Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, padłam wczoraj jak dziecko, 6 sek i spałam. A i tak sie czuje jakby mnie coś przejechało, zakopało, wypluło itd masakra ;(
Jak to jest ze matka usłyszy nawet w środku nocy najmniejszy dźwięk wydobyty przez dziecko, a ojciec nie słyszy głośnego tatatatatatatatatata o 6:30 i spi dalej? Bo sie musi wyspać do pracy? A ja? Ahhhhhhh no przecież ja siedze w domu i nic nie robie!
Ale mam dola od rana.
Czuje sie jakoś beznadziejnie ;(
I tym miłym akcentem, zycze Wam dobrego samopoczucia na dzisiejszy dzien!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 07:34
-
Justta udanej imprezki!balujcie do samego rana=
Leosiu jeszcze raz sto lat!!!
Lara no tak to jest:/dlatego spie obecnie na sofie bo kazde stekniecie mnie budzi a moj spi jak zabity:/
Oficjalnie czuje sie w ciazy:/mam gule w gardle, kreci mi sie w glowie i piszczy w uszach:/oh jeah tesknilam za tym bardzo;)
Dzien dobry;)
justta, WróżkaZielona, Nieukowa, Izoleccc lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, dobijcie nas, tak nas, bo męża też nie oszczedzilo. Patryk nadal się budzi czesto w nocy, na 3h usnal dopiero po 1 w nocy, spał do 4,później jeszcze się kręcił i ostatecznie wstał o 6.30. Tymek urządzal wędrówki ludów, najpierw o 1, później o 4,a że kaszle to obudził Patryka no i nie było zmiłuj, mąż musiał iść z nim spać, więc się nie wyspal bo ten ciągle kaszlal.. Ot życie
Najlepszego dla Leośka, rosnij zdrowo maluszku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 11:19
justta lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Doczytam was na drugiej drzemce.
noc moze nie idealna ale jest postep!
Wyeliminowalam drugie karmienie i o dziwo nie bylo tragedii. Budzil sie jak zwykle 6 razy ale za kazdym razem w miare szybko dal sie uspac i to przy moim niewielkim wysilku. A do tego spal do 6:10.
Cycka dostal tylko raz okolo polnocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 10:56
marissith, beszka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Leosiu! Sto lat!!
Zgredko, ja tez bym chetnie spakowała mauza, tylko, ze u nas to nie takie proste.,,dwoje dzieci, gigantyczny kredyt na dom, ech..,no i pracujemy w jednym miejscu...
Nie nadrobię - cała noc bujalsm Toske, bo kupy nie mogła zrobic;( a od rana zabawiam Zuze...oj jakbym chciała isc spać choćby na dwie godziny, zeby nikt nie chciał niczego ode mnie..,Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 11:10
justta lubi tę wiadomość
-
Właśnie miałam napisać Zgredko, że ten system z chlopem "jako przyjaciel" to niezła opcja. Jednak przy dwójce dzieci jest więcej pracy. Tym bardziej że różnica wieku między nimi nie będzie duża i oboje będą oczekiwać wsparcia. Daj Boże aby było zdrowi, to jakoś idzie sobie poradzić, ale przy dwójce chorych.. No nie jest łatwo. Do pomocy ktoś będzie ci potrzebny, za ojca nie będziesz musiała płacić, za pomoc już tak, jeśli to będzie niania .. Weź też pod uwagę gdy zachoruja, to będziesz musiała iść na zwolnienie, a że natura tak działa że jedni się wylize, to drugie zachoruje, to może cię nie być w pracy nawet 3 tyg..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 11:25
-
czesc kobitki!
u nas nocka ok. Franek wczoraj bez mamuni po poludniu rzadzil z dziadkiem i tatusiem, pozniej basen i podobno caly dzien nie spal, wiec jak o 18 po basenie padl, to spal do 7 bez przerwyteraz tez drzemie, ale pewnie juz niedlugo.
Lili- no to ciezarowko trzymam kciuki, zeby bobolek zdrowiutki byl i wieksze bobolki rownieza Ty cobys sie dobrze w ciazy czula.
Lara- oj, czasami tez mam takie nastrojezwlaszcza z rana. pozniej jakos rozchodzi sie po kosciach.
Konwalia- wspolczuje chorobykurujcie sie szybciutko.
Summerka- wierze, ze jest Ci ciezkono ale najtrudniejsze poczatki, za jakis czas bedzie duuuzo lepiej. przetrwasz
wierze w Ciebie!
Zgredka- no, pomoc ojca na miejscu na pewno sie przyda. a czy Wy razem na jakiejs terapii byliscie moze?
Smoku- jak ja Cie rozumiem z ta "kura domowa". my mamy ten przywilej, ze moge chodzic do pracy i to naprawde wiele mi daje. nawet te grosze, ktore zarabiam kazdego dnia. Mimo, ze dostaje macierzynski, to jednak wlasnorecznie zarobione pieniadze i ta niezaleznosc, to jest to. mam nadzieje, ze jednak moze uda sie cos wykombinowac, zebys gdzies sie zalapala chociaz na pol etatu...
Mari- super, ze wizyta udana i Klusia ma sie dobrze! jeszcze troszke i bedziesz miec swoja dzidziulke na swiecieale fajowo
Psotka- gratki nocy! super, ze jest postepto bardzo buduje!
Poza tym, sto lat dla naszego Leosia! niech rosnie duzy i silny!
Summerka, justta, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
słuchajcie, mowilam Wam o tym konkursie Actimela, co ostatnio wygralam miernik ciepla dla dziecka. mam kolejne kody, ktore tam na stronie trzeba wpisac, ale juz nie moge w tym brac udzialu. Jesli ktoras jest chetna, podesle jej te kody
a nóz sie uda wygrac
a u mnie do kosza by poszly. któras chce?
podaje linka do konkursu:
http://actimel.pl/?gclid=CjwKEAiAoIK1BRCRiMqphvnlwlwSJAAOebPMmXiDtWELkdd1EzIwbqstV0M3FYJm665b2wJLP9GNpRoCuqDw_wcB# -
Milego dnia dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:41
-
WróżkaZielona wrote:słuchajcie, mowilam Wam o tym konkursie Actimela, co ostatnio wygralam miernik ciepla dla dziecka. mam kolejne kody, ktore tam na stronie trzeba wpisac, ale juz nie moge w tym brac udzialu. Jesli ktoras jest chetna, podesle jej te kody
a nóz sie uda wygrac
a u mnie do kosza by poszly. któras chce?
podaje linka do konkursu:
http://actimel.pl/?gclid=CjwKEAiAoIK1BRCRiMqphvnlwlwSJAAOebPMmXiDtWELkdd1EzIwbqstV0M3FYJm665b2wJLP9GNpRoCuqDw_wcB# -
MłodaDama wrote:Dziewczyny a przed ćwiczeniami szczególnie na brzuch sprawdzałyście rozejście mięśni brzucha czy macie? ja niby sprawdzam ale jakoś nie wiem czy dobrze to robie.Nie czuje dużej dziury nad pępkiem palec może wcisne pod normalnie mięsnie są.Boje się ćwiczyć kurde żeby nie pogorszyć no ale jak palec tylko to chyba nie tak źle.
Palec to nie duzo. Ja mam na 3 palce...
Wszystkiego naj dla ADASIA:)
LEO wszytskiego naj!