X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/026f08837366.jpg

MANIEK, LaRa, marissith, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kartki kupione i czapka tez, bo ..... Jak wyszłam to dostałam takim strzałem wiatru po twarzy ze musiałam tyłem iść bo wiry piaskowe sie tworzyły (wiadomo, ze w górach wieje) nie szło oddychać, a kaptur mi zawiewało w 3 seki.

Sum, jak sie czujesz????

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny wczoraj bardzo się cieszylam, że pindolek
    Już się martwie jak to się czyści wszystko tam..

Mój powiedział, zebym sie jeszcze na 100% nie na stawiała, ale to wyglądało mega pindolkowo i lekarz mówił stanowczo, acz drugą pani powiedziała, że w 13 tyg nie byłaby taką pewna.

Od rana przeprowadzam nas częściowo do nowej szafy, jeszcze tylko fote jednemu fotelowi zrobi i ma gumtree wystawie, bo za dużo mebli się porobilo..

A w ogóle jakieś babsko mezate z dawnych lat wysyła SMS-y do mojego, waham się czy jej do porządku nie doprowadzić, ale to jednak jego zadanie. Zobaczymy czy jeszcze coś napisze

Misia: a nakladasz małemu coś na lapeczki? Biedulek.. ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 12:34

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia pindolka latwiej dojrzec..my tez szybko sie dowiedzielismy, ze chlopak ;) a ja bym teraz bala sie dziewczynki ;)
    Nic mu nie zakladam...myslicie, ze powinnam?
    Znalazlam alergologa ma bardzo dobre opinie. Ale dzis ma zamkniwte wiec w pobiedzialek bedw umawiac...
    Moja kolezanka jest 26 tc i nadal nie wie co tam siedzi ja obstawiam dziewczyne ona chlopaka..i dzwonila dzis inna kolezanka, ze test jej pokazal ze jest w ciazy..ech wczoraj minal rok jak zrobilam pidrwsza bete ...;)

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Dobrego Nowego 2016 Roku ;-) my idziemy na dzamprezke do szwagierki ale tak do 20 gora hihi, mega Sylwester sie zapowiada

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:18

Misi@, marissith, Nenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Sylewk na białej sali o ile Antoni pozwoli ;p

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co znaczy na białej sali?
    Nie znam się ;(

Mała dziś mnie nauczyła nie dawać jej leku pomiędzy jedzeniem, choć flegamina w kroplach smakuj prawie jak woda to nie spodobało się i wyrzygala jedzone malinki :(

A sąsiedzi studenciaki robią imprezę

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki, zycze wszystkiego naj w Nowym Roku, zdrowych dzieciaczków, szczęśliwych rozwiązań i nowych fasolinek :)

891ae8513372470fmed.jpg

Nenaaa, WróżkaZielona, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteśmy w domu dzięki za wsparcie.Młody jest na zinnacie i kroplach na zapalenie spojówek.Leczymy tez dalej kaszel i katar. W poniedziałek chyba kontrola w naszej poradni D.
    Mały czuje się jak w niebie właśnie ucina drugą drzemke .Jestem przeszczęśliwa.
    Sylwek w domciu, własne łóżko,ciepełko ,żarełko i moi kochani chłopcy to wszystko czego mi trzeba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:50

LaRa, Nenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki, ja rowniez Wam zycze mnostwa radosci w Nowym Roku, a przede wszystkim zdrowia, bo to najwazniejsze!

Ja wlasnie wstawilam sernik, ciekawa jestem, czy wyjdzie, bo nie mam reki do sernikow :/ Siedzimy dzisiaj w domciu, bo moj ma fuche, a ja ostatnio totalnie nieimprezowa jestem. ale zrobie cos dobrego do zarełka i jakos przezyjemy :D

Zgredzia- porownujac pielegnacje corki mojej siostry i mojego gałganka, to u facetow latwiej ;) mniej fałdek i zakamarkow :D

A ja jestem meeega ciekawa, czy cos ciekawego wyszlo z naszych jednorazowych staran :D ale cos czuje, ze przy drugiej ciazy juz sie nie bede tak oszczedzac jak w pierwszej. noszenie zakupow, usypianie Malego na rekach... oj latwo nie bedzie :D

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda, super, ze jesteście w domu :) zdrowka dla młodego!

Zgredka, na białej sali, znaczy sie w lozku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 16:32

zgredka lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wrozko starasz się? Że też ją przeaczam takie wiadomości
    Mała uśpiona, ja zajadam lizaka Mikołaja,
    Babcia nie przybyła więc nie mamy z kim małej zostawić ;(
    Ale może wbić do sąsiadów studentów zza ściany..

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bialej sali czyli w lozku ;p
    U nas zmiana planow..wlasnie wsiedlismy do auta i jedziemy 40 km do mojego taty na urodziny a potem jeszcze 20 do mojej siistry i siostrzencow...maz kupil fajerwerki i chce je odpalic wiec nas spakowal i jedziemy. Dobrze ze upieklam ten tort i miesko dla siebie ;)

Nenaaa, zgredka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwego Nowego Roku, pelnego smiechow i usmiechow, bez goraczek, nieprzespanych nocek i placzu. Niech nam sie wszystkim wiedzie i niech stale otaczaja nas bliscy i kochani ludzie :*
    Tego wam zycze w 2016!
    Do uslyszenia za rok :J

Nenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Misia;) bawcie się dobrze

Misi@ lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka- ano staramy sie. caly jeden raz sie staralismy, wiec ciekawa jestem, czy byl to "zloty strzal" :D oba scenariusze beda ok ;)

ja wlasnie probuje Franka uspic, ale latwo nie bedzie, bo dzis mega gowniany dzien i obawiam sie, ze kolejna kupa w natarciu! nie wiem, czy to nie biegunka czasami, bo takie to rzadkie i meeega smierdzace. obawiam sie, ze sloiczkowe jablko+ gruszka+ marakuja moglo wywolac taki efekt :/ a tak tylka odparzonego jeszcze nie mial. przypomnialo mi sie jak u Lary tak bylo, az sie takie jakby krostki pojawily. wietrze, smaruje sudocremem, ale widac, ze Malego to boli :/ a na domiar zlego, glupia matka dala dzisiaj znow resztke tej nieszczesnej marakui na podwieczorek :/ dopiero po fakcie stwierdzilam "a moze to to?". sziteks.

zrobilam sernik, sałatke i kupilam jakies chrupki. mamy zamiar filma jakiegos zapuscic. ale ciekawa jestem co wyjdzie z naszych planow, bo moj dostal pilne wezwanie w potrzebie pracowniczej :/ chyba sobie sama filma zapuszcze jak Maly w koncu usnie...

zgredka, Misi@ lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka uśmiałam sie z tekstu " zajadam lizaka Mikołaja" ... Wszystko przez Anuske bo teraz słowo " lizak" ma dla mnie zupełnie inne znaczenie:)
    Misia super bawcie sie dobrze.
    Wszystkim Wam zycze zdrowka w nowym roku i aby ten nadchodzący rok był lepszy.
    U nas tez studenciaki robią imprezę a za oknem w parku ciagle fajerwerki :( pies mi wlazł do łóżka i przy nodze leży bez ruchu, Jagoda sie co chwile kręci aaaa.

Krokodylica, Anuśka, Izoleccc, Misi@ lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pykam pomiędzy TVN a polsatem..aktualnie wilki na Polsacie..

On usypia małą, a ja jem co popadnie, byle nie słodkie, jednak inną płeć to innych rzeczy chce, ja bym zarla słodkie, ale czuje się potem fatalnie..

Wszystkiego Naj w Nowym roku, zdrowia radości miłości cierpliwości wytrwałości ..spełnienia marzeń

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 20:42

WróżkaZielona, LaRa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 31 grudnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buu, Maly co chwile sie budzi przez to strzelanie :(

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez skacze miedzy Katosami a Krakowem, obecnie jest Chylińska, która uwielbiammmmmmm :)

Pies co strzał to szczeka, a wiadomo ze pinczerkiem nie jest, wiec boje sie ze obudzi mi mała o północy ;( na ta chwile zatkałam mu paszcze duża kością (prasowana) wiec powinien być spokój.
    Sama nie wiem czy dotrwam do północy bo podczas relaksacyjnej kąpieli już odplywalam. A i małż mi zrobił pifffko "żnięte" czyli pol jasne pol ciemne i sadze ze to mnie dobije :)

Wróżko, miałam Ciebie pytać jakiś czas temu....wiadomo, ze nie lubię dentysty brrrr, i pani u której byłam ostatnio robiła zebola i zrobiła coś nie tak, bo strasznie go czuje :( zimno lub ciepło do samego korzenia i przy silniejszym zagryzieniu aż czuje go w mózgu ;( spartaczyła robotę czy co? Bo już mam dosyć jak zaś mam iść robić tego samego zęba :/ No i czy to sie będzie liczyło jako reklamacja? Bo zabuliłem za plombę 140 zł :/

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1549 1550 1551 1552 1553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ