Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:Ja sie bronbie rekami i nogami
przed druga ciaza teraz. Bardzo bym chciala ale strasznie sie boje rozejscia blizny!
BESZKO a jak teraz Ania sypia? i w ogole co z jej badaniami? Mieliscie gdzies w szpitalu ja badac itd????
PSOTKO, teraz to H nie sypiadrzemie.... w PL bylo cut lepiej pod koniec wizyty, bo w wozku spala jak maz ja bujal a od 23.30-24 do 1-1.30 to nawet bez bujania
a co do badan, to jak pisalam...bylismy w PL u dok. H ma wade nerek. w kwietniu kolejne usg. na konsultacje w szpitalu czekamy
man wlasnie dzwonil, ze wracaja, jupi
prized swietami zakupilismy ergobaby 360 i jest to najlepsze nosidla jakie mielismy (BB, Manduca, ergobaby to zwykle). ratuje mnie teraz gdy H choruje a L marudzi. tylko na raczkach chce, wiec hop do nosidla, przodem do swiata i jest cisza. tym sposobem ogarnelam lunch dla nas, obiad dla H, pranie, posprzatalam wszystkie dekoracje swiateczne (a sporo tego w calym domu), choinka rozebrana i wystawiona na taras. dla meza zostawilam porabanie jej oraz zdjecie swiatelek na dworze ;)pewnei dopiero w weekend zrobi, bo jutro tesc wpada pomoc drzewa i galezie przyciac, bo tak urosly ze widok na fiord nam zabieraja. -
Psotka, nie wiem
uwazam ze cos jej dolega skoro tak spi jakby nie spala
tak mi intuicja podpowiada plus doswiadczenie....
tak, z jednej str many widow na fiord (widok ok, zadne wow...wow to tescie maja) a z drugiej na konie biegajace po lace i gory
WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Kurcze, spaceruje od 12:30 a księżniczka Anna nadal spi. Pies juz ma dosyc i sie kładzie a mi sie jeść chce hehe
-
No może się katuje, ale to dobre dla figury
Mój siedzi i dzwoni dzwoneczkiem z choinki
Zrobilam sałatki ale nie podeszła mi blee
Ana: więc u mnie nie ma mleka na dole, acz po mleku od razu mieszam cukier więc może narusza strukturę
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
A mój kalendarz dziś mi pokazał:
Data porodu:
16 kwietnia 2016
(pozostało 100 dni)
Więc z okazji studniówki zapraszam na mleko bananowe
Biedroneczka83, LaRa, zgredka, konwalianka, WróżkaZielona, Izoleccc, Lili83, marissith, Krokodylica, justta, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
U mamy mam prostokątny a teraz kupiłam kwadratowy, jaki lepszy? Nie wiem, najpierw muszę go wyprać a pózniej zobaczymy czy będzie sie małej podobać.
Nie wiem tylko jak ta siatkę wyprać? Czy na rozłożeniu? Czy na złożeniu? -
Konwalianko, ale nie wszystkie dzieci spia bez wozenia
szczesciara jestes. my jezdzimy az H sie obudzi lub sami zdecydujemy, ze wystarczy. zatrzymujemy wozek i oczy jak 5 zl
Lili, orbitrek czy jak to sie zwiezamowiny. nie mozemy sie doczekac az dostarcza
Maz w domu i od razu jakos radosniejLili83 lubi tę wiadomość
-
czesc!
u nas ok. dzien z moimi dwiema siostrami, jej mezem i coreczkabaardzo fajnie
zaraz ide spac, niech tylko moj wroci to pojde pod prysznic.
Nenek- hehe, ano taki hardkor ze mnieale machne dwojke porzadnie i zamkne fabryke
dobrej nocy dziewczynki. u nas snieg sypie! w koncu!ciesze sie jak dzieciak tralalala
Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Moja tez od razu zasypia w wózku. Po przyjściu do domu rozsuwam kombinezon odpinam polarek i śpi dalej tak opatulona w lozeczku, wózek zostawiam w aucie w bagażniku
dobranoc. Madzia śpi, ale to pewnie zmylka i zaraz się obudzi