Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili współczuję stresu związanego ze starszym synem. Oby wszystko było dobrze.
Blondik przynajmniej wiecie co jest i możecie działać.
Bez jaj, ja podłogi myję raz w tygodniu, w sobotę.
Konwalia ja mam kilka ślicznych sukienek dla Zuzi, które dostała w prezentach i oczywiście nie miała ich ani razu na sobie, będą na Święta.
Lara smaruję palcem i dentinoxem ale to ciężka misja bo Zuza nie chce dać sobie dotknąć.
Kotka pisałam już dawno i nic się nie zmieniło, 7 mleko, 10 kaszka, 13 obiad + deser, 16 mleko, 19 kaszka
zgredka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Anusiek- no piekne sny, piekne! jestem przekonana, ze ten fragment zwlaszcza o tej namietnej zonie sie sprawdzi. patrz- lizak. w koncu cos z nim trzeba bedzie zrobic!! mezulo lubi slodkosci?
Konwi- bo tys chyba z gatunku krokodylowatych!podziwiam Was dziewczynki! ja jak nie ponarzekam na wszystko, to nie czuje, ze zyje
a narzekanie ludzka rzecz, jak kupa.
Kotka Psotka i Zgredka- przysposobilam Wasze nicki do mojego gałganka. mowie mu "kotku psotku" i "zgredku" czasamimogiee, prawda?
dobrych snow kochane! ( a dla Anuśki snow kolorowolizakowych )
zgredka, Nenaaa, MANIEK, Anuśka, LaRa, Krokodylica, Izoleccc, PsotkaKotka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Pani sorzatajace przełożyła na czw, a ja już za małej lozeczkiem ogarnelam, bo obniżono dziś spanko
Chłop powiedział, że jak przyjdzie kobita, to z nią kawę będę pić, bo zdaze wysprzatac.. No ale wiecie nie chcę żeby miała mega syf, bo ona nie powiedziała ile za godzinę bierze a że powie jak zobaczy...
Moja pcha ręce do buzi jak to nie ząbek to szlag mnie trafi..ot co! Ojciec nosi, a mi znowu słodko w gebie ble..
Ah ten lizak
Wróżko: całą przyjemność po mojej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 21:43
Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Anuska a propo namietnej zony:
Wiecie co to znaczy, jak dzieciata osoba mowi, ze jest dobra w lozku?
-ze trzyma sie swojej polowy, nie chrapie i nienzabiera koldry. %)
Dobranoc!Nenaaa, WróżkaZielona, Anuśka, Lili83, Krokodylica, Izoleccc, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Buhahaha no nie dam mężowi bo on nie lubi słodkiego no... Albo tak tylko udaje, bo wie co by go czekało
To ja już od dawna jestem świetna w łóżku, nie dość że trzymam się swojej połowy, to jeszcze mogę spać cały dzień
KolorowychKrokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Anuska, spij, spij póki możesz heheh i śnij sobie dalej
Wróżko, bo całe życie kręci sie wokół kupy heheh
Moja sie przebudza i siada od razu i czeka aż ja przytule i śpi dalej.
Zgredka Ty nie spisz z Luska w łożku? Ze obniżasz? Pytam bo tez kazałam małżowi obniżyć mimo, ze Ania śpi ze mną. No ale czasami w ciagu dnia będę musiała ja tam położyć a ze siada i wstaje to pewnie by wyleciała, a tego bym nie chciała...
Cos miałam jeszcze napisać ale zapomniałam...
Dobrej nocyAnuśka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Anastazja na męża nie patrz i kupuj. Przecież to jeść nie woła ani się nie psuje a potrzebne będzie tak czy tak.
Mój się ze mnie też śmiał a w efekcie nigdy nie kupiłam pampów w normalnej cenie, zawsze jakieś promocje.
I ciuszki np kupowałam jak były jakieś fajne w lidlu, i to dużo większych rozmiarów i co? W ogóle teraz nic nie muszę kupować Małej, jedynie teraz nakupiłam rajtuzek bo ze wszystkich wyrosła a tak to wszystko mam. Po prostu wyciągam z szafy większy rozmiar.
Nena, kurcze, kuruj się. Mężową istotę oddeleguj do syna i pod kocyk.
Wróżka gratuluję raczków!
Konwalia lubię za stwierdzenie o facetach.
Gatunek krokodylowaty ogląda jeszcze film.Ale ja nie mam na razie dwójki dzieci więc co ja tam wiem.
U mnie @ nadal brak a do tego chyba jakaś infekcja mi się rozkręca.Anastazjaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Hejo!
Lara o 4 współczujeZośka wstała o 6 ale o tak za wcześnie
Anna laski dobrze mówią kupuj i juz facet i tak nie zrozumie
Podłogi? Podobnie raz w tyg w porywach dwa
Nena zdrowia zdrowia kochana!!!!
Konwi ja tez noe zrozumiem chłopów i co z tego ze Zumba? Ja jako dziecko siedziałam z dziadkiem w warsztacie smary oleje itd i co stałam sie facetem?
Wróżka gratuluje raczkowania /)
I miłego dniaaaaaaAnastazjaaa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Moja śpi a ja leże ale jeszcze walne się
Laro: moja po zasnieciu jest wkladana do lozeczka, a jak w nocy się budzi to ją przenosze do siebie i już zostaje, choć wolalabym ją znowu odkładać.
Mój chodził ze mną na zumbe kiedyś, janjestem za żeby dzieci chodziły każdej płci, to dobre dla nabrania poczucia rytmu, a wiadomo jak facet umie tańczyć to..
U mnie to samo z sukienkami, masę zakupilam, a zaloze dopiero terazWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 06:59
-
Hejo Lara Ania to skowronek ze o tej godz wstaje:( współczuje ale moze w dzień padnie to chwile odsapniesz.
Wróżko gratuluje raczkow i powodzenia bo to chyba dziś wielki dzień hmm ?
Jagodzina tez juz wstała, ojciec ja ubiera ja jeszcze leżakuje... Potem muszę do rossmana po sloiczki dla niuni iść ...WróżkaZielona lubi tę wiadomość
Maniek
-
Maniek: nie masz wrażenia, że te sloiczki to droga impreza? Bo ja chyba zbankrutuje, muszę się na domowe przesadzic..
Moja nadal śpi, ja już po spacerze z psem, śniadaniu, teraz czekam aż się w brzuchu ułoży i znaczne się ubierać (jeszcze nie wiem w co) -
Zgredziu drogie sa jak cholera! Ale chodzi mi o jakość tych warzyw bo kupione nawet na bazarze to straszny syf jest bo pryskane i ciul wie co tam jeszcze a ja bym chciała teraz Jagodzie oszczędzić tego bo jeszcze sie zdąży najeść syfu.
A jak bede u rodziców lub teściów i wezmę warzywa i ugotuje czemu nie. Moze zgapie od Nieukowej i zamroze to co mi zostanie... Bo tez z torbami pójdę.
LaRa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ja kupuje zapas słoiczków zawsze w promo, i ciesz sie ze Ania nie zjada całego na raz. Czasami starcza na dwa czasami na 3 dni. I tez myśle tu o jakości warzyw, owoców. Ani nigdy nic nie było, żadnego uczulenia, nic.
Koleżanka zaczęła swojemu synkowi wprowadzać stały pokarm, kupiła gdzieś tam marchewkę i go wysypało.
Dziś lub jutro mam zamiar ugotować brokuł (mrożony) i dać Ani w formie blw. Zobaczymy co będzie bo na razie jest przyzwyczajona do samych gładkich papek.
Padłysmy przed 6, niedawno sie obudziłam, a ta mi prawie na głowę weszła, bo bawiła sie z moja mama. -
Hey, ja już na wysokich obrotach. Zupa dla Patryka się gotuje, 6weidera zrobiona, 3ka dzieci zawieziona do przedszkola, powiem wam że to nielada wyczyn tak wyprawic dwoje 4-latkow, jedna 3-latke i jeszcze Patryk do tego. Aaa ale nie śpimy od 5.30, no i dziś harxcorowo, bo cwiczylam z cycem na wieszku a Patryk sobie urządził posiłek, bo był ryk. Ech, trzeba sobie radzić.
E no Kroko, normalnie to nie chodzę spać o 21.00 ale wczoraj coś nie złożyło.. Dziś pewnie pójdę później bo o 21.00 mam zumbe 1,5h
Ja gotuje zupy tudzież drugie dania, bo nie chce jeść sloiczków, tyko owoce z nich je i to tylko brzoskwinia i morele, moje mrożone zapasy już się skończyły..
Dziś muszę łazienkę ogarnąć, płytki umyć, bo wczoraj zobaczyłam takie ochydne zacieki, że aż mi się snily.
UWAGA
Co kupujecie swoim mamą i tatą????Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 09:10
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Mówię Ci Lara, że Konwi coś przed nami ukrywa. Ciągnie na jakichś dopalaczach lub jest Kosmitą, nie chce się przyznać
:DD
Bry,
Oj, przeleżałoby się cały dzień dziś w wyrku, zwłaszcza przy przeziębieniu..., ale cóż, jest Dzieć = to nie ma przeproś
konwalianka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
hej hej
ale naskrobalyscie! i jakes afar bola (wyczytalam na FB)...nie wiem o co chodzi, bo na chwile obecna nie jestem w stanie nadrobicmoze w PL mi sie uda, bo netflix mi tam nie dziala, wiec podczas nocnego karmienia zostaje FB, form i zakupy online (maz sie ucieszy hehehe).
przejrzalam ostatnie dwie str.
tkos sie pytal o Perzent dla rodzicow...my sie z bratem zlozylismy na cos wiekszego w tym roku. na urodziny dostaja bardziej osobiste prezenty...a na siweta cos do domu
u nas mlyn. tyle pracy, ze nie wiem w co rece wsadzic. wczoraj bylismy u pradziakda Hanki i chlopakow. bardzi milo bylo. fajnie tez bylo pochodzic po miescie, w ktorym kiedys mieszkalam, ehhhh
Hanka pelza, ale leniwie. dziakd amiekszanie male, wiec z checia polazla gdzie chciała bez jekow...a u nas piszczy, bo jej sie nie chceza to co chwile ,wstaje, na kolana. moze za raczki sie wezmie kobieta.
juror do PL lecimy jus na siweta. dis pakowanie, zakupy, pranie, sprzatanie (jakies ogarniecie), do pracy musze podjechac (nie chc emi sie, bleee) i znajomym zawiezc prezenty i paczki..a maz niby ma wilne, ale po swoja lodke pojechal i tyle go widzialam, grrrr
za to tesciowa wpadla po H na spacer
uciekam pakowac, milego dniakonwalianka, Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, muszę normalnie mojemu przeczytać, jaka to super jestem, bo on nie chce wierzyć
A tak na poważnie, to okazuje się że jedna ręką można wiele zrobić, tym sposobem umylam już te płytki i pranie wstawilam.. No i nie bez znaczenia są lata wyprawy i fakt, że Patryk przy tymku to anioł.. Dacie radę!
No i co z tymi prezentami?Nenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość