Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka
My się wybawiliśmy na całego
dzisiaj śluz jakby pomarańczowy i w szyjce coś kłuje więc obserwuje rozwój sytuacji. Ale jakiegoś doła złapałam. Strasznie mi brzuch urósł w przeciągu dosłownie 2 tyg, zaczęłam puchnąć, no i mam dołaźle się z tym czuje psychicznie, jak zobaczyłam zdjęcia z sylwestra to się załamałam
no nic, jeszcze miesiąc.
Moja koleżanka ze szkoły rodzenia urodziła dzisiaj mojego Zięcia. Czas pakować torbę do szpitala.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowym roku!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Psotka, daje łososia, na razie tylko łososia. Akurat dzis dostanie.
A jajko raz w tygodniu? Dopiero teraz nauczyła sie jeść inaczej niz tylko papki, wiec na razie dostała raz. Moze jutro dam jajko.
Kurcze, u nas przez wczorajsze rozregulowanie, noc była atrakcyjna. Atrakcje zaczęły sie przed 4, usnela na chwilkę przed 6 i od po 6 nie spi.
Na razie daje radę i dycham ale nie wiem co bedzie popołudniu, kiedy mnie złamie.
Teraz uciekamy na zakupy, śnieg pada, jest bialutko -
Psotka: u mnie z jajkiem słabo, ja zapominam o tym stale więc może raz jadła
Ja mam wolne i co? Będę sprzatac, ale może najpierw przejde się na silke
Może to dziwnie zabrzmi ale chce zrzucić wałek bo przytylam już 3 kg i to sam bęben, znaczne jeść normalnie nie słodycze i pocwicze, wiem że same brzuszki nic nie dadzą i przydaloby aerobowy ale jeszcze nie mam siły
Moja lubi rybki
Mari: może to być czop? Odpoczywaj, no i spakuj torbę. Nie zalamuj się juz, brzuch rośnie ale czy czujesz sienjuz bardzo ciężko?
Jak nie to spokojniedasz radę. Widziałas brzuch Anuski (sorry A) jak ona dała radę to i Ty dasz
marissith lubi tę wiadomość
-
rzepa???
buraka raz dalam ale juz wiem czemu nie jest on czestym bohaterem papek dla dzieci. To nie na moje nerwy hehe
Szpinak musze sporbowac! No i tego kalafiora.
a robicie/kupujecie mieszanki np kalafior+cukinia+ziemniak czy solo? (czyli warzywo+ziemniak). -
Hej dziewczyny szczęśliwego nowego roku
Niestety nie jestem w stanie was nadrobić
Ja wróciłam z polski z bólem brzucha i plamieniami
Teraz leze i wypoczywam.
U nas koniec grudnia początek stycznia mega wyprzedaże w sklepach nawet do 70 procent, więc pokupowalam małemu już prawiewszystko.
Został mi jeszcze tylko wózek i kosmetykiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ania lubi szpinak z ziemniakami
do tego jajko i jedźenie jak u dorosłego
Zawitałem dzis do biedry i kupiłam dla Ani książeczki-bajki 4 szt po 5,99 każda.
Fajnie opracowane, kolorowo w środku wiec powinny ja zainteresować. Pozniej z nią usiądę i spróbujemy czytania
Anaa, co to za plamienie? Mam nadzieje, ze wszystko jest ok. Odpoczywaj.
Mari, Ty tez!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ana trzymaj sie teraz Summi w kolejce:) wlasnie Summi gdzie Ty jak sie czujesz?
Psotka ależ miałaś ten brzuch olbrzymi
Mari leżakuj bo to chyba czop sie wydostaje:)
Zgredka i jak ta kobita sie odczepiła od Twojego czy musiałaś interweniować?
Ja leżęod rana latam sprzątam masakra. Choinka juz rozebrana bo sie sypie i mnie wkurza.
Jagoda spi dziś ja na spacer tatuś wziął na ten ziąba ja zrobiłam marchewkowe ciacho
Maniek
-
PsotkaKotka wrote:rzepa???
buraka raz dalam ale juz wiem czemu nie jest on czestym bohaterem papek dla dzieci. To nie na moje nerwy hehe
Szpinak musze sporbowac! No i tego kalafiora.
a robicie/kupujecie mieszanki np kalafior+cukinia+ziemniak czy solo? (czyli warzywo+ziemniak).
Ja już sama mieszanki, a głównie z mięsem już obiadki.
Maniek: ponoć jej napisał, żeby spadała, póki co nie widziałam żeby cos pisała (oczywiście może wylądować SMS-a, ale nie z głównej historii więc badań sobie)
Ja wykapalam się w latach dostanych pod choinkę, jakbym w rybie zdechlej plywala..
I jeszcze Maniek masz siłę na ciasto? Nie wiem może przez tą ciążę jestem dętka zdechla.
U mnie też płomienie, ale po seksie i to ponoć przez grzyba ;(
Ana odpoczywaj, nie ma co szalec tak wcześnie
Kotka to good że cukinia wodnista, bo np u nas zawsze dodaje wody, bo mała nie lubi przecierow gęstych i grudkowych.
-
MANIEK wrote:Ana trzymaj sie teraz Summi w kolejce:) wlasnie Summi gdzie Ty jak sie czujesz?
Wg listy na pierwszej stronie to jeszcze 5 dziewczyn przedemna więc grzecznie czekam w kolejce
Ja choinkę przetrzymam do trzech króli ale jak mam sztuczna więc nic się nie sypie i nic nie wkurzaMANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość