej godzin. ahaaa! juz lece :D a Ty sie kobieto ciesz, ze Młody zaopiekowany i nie straumatyzowany! wyspisz sie wiesz kiedy :D

Nenek- no fakt, zapomnialam dodac "osmarkanych" do tego tekstu :D nie mowiac juz o gównianych sprawach :D no ale nic co ludzkie nie jest nam obce! kupa rzecz ludzka, mysle, ze Anuśka podziela ten pogląd :D

Nenaaa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, dzidziolek wykapany, nakarmiony - śpi :) powinnam poprasować cholerka, a mi sie nie chce...

Ile czasu wasze maluchy wysiedza w fotelikach do karmienia? Moja ok 10-15 min i ryk...

Nieukowa, nie daj sie żadnym raportom (na razie) hihihi super ze trafiłaś na świetna nianie :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, jak On mógł! hehe. Nie daj się :)

Wróżko, gratki raczkowania! Franio brawo :)
    A tak swoją drogą, Dzieci Kochane (te starsze ;)) proszę już zacząć dreptać! Nie oszczędzajcie tak tych Waszych matek. Co się tak sama będę męczyć ;)
    Ucieka mi to moje Małe cały czas.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa: ja już ponad miesiąc w pracy i powiem, że lekko nie jest ale coraz lepiej.. Staram się nie przemeczac ;p

Moja nadal sama nie usiadła ;( co za porażka, wiem wiem każde rozwija sie w swoim tempie, ale czemu tempo mojej jest jakieś wolne? WR wr

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, pani posprzątała?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczną wam szkraby chodzić to dopiero się zacznie przygoda zobaczycie ;)

Mój jak się nieraz rozpedzil to żadna przeszkodą nie była w stanie go zatrzymać. I wiecznie poobijany....

Nenaaa lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, Mój D. też baaardzo szybko zaczyna nudzić się w foteliku...Karmienie jest kolejną z wielu bitw, które muszę stoczyć w ciągu dnia ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Zaczną wam szkraby chodzić to dopiero się zacznie przygoda zobaczycie ;)

Mój jak się nieraz rozpedzil to żadna przeszkodą nie była w stanie go zatrzymać. I wiecznie poobijany....
    Dokładnie tak!
    Zgredka, pociesz się jeszcze troszkę leżącą Lusią, Ona tylko dba o to abyś się nie przemęczała ;)
    Pomyśl, że Diego w Jej "wieku" zaczął już stawiać swoje pierwsze beztrzymankowe, samodzielne kroki...i laba się skończyła ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Wrozka kocham cie za ten tekst o Anusce "ale fajowo, ze to juz juz!  niedlugo dolaczysz do niewyspanych, obżyganych, nerwowo wykończonych, psychicznie zdołowanych, obrażonych na męzów mlodych mamusiek! wiem, ze nie mozesz sie doczekac "
    Jestem twoja fanka ostatnio :D
    Zgredka na cenzurowanym, wiec zmieniam idola :)
    W kazdym razie Anuska, Mariss, Izolec i reszta brzuchatek- strzezcie sie, same sobie tego piwa nawarzylyscie!!! Buahaha!
    No bardzo śmieszne... Baaaarrrrdzooooo :D :D :D Urechotałam sie po pachy, zwłaszcza że za rok będziemy robić kolejne :D
    Ale dam radę :) DAM RADĘ! No jak nie jak tak !!! Jeszcze zobaczycie! Ja będę wypoczętą szczęśliwą, zrelaksowaną, kreatywną mamuśką, świetnie zorganizowaną panią domu, wybitną kuchareczką i namiętną żoneczką :D :D Ohhhhh YESSSSSSS :D Taka właśnie będę :D

Rozśmieszyłam Was trochę ? ;D

LaRa, WróżkaZielona, Nieukowa, Lili83, Krokodylica, Izoleccc, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No bardzo śmieszne... Baaaarrrrdzooooo :D :D :D Urechotałam sie po pachy, zwłaszcza że za rok będziemy robić kolejne :D
    Ale dam radę :) DAM RADĘ! No jak nie jak tak !!! Jeszcze zobaczycie! Ja będę wypoczętą szczęśliwą, zrelaksowaną, kreatywną mamuśką, świetnie zorganizowaną panią domu, wybitną kuchareczką i namiętną żoneczką :D :D Ohhhhh YESSSSSSS :D Taka właśnie będę :D

Rozśmieszyłam Was trochę ? ;D
    Cudowny sen, a potem się obudziłaś...:D

Anuśka, Nieukowa, PsotkaKotka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska lizaka spod szafy ogarnęłas ?

Nieukowa Twoj szef ma 3 dzieci ... Ma a nie ze sie nimi zajmuje chyba skoro od razu z grubej rury do Ciebie i obowiązków żebyś od razu zarobiła sie po pachy.

A tak Wróżko rzeczywiście trafiłaś z tym opisem , ja sie identyfikuje z obrzygana ,oplutą i zasrana ... Obrażona na męża ... ( sama nie wiem za co ) Ale sytuacja dynamiczna wiec wszystko przede mną.

Anuśka, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, ja tak nie narzekam. Nie jest źle, jasne że jestem zmęczona ale.. Ogólnie jestem zadowolona.. A gdy wreszcie będzie spał w nocy to będzie już bajka :)

Nieukowa nie daj się, bo jak raz weźmiesz na siebie pracę w domu, to nie będzie zmiłuj..

Misia, a co ty taka zakręcona? Może to ze zmęczenia

Anuska, będzie dokładnie tak, jak sobie będziesz radzić

Lili, omg basen z rana, szacunek

Mój mąż nie zgadza się aby tymek chodził na zumbe, a przecież on tam się wyskacze,no i jest szczęśliwy. Dla męża to niemeskie. Ale faceci są durni.

Anuśka, WróżkaZielona, Lili83, Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi ja nie narzekam mnie to bardziej bawi ze wyglądam jak kura domowa z kreskówki i tych żartów o młodych matkach :) teraz mi wolno :) chociaż fryzurę ogarniam codziennie :)

Przecież Tymek jeszcze jest mały jak lubi sobie poskakać to co w tym niemeskiego ? A ma jakaś inna propozycje dla niego ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ Konwi, ja byłabym przeszczęśliwa gdybym mogła się spokojnie wysikać, zjeść, posprzątać w domu, przespać i wszelkie choróbska nas omijały. A tak to muszę to z siebie wyrzucać, gdzie jak nie tu ;)

Nieukowa, beszka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, doskonale cie rozumiem, nie neguje i nie oceniam.. Nie pamiętam kiedy ostatnio sikalam bez Patryka.. Hmm.. A 2-ke (sorry,) czesto robię trzymając go na kolanach, mało to estetyczne ale jak wyjścia nie ma.możliwe że za kilka dni inaczej bym napisała .

Maniek, tak. Jakieś karate czy judo, tyle że nie ma od 4 lat, dopiero za rok będzie..

Idę spać, oczy się zamykają

Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Anuska lizaka spod szafy ogarnęłas ?

Nieukowa Twoj szef ma 3 dzieci ... Ma a nie ze sie nimi zajmuje chyba skoro od razu z grubej rury do Ciebie i obowiązków żebyś od razu zarobiła sie po pachy.

A tak Wróżko rzeczywiście trafiłaś z tym opisem , ja sie identyfikuje z obrzygana ,oplutą i zasrana ... Obrażona na męża ... ( sama nie wiem za co ) Ale sytuacja dynamiczna wiec wszystko przede mną.

O fuck wiedziałam że o czymś zapomniałam :) Chyba się zaprzyjaźnię z lustrem i tego lizaka zobaczę wreszcie ;D

Nenek tak właśnie śnię teraz :) Bo wiem że później nie pośpię ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 21:23

MANIEK, Nenaaa, Izoleccc lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska daj mezowi do wylizania hle hle hle :)

Nenaaa, Anuśka, Izoleccc lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1522 1523 1524 1525 1526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ