Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, ja ten masaz krocza robilam tylko raz, ale tak jak mowi Mari- mnie to mega bolalo, wiec sie specjalnie do tego nie palilam i zrobilam tylko raz. Moja lekarka byla zdania, ze to niewiele pomaga. I faktycznie, minimalnie popekalam.
melduje sie po usypianiu Malego. glowa mi odpada. kurcze, przez cala ciaze tylko raz mnie glowa mocno bolala, a teraz co troche. blee, nie znosze tego.
Biedronka- wspolczuje chorobyoby szybko minelo.
Summerka- zdrowka dla Malej!
Maniek- zazdraszczam tego "nie jedzenia slodyczy". ja ostatnio nie moge sie opanowac, wiecznie glodna jestem i wpierniczam wszystko jak lecichyba czas sie w koncu ogarnac... A jak ta sucha plamka przy buzi? jest jeszcze?
Nenek- jak tam Diego? dawaj znaka, czy juz zdrowi.
spokojnej nocy dziewuszki! ja mam nadzieje, ze w koncu snieg spadnie, bo poki co tak jakos łyso i biednie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 20:16
-
nick nieaktualnyWróżka to mnie trochę pocieszyłaś. Do wczoraj żyłam w przeświadczeniu, że jakoś to będzie ale jak ten masaż krocza tak boli to się załamałam, że nie dam rady urodzić Kluski
A tak z innej beczki. Używacie pieluszek wielorazowych close parents? W empiku jest na nie promocja i mocno się zastanawiam coby kupić ze 2 na początek. -
Domi dzisiaj sprobowal sniegu
A co do masazu krocza to ja robilam a raczej robil go moj maz. O wiele lepiej jest jak robi to maz bo samemu to ciezko. Tez mnie bolalo ale w trakci emasazu bylo zawsze co raz lepiej i to mi dawalo nadzieje ze nie bedzie takl zle podczas porodu. -
Wróżko plamka znika na szczęście:) a jak Franulek - zdrowy?
Mari tez robiłam i tez mnie bolało i olałam stwierdziłam ze jakos dam rade ale pamietam ze Nieukowa używała takiej " piłeczki" zapomniałam jak to sie nazywa i pamietam ze Nieukowa chwaliła.
A z tym niejedzeniem słodyczy to na początku było ciezko ale powtarzałam sobie ze nie wolno bo co ja dziecku takie świństwa bede dawać od nowości ??? I tego sie trzymam i poprostu mi sie ich nie chce ... Ten tłuszcz palmowy .. FeeeManiek
-
WróżkaZielona wrote:Nenek- jak tam Diego? dawaj znaka, czy juz zdrowi.
Chodzę niewyspana i tym samym wkurzona więc siedzę cicho w kącie.
Buziole babolki -
MANIEK wrote:Wróżko plamka znika na szczęście:) a jak Franulek - zdrowy?
Mari tez robiłam i tez mnie bolało i olałam stwierdziłam ze jakos dam rade ale pamietam ze Nieukowa używała takiej " piłeczki" zapomniałam jak to sie nazywa i pamietam ze Nieukowa chwaliła.
A z tym niejedzeniem słodyczy to na początku było ciezko ale powtarzałam sobie ze nie wolno bo co ja dziecku takie świństwa bede dawać od nowości ??? I tego sie trzymam i poprostu mi sie ich nie chce ... Ten tłuszcz palmowy .. Feee
A ja wlasnie zjadlam chalwe a wczesniej grzeska....beznadziejna jestem. Mecze sie sama ze soba.
-
Dobranoc,
Uciekam spać bo Ania usnęła przed 20, a ja muszę nadrobić sen z nocnej zabawy.
Mała dawkę "rozmowy" Ani macie na fb
Spokojnej nocy maluszkom i mamuskomAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Kurde chata nam sie sypie. Najpierw popsula sie pralka dwa razy w przeciagu dwoch tygodni i to byly dwie rozne awarie. Ale dziala bo maz naprawil.
Potem popsula sie zmywarka i niedomywa naczyn.
Wczoraj zatkal sie kibel tak, ze wieczorem musialam sikac do wanny.
A dzisiaj popsul sie prysznic. Wajcha od odkrecania zostala mi w rece....
-
PsotkaKotka wrote:A ja wlasnie zjadlam chalwe a wczesniej grzeska....beznadziejna jestem
. Mecze sie sama ze soba.
PsotkaKotka lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Kurde chata nam sie sypie. Najpierw popsula sie pralka dwa razy w przeciagu dwoch tygodni i to byly dwie rozne awarie. Ale dziala bo maz naprawil.
Potem popsula sie zmywarka i niedomywa naczyn.
Wczoraj zatkal sie kibel tak, ze wieczorem musialam sikac do wanny.
A dzisiaj popsul sie prysznic. Wajcha od odkrecania zostala mi w rece.... -
Bry, noc była dluuuga
Kotka jak w filmie co nie ruszysz to odpada:) ze zmywarka to przeczysc filtr i powinno działać dalej to najcześciej sie przytrafia skoro nie domywa naczyń
Głowa mi zaraz wybuchnie ... Idę pod prysznic i zostanę tam ze dwie godz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 08:37
Maniek
-
Dzien dobry,
noc masakra. Maly budzil sie co chwil z placzem, nawet cycka czasem nie chcial, sam nie wiedzial co chcial.. Nie wiem co mu jest. Cos go boli moze ale nie wiem co bo w ciagu dnia jest ok.
Obstawialabym zeby bo ciagle cycka chce ale sie nie slini tak jak poprzednim razem. Chyba ze gorne jedynki si einaczej objawiaja.
Ja wysiadam
MANIEK no wlasnie maz przeczyscil filtr i byl mega brudny ale jeszcze nie zapuscilismy zmywarki od tej pory wiec nie wiem czy to jest przyczyna.
Kurde, nie mam sie jak wykapac.
Postanawiam zrobic sobie przerwe od internetu (z wyjatkiem forumbo marnuje czas. Wczoraj maly pospal 2h a ja zamiast cos zrobic to siedzialam i pierdoly ogladalam w necie. to samo wieczorem.
-
Hej, my dziś wracamy do domku, a tu info z rana ze problem z przejazdem bo karczma na krajowej 5 sie pali. Mam nadzieje, ze do czasu wyjazdu (ok 15) będzie już droga przejezdna.
Noce ostatnio u nas dooopiate ;( pobudka przed 4 i zabawa do 5 i kolejna pobudka po 6. Dziś przyszła moja mama sie mała zając a ja poszłam spać do prawie 9. Tak sie wyssałaby, ze mała musiała zostać wyekspediowana na spacer i spać!
Chce zeby przed kościołem sie wyspala, bo w kościele pewnie sie obudzi, i nie pospi za długo.
Miłego świętowania -
Dzisiaj odbieram z paczkomatu nowy "automat" do kawy
. Ciekawa jestem czy bedzie roznica w smaku!
Mielismy ekspres do kawy taki chyba cisnieniowy ale za duzo miejsca zajmowal w naszej ciasnej kuchni i wyladowal na strychu u dziadkow. A zakupilam Aeropress ktory ponoc jest genialny
Ale zameirzam przestac pic kawe a zamiast niej Chai Latte! Tylko musze tego czaja gdzies znalezc!