X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/026f08837366.jpg

MANIEK, LaRa, marissith, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kartki kupione i czapka tez, bo ..... Jak wyszłam to dostałam takim strzałem wiatru po twarzy ze musiałam tyłem iść bo wiry piaskowe sie tworzyły (wiadomo, ze w górach wieje) nie szło oddychać, a kaptur mi zawiewało w 3 seki.

Sum, jak sie czujesz????

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny wczoraj bardzo się cieszylam, że pindolek
    Już się martwie jak to się czyści wszystko tam..

Mój powiedział, zebym sie jeszcze na 100% nie na stawiała, ale to wyglądało mega pindolkowo i lekarz mówił stanowczo, acz drugą pani powiedziała, że w 13 tyg nie byłaby taką pewna.

Od rana przeprowadzam nas częściowo do nowej szafy, jeszcze tylko fote jednemu fotelowi zrobi i ma gumtree wystawie, bo za dużo mebli się porobilo..

A w ogóle jakieś babsko mezate z dawnych lat wysyła SMS-y do mojego, waham się czy jej do porządku nie doprowadzić, ale to jednak jego zadanie. Zobaczymy czy jeszcze coś napisze

Misia: a nakladasz małemu coś na lapeczki? Biedulek.. ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 12:34

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia pindolka latwiej dojrzec..my tez szybko sie dowiedzielismy, ze chlopak ;) a ja bym teraz bala sie dziewczynki ;)
    Nic mu nie zakladam...myslicie, ze powinnam?
    Znalazlam alergologa ma bardzo dobre opinie. Ale dzis ma zamkniwte wiec w pobiedzialek bedw umawiac...
    Moja kolezanka jest 26 tc i nadal nie wie co tam siedzi ja obstawiam dziewczyne ona chlopaka..i dzwonila dzis inna kolezanka, ze test jej pokazal ze jest w ciazy..ech wczoraj minal rok jak zrobilam pidrwsza bete ...;)

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Dobrego Nowego 2016 Roku ;-) my idziemy na dzamprezke do szwagierki ale tak do 20 gora hihi, mega Sylwester sie zapowiada

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:18

Misi@, marissith, Nenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Sylewk na białej sali o ile Antoni pozwoli ;p

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co znaczy na białej sali?
    Nie znam się ;(

Mała dziś mnie nauczyła nie dawać jej leku pomiędzy jedzeniem, choć flegamina w kroplach smakuj prawie jak woda to nie spodobało się i wyrzygala jedzone malinki :(

A sąsiedzi studenciaki robią imprezę

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki, zycze wszystkiego naj w Nowym Roku, zdrowych dzieciaczków, szczęśliwych rozwiązań i nowych fasolinek :)

891ae8513372470fmed.jpg

Nenaaa, WróżkaZielona, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteśmy w domu dzięki za wsparcie.Młody jest na zinnacie i kroplach na zapalenie spojówek.Leczymy tez dalej kaszel i katar. W poniedziałek chyba kontrola w naszej poradni D.
    Mały czuje się jak w niebie właśnie ucina drugą drzemke .Jestem przeszczęśliwa.
    Sylwek w domciu, własne łóżko,ciepełko ,żarełko i moi kochani chłopcy to wszystko czego mi trzeba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:50

LaRa, Nenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki, ja rowniez Wam zycze mnostwa radosci w Nowym Roku, a przede wszystkim zdrowia, bo to najwazniejsze!

Ja wlasnie wstawilam sernik, ciekawa jestem, czy wyjdzie, bo nie mam reki do sernikow :/ Siedzimy dzisiaj w domciu, bo moj ma fuche, a ja ostatnio totalnie nieimprezowa jestem. ale zrobie cos dobrego do zarełka i jakos przezyjemy :D

Zgredzia- porownujac pielegnacje corki mojej siostry i mojego gałganka, to u facetow latwiej ;) mniej fałdek i zakamarkow :D

A ja jestem meeega ciekawa, czy cos ciekawego wyszlo z naszych jednorazowych staran :D ale cos czuje, ze przy drugiej ciazy juz sie nie bede tak oszczedzac jak w pierwszej. noszenie zakupow, usypianie Malego na rekach... oj latwo nie bedzie :D

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda, super, ze jesteście w domu :) zdrowka dla młodego!

Zgredka, na białej sali, znaczy sie w lozku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 16:32

zgredka lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wrozko starasz się? Że też ją przeaczam takie wiadomości
    Mała uśpiona, ja zajadam lizaka Mikołaja,
    Babcia nie przybyła więc nie mamy z kim małej zostawić ;(
    Ale może wbić do sąsiadów studentów zza ściany..

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bialej sali czyli w lozku ;p
    U nas zmiana planow..wlasnie wsiedlismy do auta i jedziemy 40 km do mojego taty na urodziny a potem jeszcze 20 do mojej siistry i siostrzencow...maz kupil fajerwerki i chce je odpalic wiec nas spakowal i jedziemy. Dobrze ze upieklam ten tort i miesko dla siebie ;)

Nenaaa, zgredka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwego Nowego Roku, pelnego smiechow i usmiechow, bez goraczek, nieprzespanych nocek i placzu. Niech nam sie wszystkim wiedzie i niech stale otaczaja nas bliscy i kochani ludzie :*
    Tego wam zycze w 2016!
    Do uslyszenia za rok :J

Nenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Misia;) bawcie się dobrze

Misi@ lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka- ano staramy sie. caly jeden raz sie staralismy, wiec ciekawa jestem, czy byl to "zloty strzal" :D oba scenariusze beda ok ;)

ja wlasnie probuje Franka uspic, ale latwo nie bedzie, bo dzis mega gowniany dzien i obawiam sie, ze kolejna kupa w natarciu! nie wiem, czy to nie biegunka czasami, bo takie to rzadkie i meeega smierdzace. obawiam sie, ze sloiczkowe jablko+ gruszka+ marakuja moglo wywolac taki efekt :/ a tak tylka odparzonego jeszcze nie mial. przypomnialo mi sie jak u Lary tak bylo, az sie takie jakby krostki pojawily. wietrze, smaruje sudocremem, ale widac, ze Malego to boli :/ a na domiar zlego, glupia matka dala dzisiaj znow resztke tej nieszczesnej marakui na podwieczorek :/ dopiero po fakcie stwierdzilam "a moze to to?". sziteks.

zrobilam sernik, sałatke i kupilam jakies chrupki. mamy zamiar filma jakiegos zapuscic. ale ciekawa jestem co wyjdzie z naszych planow, bo moj dostal pilne wezwanie w potrzebie pracowniczej :/ chyba sobie sama filma zapuszcze jak Maly w koncu usnie...

zgredka, Misi@ lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka uśmiałam sie z tekstu " zajadam lizaka Mikołaja" ... Wszystko przez Anuske bo teraz słowo " lizak" ma dla mnie zupełnie inne znaczenie:)
    Misia super bawcie sie dobrze.
    Wszystkim Wam zycze zdrowka w nowym roku i aby ten nadchodzący rok był lepszy.
    U nas tez studenciaki robią imprezę a za oknem w parku ciagle fajerwerki :( pies mi wlazł do łóżka i przy nodze leży bez ruchu, Jagoda sie co chwile kręci aaaa.

Krokodylica, Anuśka, Izoleccc, Misi@ lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pykam pomiędzy TVN a polsatem..aktualnie wilki na Polsacie..

On usypia małą, a ja jem co popadnie, byle nie słodkie, jednak inną płeć to innych rzeczy chce, ja bym zarla słodkie, ale czuje się potem fatalnie..

Wszystkiego Naj w Nowym roku, zdrowia radości miłości cierpliwości wytrwałości ..spełnienia marzeń

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 20:42

WróżkaZielona, LaRa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 31 grudnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buu, Maly co chwile sie budzi przez to strzelanie :(

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez skacze miedzy Katosami a Krakowem, obecnie jest Chylińska, która uwielbiammmmmmm :)

Pies co strzał to szczeka, a wiadomo ze pinczerkiem nie jest, wiec boje sie ze obudzi mi mała o północy ;( na ta chwile zatkałam mu paszcze duża kością (prasowana) wiec powinien być spokój.
    Sama nie wiem czy dotrwam do północy bo podczas relaksacyjnej kąpieli już odplywalam. A i małż mi zrobił pifffko "żnięte" czyli pol jasne pol ciemne i sadze ze to mnie dobije :)

Wróżko, miałam Ciebie pytać jakiś czas temu....wiadomo, ze nie lubię dentysty brrrr, i pani u której byłam ostatnio robiła zebola i zrobiła coś nie tak, bo strasznie go czuje :( zimno lub ciepło do samego korzenia i przy silniejszym zagryzieniu aż czuje go w mózgu ;( spartaczyła robotę czy co? Bo już mam dosyć jak zaś mam iść robić tego samego zęba :/ No i czy to sie będzie liczyło jako reklamacja? Bo zabuliłem za plombę 140 zł :/

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1549 1550 1551 1552 1553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ