WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Wróżka ja Ci zazdroszczę. Też bym chciała już drugie.

Te Zuzowe zęby mnie rozwalają.
    Kup zębowych mam już powyżej uszu, cokolwiek gryzie zaraz płacze, a spanie jest takie że pierdyliard razy budzi się z rykiem. Ych.
    Łącze się w bólu, u nas identyko :(

Sto lat kochana KOSIU. Rosnij zdrowo i radośnie.

Krokodylica lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, u nas noc dziś lepsza ale wczoraj nie uspilam małej ... Maz musiał ja przejąć bo mi juz nerw chodził:( zamiast spać to mi sie otrzymana rękach, podarowała mnie po dekolcie a na koniec złapała za skore na ręce i uszczypnela ... Wiem ze przecież nie robi tego specjalnie czy na złość i to raczej moja wina bo chodzę zestresowana bardzo i chyba ona to wyczuwa:(
    Dziś idę na 2 godz do biura jupi :) fajnie czuć sie potrzebna :)

Zgredko dobrze ze masz sie gdzie wygadać , to pewnie pomaga:)
    Wróżko trzymam kciuki z dwie kreski:)
    Kroko niech moc bedzie z Wami... Oby Zuzia pozostałe zabki przeszła bezbolesnie.
    Lara podziwiam ja tez nie chodzę tyle maz godz a potem w domu spi ewentualnie sie budzi trochę pobawi i znów zasypia.
    Beszko poczułam ukłucie zazdrości na widok za oknem :) u mnie blokowisko :/ to musi być cudowne uczucie moc patrzeć codziennie na takie cuda natury.
    Zdrowka Wam, a Wy jecie jakieś probiotyki? Bo tak was często łapią te brzuchy moze sie trzeba trochę wzmocnić tymi dobrymi bakteriami?

Blondik, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Ze by nie było, to nie narzekam na spacery, chyba sie przyzwyczaiłam, nasikałem tylko ze wczoraj pobiła swój rekord w jednorazowym spaniu.
    W domu moment i by sie obudziła, a mimzalezalo na tym zeby sie wyspala i wytrzymała już do ńocnego spania.

Dziś jestem zestresowana na maxa! O 15 idę na usg i sie kuzwa boje ;( w wc byłam już milion razy :(

A i dzisiejsza noc była nie najlepsza, bardziej to było czuwanie nizli sen, i oczy mam na zapałki.

Ania sie wlasńie bawi swoją karuzelka która zdjęłam do schowania. Rozbójnik mały :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dozier dobry ;)

Maniek, widow fajnhy nie powiem...lubie sie pogapic po stresujacym dniu...

Kroko, wspolczuje . oby zeby wyszly i wszystko wrocilo do normy

Konwalianko, a Hanka jak sie pbudzi po chwili spania to beczy, ze chce spac dalej..musi wyspac swoje 2 godz.,albo jest ryk...tylko ze wozic ja trzeba.
    Leon bye taki jak Patryk....spal krotko i bylo ok. kazde dziecko inne
    chcialabym aby po chwili spanai byla wyspana

milego dnia

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki,

Jestem zombie. Zuza nie spała cały dzien, usnęła o 19.00, po czym wstała z rykiem o 22.30 i bawiłyśmy sie do 3.00;( masakra
    A ja ciagle mam katar, juz nie moge, jestem ociężała słonica i nie wiem jak dotrwam do porodu (a to za dwA dni!!!)

Wróżko, czyzbymnorzrgapika juz ten pozytywny test?

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do grona zombie :(
    Jestem ledwo żywa. Kluska od 5 do 7 zapierała się nogami o żebra i taranowała głową szyjkę :(  chyba na własną rękę chciała już opuścić lokal.
    Teraz całe podwozie mnie boli a muszę iść z psem a później idziemy na spotkanie z panią z banku komórek macierzystych
    Miłego dnia

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety SUMMI wspolczuje :/

LARA trzymam mocno kciuki! Bedzie dobrze!

Jejku ja tez bym chciala juz drugie miec. TO znaczy czasem bo czasem sobei nei wyobrazam juz miec. Ja bym chciala 3 dzieci ale nie wiem czy wyrobie bo juz nie te lata :/ a po kazdym cc trzeba odczekac min. rok....

Bylismy na szczepieniu. Domi kwiknal sekunde i odwrocilam jego uwage :).
    Wazy 8kg. Maly jest troszke no ale my tez nie wielkoludy.

Lekarka dala pomysl zeby sie w nocy zamienic z mezem miejscami bo maly prawdopodobnie hce tylko bliskosci a odemnie czuje mleczko no ale zobaczymy.

dzisiaj mam rozmowe z terapeutka od snu dzieci!

Noc w miare ok. Tylko 6 pobudek :P. Ale dal pospac bo raz spal cale 4h! Czuje sie jak nowonarodzona ;D

Mamy karmiace. Ile kaw i jak mocnych pijecie dziennie?

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka gratki udanej wizyty :)
    Ja nie pije wcale kawy.

dziewczyny coś oznacza jeśli dziecko łąpie się za ucho? Jagoda od wczoraj co jakiś czas łapie się za ucho. Jest wesoła nie zauważyłąm jakichś zmian w jej zachowaniu.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, pouciskaj okolice wokol ucha i zobacz jak mala reaguje. Jesli placze, to ja boli. Trzeba do lel.

Moja ciagnie uchu jak chce spac

Lara, powodzenia

Psotka,daj znac co terapeutka powie.
    Ja musze dac H piers w nocy, inaczej sie drze. Probowalismy z mezem sie zamienic, tzn. On mial z nia spac i nie dalo rady. Teraz jak jest chora, to juz w ogole...

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK - moze zeby? Moj sie ciagnie za ucho, bije po glowie, drapie jak mu ida zebole-glownie przy karmieniu.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Maniek, pouciskaj okolice wokol ucha i zobacz jak mala reaguje. Jesli placze, to ja boli. Trzeba do lel.

Moja ciagnie uchu jak chce spac

Lara, powodzenia

Psotka,daj znac co terapeutka powie.
    Ja musze dac H piers w nocy, inaczej sie drze. Probowalismy z mezem sie zamienic, tzn. On mial z nia spac i nie dalo rady. Teraz jak jest chora, to juz w ogole...

Jestem po rozmowie wstepnej. A wiec jej meoda to metoda stopniowej separacji. Juz o niej gdzies czytalam. Powoli odsuwamy sie od dziecka. Teraz tylko pytanie czy do tego potrzebuje terapeutki bo przeciez moge sama o tym poczytac i zastosowac.
    A z drugiej storny wsparcie kogos kto ma doswiadczenie zawsze jest dobre.
    Powiedziala tez ze Domi jest trudnym przypadkiem bo nie dosc ze zasypia tylko przy piersi to spi z nami. Ale damy rade.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka - na pewno sie uda - trzymam kciuki.

Manku, Psotka dobrze radzi - naciśnij na uszko- jak nie da dotknąć albo bedzie płakać - tzn, ze ja bili. Jedli tylko pociąga za uszko to nic, moja Zuza tez tak robi jak jest śpiąca i to id zawsze;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki, pomacałam nic nie boli... może senna była dlatego sobie to ucho potarmosiła:)

Summi niunia już chyba puka do bram świata :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patryk też ciągnie i drapie uszy. Gdy śpiący i na zęby podobno, bo to aż czaszkę rozrywa i podobno swędzi uszy..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja ostatnio lapala sie za uszy i glowe jakby chciala powiedziec "ojciec, alw glupoty gadasz"..

Wychodze z roboty, sad juz opustoszal..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za kciuki, przydały sie choć nie powiem, ze byłam pos*ana :/
    Usg nie wykazało nic złego ale skąd ból? Nie wiadomo. Dobrze ze wykluczył trzustkę i to wystarczy. Ze szczęścia opcje sie dziś piwem...

Zgredka, co do kojca czy łóżeczka.... Jeśli chcesz z mała gdzieś kiedyś jeździć to polecam łóżeczko turystyczne, jeśli masz miejsce i nie potrzebujesz wozić ze sobą to kojec. Kojec jest zdecydowanie głębszy wiec i może na dłużej starczy.
    Mogę Ci na fb wysłać foty jak wyglada w łóżeczku a jak w kojcu

Moja łapie za uszka jak jest śpiąca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:18

zgredka lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co lozeczko mnie ciekawia jadę w ND obejrzeć
    O to

http://www.gumtree.pl/a-kojce-i-chodzik/krakow/kojec-lozeczko-turystyczne/1001526803030910496184509

Siedzimy i czekamy na powrót taty z uczelni, trza kąpać małą i Lulu, ja też, bo jak mi znowu pełną sił się obudzi po 2 to głowę ukrece.

Laro: cieszę się, że USG nic nie wykazało złego, acz nadal nie znasz przyczyny, oby to było przejściowe

Pod choinkę dostałam od koleżanki wielki zeszyt do pisania, ale nie mogę się zebrać na pisanie pamiętnika

Kotka: ja pilam inke

Wróżko: powodzenia z testem

Manku: też często mnie łapią nerwy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze życzenia urodzinkowe dla Konstancji i wielkie gratulacje dla Malenq mamy roczniaka ;)

Ja dziś miałam przyjęcie urodzinowe mojego syna dla kolegów, padam na pysk, ledwo żyję....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania już śpi :) a i ja za chwilkę uderzę w kimono bo mi sie oczy kleją, a piwko mnie przymulilo dodatkowo.

Zgredzia, a nie wolałabyś bardziej neutralnego koloru łóżeczka? Tak zeby Kostek jeszcze pouzywal a nie czepiał sie ze w babskim siedzi heheh tak pytam, btw fajne :)
    Nie znam przyczyny, ale najważniejsze ze to ńic z tego co podejrzewałam od miesięcy, może teraz odpuści :) oby!

Pisze i zieeewam a tu jeszcze 20 nie ma. Ale patrząc na to ze w nocy czuwalam a nie spałam to dziwne nie będzie jak padnę zaraz. Do tego nerwy mi troszkę puściły a właściwie stres i to tez potęguje senność.

Od jutra wracamy na zajęcia basenowe. Ojjjjj będzie sie działo, bo widząc Anie podczas wczorajszej kąpieli w brodziku to będzie szaleństwo!

Spokojnej nocy i dobranoc zzzZZZzZZzzzzzZzzzzzzzzZzzzzzz

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już sobie wyobrażam ten pisk szczęścia w tym basenie ;) tiago tez kocha wodę ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1564 1565 1566 1567 1568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ