Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka daję nurofen w syropku. Zuzka go lubi.
Ja podaję łyżeczką, ona pije bez problemu póki co.
Konwi ja mam taki nawilżacz:
http://allegro.pl/nawilzacz-powietrza-hyundai-hum-770-lcd-2-filtry-i5761295741.html
jestem bardzo zadowolona.
Suszarki nie mam.
Lara gratki nocnika.
Nieukowa nie odpowiedziałaś mi o pytanie ile płacisz niani czy przeoczyłam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:51
LaRa lubi tę wiadomość
-
Mariszka niezła szkołe dalas piesełowi
Współczuję bólu dzieciaczkom biedaczkom, Leoś standardowo ból wychodzących zębów, częste pobudki z płaczem, ale w dzień jest wesolutki, tylko że nie ma ochoty spać, taki typ, raz dziennie godz mu starczy
Konwi my mamy nawilżacz Triada, ale u nas teraz wilgotność powyżej 50 więc nawet nie włączam
Misia Leoś przy zasypianiu trzyma się mojej ręki, ale potrafi też bez trzymania zasnać, a jak już zaśnie to się nie trzyma niczegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:53
marissith lubi tę wiadomość
-
Summi o kurka, co ci ten mąż zrobił, dziadyga?
Inhalator kupiłam teraz przy tym katarze i inhaluję Zuzkę 2-3 razy dziennie.
Katar nadal ma, na szczęście już nie taki jak na początku.
I to oczko jej łzawi.Biedna.
Bratowa mówi że to może łzawić od kataru. Ech.
Misia współczuję. Umęczą się te nasze dzieciaki.
Mari hehehhe uśmiałam się z psa.
Kluska nie pies, nie tresuj.marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Lara biedny reniferek ojoj hehehe
Konwi zdrowka dla dzieciątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:50
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
hej,
Lara brawo dla Ani:) no chociaż zarys renifera zostałnie jest źle:)
Współczuję chorób dzieciaczków, i życzę zdrówka.
Konwi bo jak się coś pier***i to wszystko na raz. Zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
Dama Wam też oby szybo dziadostwo minęło.
Summi co CI ten łotr zrobił? mój się ze mną jakoś dogadał i nawet zdążyliśmy wymienić płyny ustrojowe...kurde Kotka jak ja cholernie wiem co masz na myśli móiąc że jest susza:( no ale powolutku powolutku i sie udało:)
Mari to jeszcze chwile i Ci sie pies do wc będzie załatwiał
marissith, LaRa, Misi@, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Dziewczyny, u mnie nadal susza, ale my na lubrykancie jedziemy..
Kroko a te filtry to na długo starczaja?
Sumerka no to maz się ostro naraził.. Do studni go
Brawo Mari, mam nadzieję że równie dobrze pójdzie ci z Kluskahehe
Em.. Patryk śpi trzeci raz dziś.. A tymek spał od 20do 8 rano..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 13:58
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie w ogóle nie było suszy po porodzie ..
To może i ją kupie ten nebulizator, na allegro są różne zwierzątka, ale nie wiem czy mała pozwoli sobie nałożyć na twarz.
Rzeczywiście brudas żpze mnie, muszę myć małej ręce.
Byliśmy w ikei i kupilismy szafę, ledwo się do samochodu zmieściła. Teraz jest skręcanie. -
nick nieaktualny
-
Hej misie wiem zaniedbalam was strasznie ale dom, święta, szkoła, Zuza.... Masakra nie ogarniam,
Moje dziecko skończyło już trzy miechy, zrobiła się wymagająca i marudnazasypiac w dzień sama nie chce, czasami chusta daje radę. Chce być noszona ale tylko na pionowo lub brzuszkiem do dołu (na Supermana jak mówi mój mąż) jeść od dziś chce tylko na lezaco na podusi bo na rękach się prezy i wygina normalnie humory jak nie wiem co. Na rękach trzyma się tak sztywno że aż się zapytam przy szczepieniach lekarza cz y to jest ok czy jakiś napięć mięśniowych nie ma bo w końcu ma 3 miesiące a trzyma się jak półroczne dziecko zresztą nosi już ciuchy 68-74 :-o szok
Chyba za jakieś dwa trzy tygodnie jak pediatra pozwoli to zaczniemy wprowadzać marcheweczke bo wykancza nas finansowo to mleko ha a młoda je coraz więcej... Buziam was mocno i jak dam radę to dziś wieczorem was poczytam :-*
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta, hmm...ciagle to samo. Byliśmy u teściów, nie narzekałam, ze robili co chcieli z Xuza, no to afera, ze nic nie zjadłam ( teściowa częstuje mnie sama surowizna albo wątpliwej świeżości potrawami) i jeszcze teściowa zadzwoniła do mojej mamy, zeby ze mną porozmawiała, bo zagłodzenie dziecko skoro nie mam zamiaru nic jeść do porodu - skąd ten pomysł, ze gdzie indziej nie jem?! No i mój mauz obrażony, ze uraziłam jego rodzicow, bla bla bla..
-
Wow Summi tez miał o co aferę robić, bez przesady jesteś w ciazy i możesz wybrzydzać, moja teściowa podobnie kulinarnie wyglada ale ja powiedziałam mezowi ze nie lubie i nie bede jeść i on jej to powtórzył i teraz gdy tam jedziemy ja zawsze cos robie do jedzenia i jem i wszyscy zadowoleni
ciezko z tymi chłopami jak nie chcą ni w ząb zrozumieć kobiety
A miałam wam powiedzieć: ponownie ruszyłam z rozszerzaniem diety dziś 3 dzień marchewka i smakowała Jagoda ciumkala zadowolona a potem z chęcią pila wodękupy sa wiec jestem zadowolona:) jutro pasternak lub moze brokuł. I zastanawiam sie kiedy moge zacząć podawać kaszkę bo kupiłam ta bobovity? Podpowiecie jak to zrobić, podać najpierw wszystkie warzywa i owoce i potem dopiero?
WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Summerka, nie daj się. Kurde denerwuje mnie podejscie, ze jak się gdzies idzie to trzeba wszystko jesc co dają... ja jestem wybredna i trudno. czsaem siedze o suchym pysku, heh
Lara, gratulacje dla Ani. juz się nie mogę doczekać kiedy moja bedzie juz taka duża :0
U nas kupy brak, a czeka na nia jak na zbawienie, bo ciekawa jestem czy nadal jest śluz.
Badania wyszły dobrze, wszystkow normie, lekko podwyzszony jedynie ALAt (wątroba), ale minimalnie. U dzieci to niby norma.
Za to chyba musimy powtórzyc badanie kału, bo .śluz oddany do badania (tzn. kupa) badał chyba ktoś niekompetentny, bo na wyniku jets napisane: śluz nieobecny, heheniezłe jaja
Madzia ostatnio ma trudne nocki, zasypia koło 24 i budzi się koło 4 i chce się "bawić"....wrrr ;/LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie to rozszerzenie diety przeraza. Totalnie nie wiem co i jak. W styczniu ide na warsztaty z blw chcialabum sprobowac tej metody...lubie zabawe jedzeniem
tylko musze wyczuc co go uczula...
Summi rozumiem Cie...faceci nic nie kumqja. Moj ma odwrotnie w takich sytuacjach broni mnie wiec ma zagwostke tesciowka. Ostatnio tez sobie przynosze jedzenie....Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny