Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weszłam na chwilkę się przywitać i spadam
rozmawiacie o niekapkach? najlepsze są te 360 stopni. te z dziobkiem nie uczą normalnego korzystania z kubka bo z nich się pije jak z butelki - z językiem na dole. 360 jak ze szklanki
miłego wieczoru
ps. picie wody z kubka 360 jest trudne. zalecają zaczynać od soków, ale ja daję wodęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 18:55
LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiema
Ja jestem już po wizycie, Klusia waży 1800g, mamy zalecenie wykonania usg serduszka po porodzie. No i to tyleJuż wiem czym się różni wizyta na NFZ od tej prywatnie... 200zł w kieszeni ale ani nie widzieliśmy Małej w 3d ani nie mamy płyty z nagraniem
bo to tylko komercyjnie. Ale na koniec pan dr życzył wesołych świąt
chociaż tyle!
My kupujemy dla taty zestaw słuchawkowy, dla mamy kawiarkę, dla teścia takie chromcast, dla teściowej komplet pościeli.Nieukowa, zgredka, konwalianka, WróżkaZielona, Lili83, LaRa, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Biedro: Twoja dużo je. Są jakieś normy dla dzieci?
Moje ma 5cm wszystko w normie, acz się nie chciało przewrócić i najpierw brzuch potem dowcipnie potem znowu brzuch..wreszcie przeziernosc wyszła jak trzeba.
Ojej tz chce doidy ale myslalam, że moja nadal za mała.konwalianka, marissith, MANIEK, Yasmin, Lili83, WróżkaZielona, LaRa, Krokodylica, Anastazjaaa, Nieukowa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Zgredka gratuluje:) super że wszystko dobrze.
Jejku wiecie Jagoda mi popłakuje co 10 min się wybudza i muszę ją nosić pręży się i ewidentnie jest problem kupy bo jak zrobi bąka to natychmiast zasypia...wczoraj i dziś kupy nie było myślicie że to ta marchewka??Maniek
-
dzięki Yas...tylko jak ją mam przekonać do picia hmmm..narazie cysio jest najważniejszy i w takich chwilach ją uspokaja.. ja dziś jadłam zupę z buraka żeby jakoś tą marchewkę pogonić u niej...jezuuuu nie chcę żeby tak cierpiała...chyba jutro odpuszczę z tą marchewką , mam brokuła to może jej dam.Maniek
-
Hej
Dla rodzicow i tesciow bedzie fotoksiazka z naszymi podrozami, plus Domi a moim rodzicom jeszcze fotokalendarz.
siostrze ksiazke kucharska (mam taka sama ale po niemiecku)
Mezowi nie jestem pewna. Zawsze mam problem i tez nie lubie prezentow typu perfumy czy sweter. Ale perfum nigdy jeszcze odemnie nie dostal. Niby chcial ale potem zawsze mowi ze sam kupi bo ma jakies kartki z Douglasa. Ale nadal nie kupil wiec moze szarpne sie na Fahrenheita. Albo karnet na joge bo mu ciagle mowie zeby poszedl ale jakos sie nei moze zebrac, mysle ze mu by to dobrze zrobilo.
Siostrzenicy cos z manga. Nie wiem co facetowi siostry.
-
helo dziewczynki!
wybaczcie, ale nadrobie Was jutro. jestem padnieta. bylismy na zakupach swiatecznych z malym, a to nie lada wyczyn. ale wszystko co trzeba kupione i chuine w koncu mamy! co prawda jeszcze nie ubrana, ale stoi dumnie (lubie slowo "stoi" ostatnio). mam nadzieje, ze z dzidziolami wszystko dobrze (Nena? Konwi?). Przeczytalam tylko, ze Zgredzia prenatalne miala i oksuper! Ja szukam wlasnie jakiegos smiesznego stroju dla Franka na Świeta, ale jak czeba to nima!! aa i donosze, ze w hm online darmowa dostawa
ku utrapieniu portfela. a ich ciuszki dla dzieciakow uwielbiam!
dobrej nocki kochane! i dziubaki niech spia jak najdluzej!! -
Zgredziu no właśnie pediatra zaleciła mi już rozszerzać diete, mimo że wszystko jest ok...nic już nie rozumiem..w sumie Jagoda lada dzień będzie 5 miesięczniakiem ale może rzeczywiście jeszcze odpuszczę...
Edit:
czy jak zacznę rozszerzać w 6 mz to słoiczki kupuje dla dzieci 6mż czy te po 4 mz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 21:18
Maniek
-
Manku u nas problemy kupkowe zaczely sie przy sloikach:(dlatego ja gotuje dla Leo. Probowalam kilka razy roznych sloikow i zawsze to samo bylo:(kloki twarde przez kilka dni nie mogl sie zalatwic:(a na gotowanym robi 2,3 dziennie;)
zgredka mala powiadasz;)tez mam takie przeczucie:)
Mari kluska dorodna:)
Lara probowalam podawac sama wode ale )Leo nie chce pic:/dodaje kilka kropli soku malinowego domowej roboty i dopiero wtedy cwaniak pije:/moze za wszybko sie poddalam?hmmmm
*******Gang18+*******B -
Mari, Zgredka, gratuluje udanych wizyt
Biedronko, bardzo duzo Ci zjada Lilka, no ale jak ma apetyt to co Zrobićpo zdjęciach widze, ze niedługo moja przerośnie heh
Moja dzis o dziwo zjadła cały słoiczek 125 g owoców
Teraz juz spi, a i mnie spańie bierze. Mam badzieje, ze dzis o 4 sie nie obudziło zabawy. Tfu tfu tfu!Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak rozmawiamy z mężem co mamy robić w związku z wadą serca małej, rodzić w szpitalu z 1 stopniem referencyjności - fajne warunki lokalowe, miłe położne, cud miód malina, czy na taśmówce w szpitalu z 3 st referencyjności? Bezpieczniej w tym drugim ale tam zwożą wszystkie trudne przypadki z województwa no i sale porodowe są potrzebne od zaraz, podają oxy, nacinają byle szybciej...
-
dziękuje za odpowiedź...padam już bo się dziś zestresowałam bardzo...nie lubie przed świętami jak mi się ważne sprawy sypią na głowę
Mari ciężka decyzja...duża ta wada? ja bym chyba rodziła tam gdzie lepsze warunki bo spokojna mama to spokojne dziecko a po porodzie umówiła się do specjalisty.Maniek