X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka daję nurofen w syropku. Zuzka go lubi.
    Ja podaję łyżeczką, ona pije bez problemu póki co.

Konwi ja mam taki nawilżacz:
    http://allegro.pl/nawilzacz-powietrza-hyundai-hum-770-lcd-2-filtry-i5761295741.html
    jestem bardzo zadowolona.
    Suszarki nie mam.

Lara gratki nocnika.

Nieukowa nie odpowiedziałaś mi o pytanie ile płacisz niani czy przeoczyłam?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:51

LaRa lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariszka niezła szkołe dalas piesełowi ;-)

Współczuję bólu dzieciaczkom biedaczkom, Leoś standardowo ból wychodzących zębów, częste pobudki z płaczem, ale w dzień jest wesolutki, tylko że nie ma ochoty spać, taki typ, raz dziennie godz mu starczy

Konwi my mamy nawilżacz Triada, ale u nas teraz wilgotność powyżej 50 więc nawet nie włączam

Misia Leoś przy zasypianiu trzyma się mojej ręki, ale potrafi też bez trzymania zasnać, a jak już zaśnie to się nie trzyma niczego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:53

marissith lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi o kurka, co ci ten mąż zrobił, dziadyga?

Inhalator kupiłam teraz przy tym katarze i inhaluję Zuzkę 2-3 razy dziennie.

Katar nadal ma, na szczęście już nie taki jak na początku.
    I to oczko jej łzawi. :( Biedna. :(
    Bratowa mówi że to może łzawić od kataru. Ech.

Misia współczuję. Umęczą się te nasze dzieciaki.

Mari hehehhe uśmiałam się z psa.
    Kluska nie pies, nie tresuj. :P

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko pisalam przy jakiejs okazji.
    U nas na wiosce cena 7-9zl za godzine, ja place 8. W samym Poznaniu ponizej 11 za h nie schodzi :/

Krokodylica lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari Ty to jestes agentka ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki Nieukowa. Spoko stawka.
    A jak ją znalazłaś tą nianię?

• LaRa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, a czy to standardowe zachowanie psa ze wymiotuje?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Lara biedny reniferek ojoj hehehe

Konwi zdrowka dla dzieciątek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:50

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    Lara brawo dla Ani:) no chociaż zarys renifera został:) nie jest źle:)
    Współczuję chorób dzieciaczków, i życzę zdrówka.
    Konwi bo jak się coś pier***i to wszystko na raz. Zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
    Dama Wam też oby szybo dziadostwo minęło.
    Summi co CI ten łotr zrobił? mój się ze mną jakoś dogadał i nawet zdążyliśmy wymienić płyny ustrojowe...kurde Kotka jak ja cholernie wiem co masz na myśli móiąc że jest susza:( no ale powolutku powolutku i sie udało:)
    Mari to jeszcze chwile i Ci sie pies do wc będzie załatwiał:)

marissith, LaRa, Misi@, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, u mnie nadal susza, ale my na lubrykancie jedziemy..

Kroko a te filtry to na długo starczaja?
    Sumerka no to maz się ostro naraził.. Do studni go
    Brawo Mari, mam nadzieję że równie dobrze pójdzie ci z Kluska :) hehe

Em.. Patryk śpi trzeci raz dziś.. A tymek spał od 20do 8 rano..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 13:58

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Mari, a czy to standardowe zachowanie psa ze wymiotuje?
    Tak, raz na jakiś czas jej się zdarzy, futra się nałyka podczas mycia i rzyga. Jak to weterynarz stwierdził, ma delikatny brzuszek.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w ogóle nie było suszy po porodzie ..

To może i ją kupie ten nebulizator, na allegro są różne zwierzątka, ale nie wiem czy mała pozwoli sobie nałożyć na twarz.
    Rzeczywiście brudas żpze mnie, muszę myć małej ręce.
    Byliśmy w ikei i kupilismy szafę, ledwo się do samochodu zmieściła. Teraz jest skręcanie.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogarnęłam borzene bo dzisiaj wizyta. Trochę ciężko tam już zajrzeć ;) chyba następny raz już z lusterkiem :D

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej misie wiem zaniedbalam was strasznie ale dom, święta, szkoła, Zuza.... Masakra nie ogarniam,
    Moje dziecko skończyło już trzy miechy, zrobiła się wymagająca i marudna ;) zasypiac w dzień sama nie chce, czasami chusta daje radę. Chce być noszona ale tylko na pionowo lub brzuszkiem do dołu (na Supermana jak mówi mój mąż) jeść od dziś chce tylko na lezaco na podusi bo na rękach się prezy i wygina normalnie humory jak nie wiem co. Na rękach trzyma się tak sztywno że aż się zapytam przy szczepieniach lekarza cz y to jest ok czy jakiś napięć mięśniowych nie ma bo w końcu ma 3 miesiące a trzyma się jak półroczne dziecko zresztą nosi już ciuchy 68-74 :-o szok ;) Chyba za jakieś dwa trzy tygodnie jak pediatra pozwoli to zaczniemy wprowadzać marcheweczke bo wykancza nas finansowo to mleko ha a młoda je coraz więcej... Buziam was mocno i jak dam radę to dziś wieczorem was poczytam :-*

Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, hmm...ciagle to samo. Byliśmy u teściów, nie narzekałam, ze robili co chcieli z Xuza, no to afera, ze nic nie zjadłam ( teściowa częstuje mnie sama surowizna albo wątpliwej świeżości potrawami) i jeszcze teściowa zadzwoniła do mojej mamy, zeby ze mną porozmawiała, bo zagłodzenie dziecko skoro nie mam zamiaru nic jeść do porodu - skąd ten pomysł, ze gdzie indziej nie jem?! No i mój mauz obrażony, ze uraziłam jego rodzicow, bla bla bla..

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Summi tez miał o co aferę robić, bez przesady jesteś w ciazy i możesz wybrzydzać, moja teściowa podobnie kulinarnie wyglada ale ja powiedziałam mezowi ze nie lubie i nie bede jeść i on jej to powtórzył i teraz gdy tam jedziemy ja zawsze cos robie do jedzenia i jem i wszyscy zadowoleni :) ciezko z tymi chłopami jak nie chcą ni w ząb zrozumieć kobiety :(

A miałam wam powiedzieć: ponownie ruszyłam z rozszerzaniem diety dziś 3 dzień marchewka i smakowała Jagoda ciumkala zadowolona a potem z chęcią pila wodę :) kupy sa wiec jestem zadowolona:) jutro pasternak lub moze brokuł. I zastanawiam sie kiedy moge zacząć podawać kaszkę bo kupiłam ta bobovity? Podpowiecie jak to zrobić, podać najpierw wszystkie warzywa i owoce i potem dopiero?

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka, nie daj się. Kurde denerwuje mnie podejscie, ze jak się gdzies idzie to trzeba wszystko jesc co dają... ja jestem wybredna i trudno. czsaem siedze o suchym pysku, heh :)

Lara, gratulacje dla Ani. juz się nie mogę doczekać kiedy moja bedzie juz taka duża :0

U nas kupy brak, a czeka na nia jak na zbawienie, bo ciekawa jestem czy nadal jest śluz.
    Badania wyszły dobrze, wszystkow normie, lekko podwyzszony jedynie ALAt (wątroba), ale minimalnie. U dzieci to niby norma.
    Za to chyba musimy powtórzyc badanie kału, bo .śluz oddany do badania (tzn. kupa) badał chyba ktoś niekompetentny, bo na wyniku jets napisane: śluz nieobecny, hehe :) niezłe jaja :)

Madzia ostatnio ma trudne nocki, zasypia koło 24 i budzi się koło 4 i chce się "bawić"....wrrr ;/

LaRa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to rozszerzenie diety przeraza. Totalnie nie wiem co i jak. W styczniu ide na warsztaty z blw chcialabum sprobowac tej metody...lubie zabawe jedzeniem ;) tylko musze wyczuc co go uczula...
    Summi rozumiem Cie...faceci nic nie kumqja. Moj ma odwrotnie w takich sytuacjach broni mnie wiec ma zagwostke tesciowka. Ostatnio tez sobie przynosze jedzenie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik moj ostatnio budzi sie co 40 minut w nocy i chce cycowac...jestem juz przezto sucha jak wior...waga znow spadla ;) tyle snu ciagiem to ja nie mialam odkad sie maly urodzil ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mialam zapytac sie mari jaka ma rase bo tescie maja francuskiego buldozka i nie ma dnia bez wymiotow ;/ ale on raczej do wanny nie skoczy...

‹‹ 1547 1548 1549 1550 1551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ