WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wraz ze zbliżającymi się pierwszymi roczkami nabrałam sentymentu i cofnęłam się do swojego porodu (to nie lada wyczyn)... ale emocje.. szok.. poryczałam się nawet, dziekuję dziewczynki, przeczytałam wszystkie gratulacje jeszcze raz.. szkoda, że wiecej nie będzie mi dane tego doświadczać ..

justta, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z kolei nie lubie z kims, raz chodzilam ale kolezanka ledwo dawala rade nie ogarniala ukladow (ja laze na fit od liceum wiec znam nazwy krokow itd wiec to latwiej) nie lubie tez z kims biegac bo bym nie umiala gadac..
    Lara to dzialaj jak do drugiej ciazt ja troche zaluje ze w tej bede w gorszej formie :/

To prawda najgorzej zaczac, ja sie zbieralam tydzien jak juz na 100% postanowilam ze ide.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko fajne imie :-)

Konwalanko leci leci czas az przykre to. Szkoda, ze maly ma uczulenie na jajo. U nas tez duzo je sie jaj :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara no co Ty 20 kg ... Chyba przesadzasz.
    Ja przytyłam 19 kg w ciazy i w końcowej fazie miałam 83 kg aaaaaa no ale apetyt to mi dopisywał obecnie juz jestem -2 kg sprzed ciazy i jest ok nie spinam sie ale słodyczy praktycznie nie jem tylko to co sama zrobię. Pocwiczylabym ale nie bardzo mam kiedy a w domu to jakos nie potrafię.
    Konwi Ty jak moja mama jak cos schowa to koniec, nigdy nie znajdziesz :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my w czwartek mamy kontrolę urologa - nerki młodego i od razu idę na wizytę na izbę przyjęć do szpitala- może uda się ustalić termin cc. To wszystko robi się co raz bardziej realne i trochę mnie to przeraża....

Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu cc?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Lara kciuki za schudniecie, dasz rade kochana

Izolec i tutaj powodzenia zycze i bedzie dobrze

Konwi leci czas jak szalony juz coraz blizej roczki naszych maluchow ;-)

My czekamy na sanki mam nadzieje ze snieg niestopnieje i Leos bedzie smigal na saneczkach hihi

Milego dnia laseczki

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, No! Napisałam posta i wyleciał w kosmos :(

W skrócie: Ania rozwaliła mi dzień bo zamiast już obudzić sie z drzemki to dopiero usnęła i to na spacerze, o tyle dobrze ze z ojcem a ja mogę posprzątać, posegregować ciuszki i spakować nas na jutrzejszy powrót do domu.

Do tego rok zaczynam od chodzenia po lekarzach bo: w piątek mam usg jamy brzusznej bo ból z lewej strony nie ustępuje, i jestem pos*ana ze to coś poważnego :(
    W poniedziałek wizyta u dermatologa w celu obejrzenia znamion
    I 14.01 szczepienie Ani na pneumo.

Aaaaa No i kupujemy jeszcze jeden kojec (tym razem do domu) bo rzeczywiście bardzo sie sprawdza :) oczywiście z olx, ale w super stanie.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sumerka zdrowka dla malej,
    Zgredka super imię
    Co do jedzenia to tak jak ty, sery i nabiał codziennie ;) do słodyczy na razie nie ciągnie.

Ja mam już 6 kg na plusie :/ A wiadomo że najwięcej się tyje pod koniec. Z tiago przytyłam 11, teraz obstawiam więcej.

Konwalianko najważniejsze że wspomnień nikt ci nie zabierze ;)

Izolecc trzymam kciuki

Zazdroszczę sanek, u nas nie ma po co kupywac bo jeśli wogole śnieg spadnie to topnieje zanim dotknie ziemi. Cienkie zimy tu mamy.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara to trzymam kciuki aby wyniki były dobre, czasem lepiej dwa razy sprawdzić niż się stresować cały czas.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana u nas na plusie 12 dzis wiec tez zimy nie ma :-(

Lara napewno nic poważnego sie nie dzieje a co do szczepień to my juz mamy za sobą wszystkie. Kolejne jak mała bedzie miała rok :-)

Edit:a tak z ciekawości to ile razy szczepi sie dziecko do roku w Polsce?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:41

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś 11 i prognozy nie zapowiadają zmian na najbliższe dni.
    Chociaż w zeszłym roku tydzień czasu mieliśmy w styczniu śnieg,

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara masz meza mocnego, ze tyle u tesciowej wytrzymal, ja to dwa trzy dni i moj nie marudzi, ale ja zakladam ze w obcym domu mu zle.

No wlasnie ja pojde dzis do komisu po kojec ale wiecie co? Nie wiem czy moja sie w nim nie wkurzy skoro nie jest przyzwyczajona :/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka jak bardzo jej się nie spodoba to ga oddasz, ale oby przypadł jej do gustu ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, jakoś sie dogadują :) Hahah
    Czasami spięcia sa ale wiadomo, zaraz jest ok.
    Najgorsze to to, ze malz mnie coraz cześciej wkurza, bo nie potrafi przewidzieć pewnych rzeczy i za wolno sie rusza :P wiem, moze głupie, ale mnie wkurza, ze musze zawsze myślec za wszystkich!

Jako, ze od poniedziałku dieta i fit, to sprzątając zapodaje sobie rurki nadziewane kremem! Jedna słodycz w gębie heh

Zgredka, ja tez nie wiedziałam jak sie Ania zachowa w tym łóżeczku. Ale powiem Ci ze super, bawi sie, wstaje, podgląda a Ty masz pewność ze nic jej sie nie stanie.
    Chcieliśmy wziąć te łóżeczko ze sobą ale musielibyśmy brać tez materac, a tego juz nie zmieścimy w aucie, stad wczoraj zapadła decyzja o zakupie używanego kojca, ale takiego kwadratowego tym razem. Praktycznie nowe za 100 zł. Po ile masz w komisie? I w jakim stanie?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    A czemu cc?

Ze względu na moją wadę serca.

Lara trzymam kciuki, żeby badania wyszły ok. I powodzenia na szeczepieniach.

U nas plan jest taki, że mały będzie spał na dostawce przy łóżku a łóżeczko będzie w drugim pokoju jako kojec właśnie, żeby się przyzwyczajał. Zobaczymy co nam z tego planowania wyjdzie....

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kartka wyslana:)macie kontakt z Malenq?nobo skad bede wiedziala czy doszla?

Tak mnie zmoglo ze przespalam 1,5godz&;)a Leo jeszcze chrapoli teraz spadam na wywiadowke z synem dzieny zwyczaj tu maja dzieci ida z rodzicami acz moze to nie takie zle

Konwi w zyciu roznie bywa a noz bedzie ci jeszcze dane;)

Mi pamkow zostalo duzo za duzo leza na strychu i co teraz:/

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze sie bierzecie ostro za siebie. Ja tez!
    Narazie oczyszczam dom ze slodyczy ;D. Bo wiecie, jak beda lezec to je zjem wiec trzeba je zjesc szybko i wiecxej nie kupowac haha

Szukam tez jakiegos fitnesa blisko domu dla mam z dziecmi albo sama. Rozwazalam bieganie ale troche nie mam ochoty choc wiem ze jak sie rozkrece to jest super.

Moj brzuch wyglada strasznie :/

KONWI - ja swoj porod rozkminiam prawie codziennie ostatnio. Niestety nie sa to pozytywne wspomnienia. Ciagle mysle co by bylo gdyby i czemu tak wyszlo a nie inaczej i co zrobic z nastepnym porodem : sn czy cc. Zastanawiam sie nad zalozeniem watku na bbf dla dziewczyn ktore by sie chcialy wygadac bo to bardzo dobrze robi. Do tej pory pameitam jak napisalam tutaj post po porodzie. Strasznie przy tym plakalam ale to mnie jakos oczyscilo i potem bylo mi lzej na duchu. Ale to znowu wraca.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas dzien do d... katar strumieniami młoda zmierzła bo nie spi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    U mnie chudding od marca :P

Robiłyście masaż krocza? Wczoraj zaczęłam no i to strasznie boli :/

‹‹ 1558 1559 1560 1561 1562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ