Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kartki kupione i czapka tez, bo ..... Jak wyszłam to dostałam takim strzałem wiatru po twarzy ze musiałam tyłem iść bo wiry piaskowe sie tworzyły (wiadomo, ze w górach wieje) nie szło oddychać, a kaptur mi zawiewało w 3 seki.
Sum, jak sie czujesz???? -
No dziewczyny wczoraj bardzo się cieszylam, że pindolek
Już się martwie jak to się czyści wszystko tam..
Mój powiedział, zebym sie jeszcze na 100% nie na stawiała, ale to wyglądało mega pindolkowo i lekarz mówił stanowczo, acz drugą pani powiedziała, że w 13 tyg nie byłaby taką pewna.
Od rana przeprowadzam nas częściowo do nowej szafy, jeszcze tylko fote jednemu fotelowi zrobi i ma gumtree wystawie, bo za dużo mebli się porobilo..
A w ogóle jakieś babsko mezate z dawnych lat wysyła SMS-y do mojego, waham się czy jej do porządku nie doprowadzić, ale to jednak jego zadanie. Zobaczymy czy jeszcze coś napisze
Misia: a nakladasz małemu coś na lapeczki? Biedulek.. ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 12:34
-
nick nieaktualnyZgredzia pindolka latwiej dojrzec..my tez szybko sie dowiedzielismy, ze chlopak
a ja bym teraz bala sie dziewczynki
Nic mu nie zakladam...myslicie, ze powinnam?
Znalazlam alergologa ma bardzo dobre opinie. Ale dzis ma zamkniwte wiec w pobiedzialek bedw umawiac...
Moja kolezanka jest 26 tc i nadal nie wie co tam siedzi ja obstawiam dziewczyne ona chlopaka..i dzwonila dzis inna kolezanka, ze test jej pokazal ze jest w ciazy..ech wczoraj minal rok jak zrobilam pidrwsza bete ...WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kochane Dobrego Nowego 2016 Roku
my idziemy na dzamprezke do szwagierki ale tak do 20 gora hihi, mega Sylwester sie zapowiada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:18
Misi@, marissith, Nenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co znaczy na białej sali?
Nie znam się ;(
Mała dziś mnie nauczyła nie dawać jej leku pomiędzy jedzeniem, choć flegamina w kroplach smakuj prawie jak woda to nie spodobało się i wyrzygala jedzone malinki
A sąsiedzi studenciaki robią imprezęWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteśmy w domu dzięki za wsparcie.Młody jest na zinnacie i kroplach na zapalenie spojówek.Leczymy tez dalej kaszel i katar. W poniedziałek chyba kontrola w naszej poradni D.
Mały czuje się jak w niebie właśnie ucina drugą drzemke .Jestem przeszczęśliwa.
Sylwek w domciu, własne łóżko,ciepełko ,żarełko i moi kochani chłopcy to wszystko czego mi trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:50
LaRa, Nenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki, ja rowniez Wam zycze mnostwa radosci w Nowym Roku, a przede wszystkim zdrowia, bo to najwazniejsze!
Ja wlasnie wstawilam sernik, ciekawa jestem, czy wyjdzie, bo nie mam reki do sernikowSiedzimy dzisiaj w domciu, bo moj ma fuche, a ja ostatnio totalnie nieimprezowa jestem. ale zrobie cos dobrego do zarełka i jakos przezyjemy
Zgredzia- porownujac pielegnacje corki mojej siostry i mojego gałganka, to u facetow latwiejmniej fałdek i zakamarkow
A ja jestem meeega ciekawa, czy cos ciekawego wyszlo z naszych jednorazowych staranale cos czuje, ze przy drugiej ciazy juz sie nie bede tak oszczedzac jak w pierwszej. noszenie zakupow, usypianie Malego na rekach... oj latwo nie bedzie
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Młoda, super, ze jesteście w domu
zdrowka dla młodego!
Zgredka, na białej sali, znaczy sie w lozkuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 16:32
zgredka lubi tę wiadomość
-
A wrozko starasz się? Że też ją przeaczam takie wiadomości
Mała uśpiona, ja zajadam lizaka Mikołaja,
Babcia nie przybyła więc nie mamy z kim małej zostawić ;(
Ale może wbić do sąsiadów studentów zza ściany..WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa bialej sali czyli w lozku ;p
U nas zmiana planow..wlasnie wsiedlismy do auta i jedziemy 40 km do mojego taty na urodziny a potem jeszcze 20 do mojej siistry i siostrzencow...maz kupil fajerwerki i chce je odpalic wiec nas spakowal i jedziemy. Dobrze ze upieklam ten tort i miesko dla siebieNenaaa, zgredka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Szczesliwego Nowego Roku, pelnego smiechow i usmiechow, bez goraczek, nieprzespanych nocek i placzu. Niech nam sie wszystkim wiedzie i niech stale otaczaja nas bliscy i kochani ludzie :*
Tego wam zycze w 2016!
Do uslyszenia za rok :JNenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Zgredka- ano staramy sie. caly jeden raz sie staralismy, wiec ciekawa jestem, czy byl to "zloty strzal"
oba scenariusze beda ok
ja wlasnie probuje Franka uspic, ale latwo nie bedzie, bo dzis mega gowniany dzien i obawiam sie, ze kolejna kupa w natarciu! nie wiem, czy to nie biegunka czasami, bo takie to rzadkie i meeega smierdzace. obawiam sie, ze sloiczkowe jablko+ gruszka+ marakuja moglo wywolac taki efekta tak tylka odparzonego jeszcze nie mial. przypomnialo mi sie jak u Lary tak bylo, az sie takie jakby krostki pojawily. wietrze, smaruje sudocremem, ale widac, ze Malego to boli
a na domiar zlego, glupia matka dala dzisiaj znow resztke tej nieszczesnej marakui na podwieczorek
dopiero po fakcie stwierdzilam "a moze to to?". sziteks.
zrobilam sernik, sałatke i kupilam jakies chrupki. mamy zamiar filma jakiegos zapuscic. ale ciekawa jestem co wyjdzie z naszych planow, bo moj dostal pilne wezwanie w potrzebie pracowniczejchyba sobie sama filma zapuszcze jak Maly w koncu usnie...
zgredka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Zgredka uśmiałam sie z tekstu " zajadam lizaka Mikołaja" ... Wszystko przez Anuske bo teraz słowo " lizak" ma dla mnie zupełnie inne znaczenie:)
Misia super bawcie sie dobrze.
Wszystkim Wam zycze zdrowka w nowym roku i aby ten nadchodzący rok był lepszy.
U nas tez studenciaki robią imprezę a za oknem w parku ciagle fajerwerkipies mi wlazł do łóżka i przy nodze leży bez ruchu, Jagoda sie co chwile kręci aaaa.
Krokodylica, Anuśka, Izoleccc, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ja pykam pomiędzy TVN a polsatem..aktualnie wilki na Polsacie..
On usypia małą, a ja jem co popadnie, byle nie słodkie, jednak inną płeć to innych rzeczy chce, ja bym zarla słodkie, ale czuje się potem fatalnie..
Wszystkiego Naj w Nowym roku, zdrowia radości miłości cierpliwości wytrwałości ..spełnienia marzeńWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 20:42
WróżkaZielona, LaRa lubią tę wiadomość
-
Ja tez skacze miedzy Katosami a Krakowem, obecnie jest Chylińska, która uwielbiammmmmmm
Pies co strzał to szczeka, a wiadomo ze pinczerkiem nie jest, wiec boje sie ze obudzi mi mała o północy ;( na ta chwile zatkałam mu paszcze duża kością (prasowana) wiec powinien być spokój.
Sama nie wiem czy dotrwam do północy bo podczas relaksacyjnej kąpieli już odplywalam. A i małż mi zrobił pifffko "żnięte" czyli pol jasne pol ciemne i sadze ze to mnie dobije
Wróżko, miałam Ciebie pytać jakiś czas temu....wiadomo, ze nie lubię dentysty brrrr, i pani u której byłam ostatnio robiła zebola i zrobiła coś nie tak, bo strasznie go czujezimno lub ciepło do samego korzenia i przy silniejszym zagryzieniu aż czuje go w mózgu ;( spartaczyła robotę czy co? Bo już mam dosyć jak zaś mam iść robić tego samego zęba
No i czy to sie będzie liczyło jako reklamacja? Bo zabuliłem za plombę 140 zł