Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej!
u nas ciag dalszy przeziebienia i wyrzynania zebow. co chwile rzadka kupa. a do tego dzisiaj z rana doszedl obrzekniety i mocno zaczerwieniony siusiakjasny gwint. jakby bylo za malo
ehh. przemywam rumiankiem i wyglada troche lepiej. jak nie zejdzie do jutra, to znow do lekarza...
wybaczcie, ze nie doczytam, ale padnieta jestem i ledwo ogarniam.
milego mroznego dzionka! pieknie jest, mrozno i sloneczko. ale dzis chyba zostaniemy w domku, bo nie mam sily na spacerwczoraj jak bylismy, tak mnie krzyz rozbolal, ze myslalam, ze padne. i w ogole jakas taka zmeczona jestem
kuzwa, mam nadzieje, ze mnie znow cos nie bierze, bo bedzie w ogole wesolo.
buziaki i zdrowka chorowitkom!
-
Młoda dama z tymi zawiasami to mój jak był młodszy to często tak miał później mu przeszło może z tą poduszka to jakiś jego rodzaj uspokajania się.
Blondik dobrych wieści na wizycie, co do wagi to może faktycznie wprowadź z raz dziennie mm
Wróżka zdrowka dla was, z tym siusiakim to masakra tiago co rusz tak miałWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Halo halo
Witamy sie z NO
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Przede wszystkim duuuzo zdrowka
Nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego
Psotka gratuluje synka
Blondik, powodzenia na wizycie jutro...ehhh cos wiem nt.niskiej wagi dziecia....a ile mala wazy teraz? Schudla czy mniej przybiera? Przepraszam jesli juz pisalas...ale nie dam rady wszystkiego nadrobic
Psotka, do podanych wazyw H jeszcze zjada szparagi, cukinie. Z ryb czesciej je dorsza zlowionego przez meza lub kolega. Lososia sporadycznie zw wzgl.na swinstwa ktorymi sie je faszeruje. To samo ze pstragiem
Od kilku tyg.apetytu brak. Szczegolnie kaszek niet. Dzis za to rzucila sie na kanapke z pasta z pieczonej makreli -
Hej, witam sie już po kościele i spacerze w temp -8 st, ale suonko swieci wiec jest bardzo przyjemnie
Zdrówka chorowitkom!
Młoda, a to nie przez zeby? Koleżanka mi mówiła, ze jak jej córce wychodziły zeby to waliła główka o podłogę lub ścianę. Może tak właśnie reaguje? Ale warto podejść do lekarza i podpytać jeśli to Cię zastanawia?
Zgredka, moja tez zaczyna jeść już fajne kawałki np kurczaka, lub łososia, a zębów nie ma. I chleb podjada -
A ja na spacerze nr 2
Trochę mi zimnawo w stopy, bo w pośpiechu nie ubrałam tych butów co trzeba, fuck
Anaaa, No ekscytacja musi byćfajny czas
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
My byli że znajomymi w resto, wybrało specjalnie blisko nas a my mieszkamy na niezłym zadupiu
Zjadlam mała była grzeczna
Wujki ją ponosili
Zasnęła w drodze powrotnej ale już nie śpi i grzebie e słownikach
A ja po jedzeniu jak zwykle mam słodko w gebie ble
Blondik może za często wazysz, ja w ogóle nie wazylam, można od tego popaść w paranoje.. A poza tym z małą w porządku? -
Hej.. Czy ja sie dziś z wami witałam ? Bo juz nawet nie pamietam
Blondik a poza ta waga Madzia zachowuje sie jakos inaczej ?
Lara a jakiego kremu używasz dla Ani na taki ziąb ? Ja mam hipp i chyba jest do doopy bo wczoraj była na spacerze i dziś ma takie zaczerwienione lekko sxorstkie policzki:( i dziś juz zostałam w domu buuu
Beszko jak było w pl? Ależ Ci zazdroszczę takich świeżych rybManiek
-
Mała w wannie z tata
jak tam wejdę to pół łazienki pewnie zalane będzie
jak na razie słyszę piski
Manku, używam Mustela Cold Cream. Jak dla mnie rewelacyjny, szybko sie wchłania a policzki gladziutkie. -
Blondik wrote:Waga Madzi:
1grudzien 5100
21grudzien 5700
28 grudzien 5730 (ppo tyg diety bezmlecznej)
31 grudzień 5650
Może ten tydzień bez mleka pogorszył mi jakoś laktacje?
Lara spacer w taki mróz. ..bbrr
Moja H w wieku Madzi orzybieralo 80-100 g tygodniowo. W kazdym razie bardzo malo, ale bylo ok np.gdy miala 2 m wazyla 4835 g a 2 m i 10 dni bylo 4975 g i to byl jeden z jej kepszych przyrostw(nam lek.kazal wazyc raz na tydzien czasem dwa) a wagi urodzeniowe pdobne mialy. a dlaczego bylas na diecie bezmlcznej?
Maniek, w PL ok. Tylk dziec chore i H dalej orzeziebiona i zniw cos z brzucha,i. Grypa zoladkowa chce nas wykonczyc. Od wrzesnia raz w mies.cos....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 20:21
-
Wrozko, na balonik, to smaruj rivanolem. Jest w żelu. Tymek ciągle miał zapalenie napletka.
Kotka, która to miała być zupa?
Zazwyczaj robię tak, gotuje wywar z królika z marchewka, pietruszka, imbir i lubczyk. Razem gotuje. Później dodaje ziemniaki, i resztę warzyw. Gotuje do miękkości. Całość blenduje i dodaje odrobinę masla lub oliwy.