Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nie wiem czy warzywa nie sa zdrowsze nie sloiczkowe, jaka mamy gwarancje co jest w sloikach? No nie wiem nie wiem
Mojej w zlobku to caly sloiczek wpychaja w domu juz je tylko mleko 2xNenaaa lubi tę wiadomość
-
Zgredziu bo na tych słoiczkach sa te certyfikaty ze dla dzieci i mam nadzieje ze one nie sa za kasę tam nabijane tylko faktycznie badane... Do tego czadu juz by jakaś afera sie wykręciła ... Tak mysle.
Pytanie znów do mam kp : przy rozszerzaniu diety kiedy wprowadzać kaszkę? Kupiłam bobovity bezmleczną ryżowa , narazie jesteśmy na marchewce ale zastanawiam sie kiedy sie ta kaszkę podaje? Jak przelecę warzywa? Matko jedyna nie ogarnę chyba tego menu mojej córki:(
Konwi szacun:) tez mam czasem takie dni z powerm a potem padam
Beszko szybkiego pakowania i bezpiecznego bez opóźnień lotu do pl:)beszka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Konwi, ja kupuje mamie zestaw kremów ktore jej podpasowaly i dostała juz lusterko, takie porządne do robienia make-up.
Na urodzińy kupiłam tusz z loreala i podkład bo wiem, ze sama by sobie nie kupiła. Słucham tego czego potrzebuje, i kupuje
Z ojcem problemu nie mam, bo go nie mam -
zgredka wrote:A ja nie wiem czy warzywa nie sa zdrowsze nie sloiczkowe, jaka mamy gwarancje co jest w sloikach? No nie wiem nie wiem
Mojej w zlobku to caly sloiczek wpychaja w domu juz je tylko mleko 2xJa już Młodego domowymi pestycydami karmię
Coś jeść musi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 10:43
-
Beszka szczęśliwej podróży, my lecimy w piątek na 10 dni już nie mogę się doczekać, choć trochę boję się o maluszka, niby lot bezpieczny ale obawa jest.
Dziś jadę na kolejną kontrolę u lekarza zakładowego, nie chce mi się jak cholera
Jutro polozna, badania moczu i krwi, i wieczorem tiago ma wigilię w szkole... Och kiedy ten piątek?
Co do sloiczkow też się naczytalam.... Sama nie wiem co dawać tym dzieciom.... Eh
Konwalianka ja mamie kupiłam karcher do mycia okien, ojcu nic nie lubię go i nigdy mu nic nie kupujebeszka lubi tę wiadomość
-
A ja dzis mam usg wieczorem pierwszego trymestru.
Nenaaa: stylowy swiateczny awatar
Beszko: udanej podrozy
Maniu: kaszke dasz na sam koniec po warzywkach z owockami mozesz wprowadzixlc jedna lyzeczke kaszy manny, przez miesiac taka ekspozycja na gluten, kleuk ryzowy hest bezglutenowy wiec tez mozna dawac
Moja jakos naturalnie wskoczyla potem w kaszki, w zlobku je rano, kupuje im mleczne zeby sie z mlekiem jeszcze niw babraly, obecniw bobovita te serie ze zbozami bo tam niby cukru nie ma, a w domu gotuje platki jaglane i dodaje owoce, acz czesto jest odrzucenie moich kulinarnych pomyslow.
Ja ojcu kupilam ksiazke zamowiona chcial dwa tomy ale jedna ponad 50 zl wiec niech spada, do tefo perfumy bo byla promo w avonie (ladny lelki zapach) i kawe do ekspresu
Mamie serum tez z avonu bo byla mega obnicha i ramke ze zdjeciem z chrztu i z mala mikolajowa
Kolesiowi (wiecie temu co go co tydzien z domu wyrzucam) marynarke w hm (on mi bransoletke apartu)
A.malej nic bo oszczedzam na niej ot co (dostanie uczniaczka od ciotki i krzeselko do jedzenia od babci)konwalianka, beszka, Anastazjaaa, marissith, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hehe, Zgredka, stylowo kiczowaty
No cóż, Święta mają w sobie trochę kiczu. Ale taki ich urok
Nie mam pomysłu na żadne prezenty bom chora i nic mi się nie chce, nawet myśleć
Młodemu trza fotelik kupić, ot taki gift, z pewnością bardzo się ucieszy, hehe
Zgredka, kciuki za USG!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 11:05
Ewik lubi tę wiadomość
-
Zgredko szybko leci Twoja ciąża, trzymam kciuki. Idziesz sama?
Ja tam wolę nie wnikać w jakość warzyw, na ogół gotuje z mrożonych lub swoich z ogródka.
Ja mężowi wyjście na strzelnice fundne, a rodzicom nie wiem. Miałyśmy się z siostrami zrzucić na coś konkretnego, ale nikt nie ma pomysłu co, jak coś zaproponowałam, to one nie wiedzą, najstarsza stwierdziła że może coś osobistego, czyt. Perfumy, a ja zygam już tymi osobistymi, co roku identycznymi, prezentami i się nie zgodziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 11:16
-
Hallo:)
Widze ze temat prezentow na tapecie:)dla rodzicow zlozylam sie z bratem na kamerke do telewizora cobysmy mogli sie widziec;)dla tesciow nic bo w rodzinie meza nie robia sobie prezentow:/w zeszlym roku kupismy ramke zoom na zdj (super sprawa szczegolnie jak sie jest daleko wgrywa sie aplikacje na telefon i mozna wysylac zdj) dla syna kupilismy monitor do kompa dla Leo mam w planie kaczki gumowe do kapieli i jeszcze cos ale nie wiem:)a dla meza nic jeszcze nie mam pomysl jest tylko drogi dlatego sie wacham domowa chmura 3 tera wiem ze bylby to strzal w dziesiatke ale to sporo kasy:/no i nie wiem co zrobic hmmmmm
W piatek idziemy na kolacje swiateczna z pracy meza pierwszy raz zostawimy Leo na noc (u nas w domu)z corka naszej opiekunki i juz sie stresuje
Summerka guzek jest na 1,5cm twardy widoczny golym okiem bez macania (nigdy by mi do glowy nie przyszlo zeby sy?nowi sprawdzac wezly chlonne:/) dlatego lekarze zastanawiaja sie nad wycieciem ale to jeszcze dluga droga najpierw badania jesli nie znajda przyczyny wowczas zapadnie decyzja o OP
Konwi jak ty to robisz?co cie napedza?
Przedstawie wam moja sasiadke 5dzieci,2 konie, pies,4 koty i zolw i jeszcze pracuje na 1/2etatu da sie no da:)takze Nieukowa dasz rade:)wszystkie damy rade;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 12:23
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
U nas sama woda, ew. Napar z pokrzywy, melisy i czystka, choć on mało pije. Podaję z kubka z Ikei, plastikowy z wieczkiem z dziobkiem. Niekapek nie podszedł..
O lody, Zgredko, zjadłabym
Młody zjadł zupę na winie, czyli misz masz : ziemniak, brokuły, kalafior, dynia, szpinak i lubczyk. SmakowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:51
-
Smoczyca1 wrote:Lara a moze woda z sokiem?
Zobaczymy czy podejdzie.
No i pije z niekapka, musze z mlekiem z niekapka spróbować czy ruszy, bo moze to tu jest problem... -
Konwi mamie kupuje ksiazke podroznicza i apaszke, ojcu sprawimy poskaszarke do trawy i polar, tesciom co wszystko maja smieszne czapki na narty (tesciowi z rogami wikinga i broda a tesciowej helm rycerza z przylbica
No i obie pary dostaja foty z radkowej sesji swiatecznej.
Maniek jak masz do dyspozycji swojskie warzywa i miejsce w zamrazarce to polecam ten system z mrozeniem! Uszykowanie zupki dla niani trwa 2 minuty i kosztuje 0zlkonwalianka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Zgredka kciukam za usg... Miałam ostatnio zapytać czy byłaś na tym badaniu krwi i mi wyleciało z bani.
Fajne prezenty robicie... Ja w tym roku oszczędzam w związku z mieszkaniem i dla rodziców kupimy młynek do kawy i dobra kawę mezowi kupiłam sweter ( wiem ch***y prezent ) dla brata i bratowej nie mam pomysłu.
Edit
Tak Nieukowa bede mieć swojaki ale dopiero od stycznia, miejsce tez mam wiec bede chciała zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:13
Nieukowa lubi tę wiadomość
Maniek
-
dzien dobry utonełam dziś w krokietach
Zgredzia trzymam kciuki pisz jak tam po wizycie
co do słoików to Lilka zjada 190 na jedno posiedzenie ale staram sie tak makx 2 wtyg a reszte gotuje mam królika, indyka od teściów warzywa tez ze wsi albo od nich albo od takiej pani co przyjeżdża do nas na osiedle mam ją sprawdzoną i ma dobre warzywaka bez chemii
WróżkaZielona lubi tę wiadomość