Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LoL, jak tu cicho dziś, myślałam ze będę miała sporo nadrabiania a tu kapa
Zgredzia, jak tam?
Dziś pomieszalam Ani obiadek sloiczkowy z normalnymi świezymi produktami i nie sądziłam, ze taki mały człowieczek potrafi tyle zjeśćzjadła zupkę jarzynowa 125g do tego kawałek kurczaczka i brokuły z kalafiorem i mini marchewkami
Koopa będzie meeega
Izolec, maluszek z twojego galgana
Po wczorajszych ćwiczeniach kark mnie boli i ruszać szyja nie mogę ;(
My po spacerze, mała spała ponad 2 h, ale spacer w takich warunkach (pięknie proszący śnieg) to rozkoszIzoleccc lubi tę wiadomość
-
Ja po drzemce po pracy
Poczytalam Was ale nie mam siły nic napisać, nie wiem czy jak on zostanie to czy się coś zmieni, nie wiem czy umialabym tak jak obcy się zachowywać, zwłaszcza że mam dwa pokoje, więc on musiałby być w jednym, tym dziennym, a co oznacza, że bym chciała tam wejść na TV
Poza tym nie wiem czy wtedy go nie znienawidze, jak niechcianego, meczacego lokatora..
Lara: pięknie zjadła Ania, moja też coraz więcej pochłania
Konwi: życzę wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia... -
Dziękujemy za życzonka ; )
-
A przepraszam ją nie złożyła Młoda damo .. ;( poprawiłam się więc. Wszystkiego Najlepszego
Aha, a ja już jestem w 5 miesiącu, szok co?
I jeszcze dokładnie miesiąc i dwa dni muszę się ukrywać ale spoko, nic jeszcze nie widaćBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Młoda Dama- sto lat dla Adasia!!
Zgredka- no wlasnie, pokazuj brzuchola!!
Lara- ejj, ja tez chce snieg prószący! u nas spacery nie za fajne, bo Franek po jakichs 15 minutach zaczyna jeczec i plakac. sama nie wiem o co mu chodzi, ale ubieranie do spaceru, znoszenie wozka, a pozniej jego i jęki przez caly spacer to sredniawa przyjemnosca tak lubie chodzic... i moglabym chodzic ze 3h. a tu dupka, godzina ledwo wychodzi. i gratki dla Anuli z okazji 9 miesiaca!
Maniek- stolat dla Jagódki! już poł roku
Ja chyba dzis wczesniej spac pojde, bo oczy mam na zapałki. dobrej nocki kochane!
LaRa lubi tę wiadomość
-
Domi zasnal dzisiaj sam
! To znaczy ja bylam w pokoju ale poza delikatnym uciszeniem go pare razy nie zrobilam nic. On sie tam jeszcze kotlowal z 15min az dobil do konca lozka i zaczal kwekac ale oczu nie otwieral.
Zobaczymy jaka bedzie noc bo to jest najwazniejsze.
LARA jak piszesz zupka to masz na mysli taka papke tak? A te marchewki, brokula i kurczaka to w czastkach czy jak?
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Serio dziewczyny jak wciagne to mam lekką oponke i nie ma to nic wspólnego z ciążą
Muszę się ukrywać bo staram się o awans a ciężarne nie awansują i to jest bardzo źle widziane.. -
Psotka, dzisiaj była zupka ze słoiczka a dodatkowo warzywa w całości czyli różyczki brokuła i kalafiora i mini marcheweczki i mięsko z kurczaczka urywalam po kawałku i dawałam.
Wróżko, w imieniu Ani dziękuje :*
Jagódko, 100 lat!!!!
Adaś, wszystkiego najjjjj
DobranocWróżkaZielona, zgredka lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy raz jeszcze i my również życzymy miesięczniakom sto latek
hihi
LaRa lubi tę wiadomość