Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laruś- kochana, czasami przy glebokiej prochnicy przez jakis czas moze byc zabek troche odczuwalny. jesli jest reakcja na cieplo- zimo to nie jest zle, gorzej gdyby zab bolal "sam z siebie". jesli przy zagryzaniu go czujesz, to rowniez mozliwe, ze plomba jest za wysoka i wystarczy ja po prostu zmniejszyc. tak czy owak, bez wizyty sie nie obedzie. powiedz wszystko dokladnie dentystce i powinna zaradzic
i jesli chodzi o reklamacje- jak najbardziej powinna Ci uwzglednic. czasami, owszem, zdazaja sie nadwrazliwosci zebowe i wystarczy zmienic wypelnienie lub stosowac pasty na nadwrazliwosc, a to dzialanie wymaga czasu. ale zeby dowiedziec sie o co kaman, ona musi jeszcze raz tego zebola obejrzec
konwalia- wspoczuje i przytulamoby jutrzejszy dzien byl lepszy.
-
Hej.
Przybiegam złożyć Wam życzenia Szczęśliwego Nowego Roku!
Moja Zuzka dzisiaj miała jeszcze większy katar jak wczoraj.Kurka.
Teraz śpi ale i pobudki są. Nie wiem czy przez katar, czy przez ból zębowy czy przez sztuczne ognie.
Zgredka gratki siurka.
Młoda Dama super że jesteście w domku!
Konwi ale że jak do szpitala?Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dzięki Wróżko.
Kroko, bardzo dziękuje za rade z tormentiolem. Jest boski, już prawie wyleczyłam te odparzenie, a było straszne ;(
Konwi, co jest? Czemu szpital?
Leżę, oglądam Polsat, czytam życzenia i tak sobie myśle czy małż pozdrowi mnie inAnie będące w innym pokoju hehKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Przybywam zyczyc Wam zyczenia noworoczne:)oby rok 2016 byl dla Was tak samo udany jak 2015:)bo przeciez to rok narodzin naszych dzieciaczkow!duzo zdrowka i milosci a no i duzooooooo sexu;)a co tez nam sie nalezy;)
Konwi, Kroko, Mlodadamo oby te chorobska szybko minely!!!(chyba o nikim nie zapomnialam?)
My sylwester na bialej i ogladamy program o wiezy Eifla leo nie spi:/cos sie mu ostatnio poprzestawialo i chodzi spac o 23/24 w nocy:/sa tego plusy i minusy bo spimy dluzej tak do 9:)a i sie pochwale ze Leo nie budzi sie od 6 dni na zarelko nocne jupi!!!
Zgredka ja tam jeszcze nie dowierzam ze to chlopak no przeciez przepowiedzialam ci z Summerka 2 dziewczynke;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 22:58
Nenaaa, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Chłopcy śpią...to ja też idę. Dzień jak co dzień u nas. Zero jakiejkolwiek podniety i oznak, że to Sylwek. Źle z nami. Stetryczeliśmy. Dobranoc. Bawcie się dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 23:26
WróżkaZielona, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
Ja nie moge spać bo mi " wala" dosłownie pod oknami
ja nie wiem co to za przyjemność odpalić taka petardę która jest poprostu w ch**j głośna, ale ja moze stara i nudna juz jestem, no ale nie kumam ... Pies przestraszony dziecko sie budzi no wkura****a mnie to i tak od 20 aaaaaa
Maniek
-
Dobra, życzenia poskładane, można iść spać bo nie wiadomo ile będzie mi dane spać.
Manku, ja sie już postarzałam i wogole ńie lubię sylwestra. A te strzelanie mnie wqrwia, bo pies sie boi. Na szczęście moi sąsiedzi byli łaskawi i nie odpalali nic w pobliżu wiec mała sie nawet nie przebudziła.
Ja uciekam spać, dobranoc i jeszcze raz wszystkiego najjjjj w nowym roku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 00:29
-
Witam w Nowym Roku
jakos te noc przerywaliśmy. Jagoda sie nie obudziła tak zupełnie. Tata polulal i spała sobie ładnie.
Zgredko współczuje no ale skoro tata bawi to moze jednak masz trochę luzu:)
Konwi co za gowno sie znów przypaletalo małemu , oby znalezli przyczynę szybko i do domu.
Jeszcze raz wszystkim duzo zdrowia szczęścia i samych dobrych sytuacji w nowym roku:)Maniek
-
Happy New Year
Ania spała prawie do 8 co nigdy jej sie nie zdażyło, wiec spała prawie 12 h, z lekkim kręceniem sie, to wiadomo-butla.
Nie dość ze obudziła sie w nowym roku to za oknem biało
Konwi, daj znać co po wizycie w szpitalu.m
Zdrówka dla wszystkich chorujących.
Miłego dnia!PsotkaKotka lubi tę wiadomość
-
Moja się obudziła po 8, z okiem na pół sklejonym, ale w dobrym humorze.
Teraz się bawi na macie..
Aha nie chwaliłam się ale mam grzybka ;( dostałam nystatyne ale pewno nic nie da wtedy też miałam, AA i muszę założyć zeszyt z notatkami z ciąży bo mała ma to smutno by było żeby koleś nie miał, acz jemu to pewnie będzie ryba... -
Witam sie w Nowym Roku. Zuza poszła spać o 20, wstała o 1.00 i bawiła sie do 4.30 - hmm...padłam.
Ale nic to:) oby ten rok był lepszy niz poprzedni - chociaz sie nie zapowiada;( zaczynam wielkie odliczanie;))
Dziewczynki, czy któraś z Was miała moze te nieszczęsna opryszczkę tuż po porodzie? Wiem, ze Manku, mialas w ciazy, ale po porodzie?
Zgredko, załóż, załóż zeszyt, nawet dla siebie;) ja tez staram sie robić to samo, zeby było sprawiedliwie;) teraz nawet kupiłam dla Tosi taki sam pierwszy album (książkę pamiątkowa), jak dla Zuzy. -
No ją właśnie też kupie taki album, ale jeszcze poczekam do wizyty za miesiąc, żeby upewnić się do płci..
Dziś zamierzam troche posprzatac i posegregowac rzeczy uporządkować dom;)
A jutro mój jedzie z małą do drugich dziadków (pierwszy raz) i będę miecmmin 3 h wolne oll yeah -
Hej, w nowym roku.
Sumerka ja miałam jakoś gdy Patryk miał z 3m-ce. Zakaz całowania. Przyklejalam te plastry compleet czy jakoś tak.
Czekam jak obudzi się Patryk i jedziemy do szpitala..
To był straszny sylwester..
Miłego dnia -
Witam w nowym roku. Spełnienia noworocznych postanowień życzę
:Omy sylwestrowe popołudnie spędziliśmy na Sor w szpitalu. Madzi wyszły kiepskie wyniki leukoclcyty, bakterie, śluz, Szczawiany i inne świństwa. Spadła w ciągu 4dni 80g z wagi. Nadal śluz w kupie. W szpitalu zrobili jej badanie moczu i nic nie wyszło. Dzisiaj zawiezlismy kolejny woreczek do badania. Nie wiem jak to możliwe. Jakbym zajieczyscila próbkę to wyszły by tylko bakterie a nie np. Leukocyty prawda? Strasznie się martwię. Chyba mam za mało mleka i jej nie wystarcza
edit:mam wynik trzeciego badania moczu:wszystko ok.juhu. za pierwszym razem to chyba jakaś pomyłka, błąd w laboratorium?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 11:26