X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dama: ojeja, moja pcha co popadnie, muszę być naród ostrożna, bo do higieny podchodzenia delikatnie mówisz z dużą doża nonszalancji (takie sformułowanie w ksiazce dziś przykulo moją uwagę)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem jakas dobita.. Tymek ma takie napady kaszlu.. A Patryk dziś już ma nacieki na płucach, więc inhalacje, które dla obu trwają 3h, padam. Noc słaba, wstał o 4, Tymka dusilo od 5 do 6.30. Maz chory 38st, ja chora.. Także tego..

Ja miałam twardnienia ale myślałam że skoro szyjka ok to nie ma co się martwić i masz, Patryk też urodził się w 36

Buziaki dla was wszystkich

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i lekarz mówi że idą dwie jedynki na górze, już je widać, więc mamy super kwaśne kupy

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi sił Ci zycze.
    Zgredka poka sie z nowej fryzurze.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O losie Konwalia zdrowia.

Lara wybacz ale ja też usmialam się z renifera.

Zgredka też mam okrągłą gębę i lepiej mi w krótkich włosach niż w długich.

Wróżka jeszcze się nastaracie. :D

U nas katar jeszcze jest ale na szczęście dużo mniejszy.
    A Zuzka wciąż ćwiczy stanie bez trzymanki. :)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy sie śmiejecie z reniferka, a mi było przykro jak rozwieszalam pranie a tam reniferka brak :( w doope ;(

Konwalia, ogrom zdrowka Wam zycze. Wszystkim!

Zgredzia, ile sie trzeba prosić o fotę?

Aha i Ania ma meeeega odparzenie, chyba po kupce, bo rano było ok a po kupie mega zaczerwienienie i jakies krostki ;( myje, smaruje kremami, skrobia ziemniaczana, i co jeszcze?
    Do kapieli dodam emolienty, moze pomoze?
    Jakies jeszcze pomysły?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 18:19

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak spotkanie ze znajomymi sobie odpuściłam :( chlip chlip ale czuje się jak koń po westernie, 2h chodzenia po sklepach to już ponad moje siły. W ten sposób obiad zjadłam dopiero po 18. Młoda fikała dopóki fryzjer nie uruchomił suszarki :P No i mam krótkie włosy w kolorze naturalnym żeby odrostów nie było widać. Mój fryzjer stwierdził, że po porodzie mogę mieć krucho z czasem więc tak będzie mi wygodniej ;) Jutro za to mamy gości wieczorem, więc przed lekarzem nie będę się nudzić.

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko mam pytanie zebowe ;p zaplombowana 3 - mleczak bolal mnie kilka dni- juz nie boli - Le odkrylam, ze nad nia mam babel podejrzewam, ze z ropa...przebijac to? Dentystka do nowego roku ma wolne a mnie to nie boli. On pojdzie do wyrwNia bo bedzie aparat zakladany. Pomoz prosze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Jednak spotkanie ze znajomymi sobie odpuściłam :( chlip chlip ale czuje się jak koń po westernie, 2h chodzenia po sklepach to już ponad moje siły. W ten sposób obiad zjadłam dopiero po 18. Młoda fikała dopóki fryzjer nie uruchomił suszarki :P No i mam krótkie włosy w kolorze naturalnym żeby odrostów nie było widać. Mój fryzjer stwierdził, że po porodzie mogę mieć krucho z czasem więc tak będzie mi wygodniej ;) Jutro za to mamy gości wieczorem, więc przed lekarzem nie będę się nudzić.
    Mari ja 4 tyg po porodzie odaiedzilam fryzjera ;)

marissith lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Mari ja 4 tyg po porodzie odaiedzilam fryzjera ;)
    Mam plan, że pójdę jeszcze przed Wielkanocą |:) mąż będzie chodził nieopodal w parku z Kluską a ja będę się upiększać :P

Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: już dodalam..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi ale ci los sprawil dwa chorowitki... Czy od urodzin Patryka mialas chociaz 1 dzien, ze ktorys z chlopakow nie bylby chory? Masakra :/

Mari grunt zebys ty miala dobre samopoczucie po ciazy. Ja w zasadzie latalam jak fryga po tygodniu, ale niezbyt nialam chec na wypady do miasta przez te 6tyg pierwszych. Jakos tak... Nie wiem, wydawalo mi sie ze smierdze a dlugo ze mnie lecialo po porodzie.

Wrozka co do odsysania gila to mam wrazenie ze Radek juz wie ze nic nie zdziala wyrywajac sie jak go przytrzymuje na kleczkach i teraz juz tylko kwiczy ryczy dla formalnosci, ze mu sie nie podoba i wyprasza sobie :P

LaRa biedny reniferek :)

Jupi! Wraca mi zaginione libido :P szok, juz myslalam ze je zgubilam na dobre!

MANIEK, WróżkaZielona, marissith, Misi@ lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hura, dzieci śpią i mąż też, co oznacza, że mam 5 min dla siebie.. Ale zaraz też idę spać, bo nie wiadomo jak to będzie.

Patryk ma taki katar, że wymiekam.

Nieukowa, byłabym niesprawiedliwa mówiąc że nie.. Spora część wakacji była ok. No i z dwa tygodnie - początkowe grudnia się trzymali.. Teraz jednak ten wirus powalił wszystkich. Najgorsze ze odwiedziliśmy kawał rodziny i teraz wszyscy padają jak muchy.. Tesciowie, moja siostra z mężem, moja mama.. Oby tylko tyle.. Mam wyrzuty sumienia..

Misia, ja z takim ropniem byłam na czyszczeniu u stomatologa, bo sama przebilam, ale on się tworzył od nowa, no i bałam się jakiegoś zakażenia, a byłam w ciąży

Nieukowa lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh Konwi korzystaj bo nie wiadomo ile masz czasu.
    Nieukowa polubiłam za powrót libido ... Swoją droga ciekawe gdzie sie moje schowało ???
    Mari ja tez byłam 3 tyg po porodzie bo strasznie mi włosy rosły w ciazy i wyglądałam juz jak neandertalczyk, a przy krótkich włosach to zaraz widać.
    Lara skad to odparzenie? Zebol?
    Misia ja nie pomogę :( nie znam sie zupełnie .
    Anuska pamietam ten bol przy próbie ułożenia sie na boku .. Niefajnie.. I gdy wstawałam zapominając ze trzeba powoli ... Na szczęście to minie . Jak Maniuchna przetrwała święta ? Był najazd rodziny czy maz niczym Posejdon bronił was przed najeźdźcami ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• justta Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka wymiekam dzisiaj, brak czasu na wszystko, ide spac kobietki poczytam jaa bedzie czas kiedys, buziaki i dobrej nocy

WróżkaZielona, Misi@ lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleństwo spi od 20:00, padła po kapieli i kosmetyce.
    Wysłałam malza do apteki po linomag ale nie było i dali mu alantan. Zobaczymy czy da radę bo wyglada to prżerwzajaco ;( jestem sama na siebie zła ze zańiedbalam częstsze sprawdzane pieluchy ;(
    Czy od zęba? Nie wiem...
    Na razie dziąsło jest rozpulchnione i tyle. Nie wiem ile trwa wyrzynanie sie zęba ale to juz trwa dosyc długo i sama nie wiem co cho.

Moje libido leży i kwiczy gdzieś na dnie bagna ;( mam nadzieje, ze do czasu rozpoczęcia starań sie pozbiera.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia- kochana, jesli zrobila sie przetoka ropna, to znaczy, ze zab jest martwy i tutaj dwie opcje- albo leczenie kanalowe, albo wyrwanie. jesli i tak mialas w planach usuniecie go, to teraz jest ku temu kolejny powod ;) przebijanie raczej niewiele da, bo trzeba mu udroznic kanal albo wyrwac i wtedy ropa sama splynie. poki co, mozesz poczekac na swojego stomatologa, gorzej nie powinno byc ;) a jesli mimo wszystko okaze sie, ze puchniesz na buzi, to wtedy szybciutko do jakiegokolwiek stomatologa, coby antybiotyk przepisal. ale miejmy nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby :)

Konwalia- eh, wspolczuje tego dziadostwa :( ale ida mrozy, moze wybija w koncu to cholerstwo. trzymajcie sie dzielnie!

Nieukowa- hehe, no moj Franek chyba tez powoli zaczyna kumac, ze bez tego sie nie obedzie, ale i tak macha rekami i sie wyrywa. a silny skubaniec maly! kilka razy mi wyrwal z reki rure od odkurzacza :D ehh, strach pomyslec, co bedzie w przyszlosci np. przy szczepionkach :D

Lara- ja bym zostawila pupke gołą na troche, a pozniej posmarowala sudocremem.

bylam w biedrze na wieczornych zakupach. Alez mrozne powietrze :) uwieeeelbiam :)

trzymajcie sie laseczki cieplo, dobrej nocy wszystkim!

konwalianka, Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka ale się macie z chorobami :(
    Zgredka mi się podoba twoja fryzura :)
    W kwestii <3 jestem prawie jak dziewica. W ciąży spróbowaliśmy tylko raz i skończyło się mocnymi skurczami :( Zaczniemy znowu za miesiąc jak ciąża będzie donoszona :D

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KONWI - rety, biedna jeste si chlopaki twoje tez :(. Wspolczuje.

NIEUKOWA - mi tez wlasnie wrocilo!. Ale co z tegpo jak sahara taka nadal ze nic nie przejdzie. My nie ten tego z mezem :/. Zal mi meza bardzo ale ja poprostu nie moge. Musi czekac az skoncze karmic - mam nadzieje ze wtedy sie cos zmieni!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari: to super może wywolasz poród na zawołanie ;)
    Ja miałam pod koniec w związku z szyjką zakaz seksu, ale wcześniej było często i smacznie ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1545 1546 1547 1548 1549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ