Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Psotka wiem co czujesz mój wiecznie sie spóźnia i nie dotrzymuje terminów, ale ja juz sie nauczyłam i poprostu robie swoje nie czekam na niego. Szkoda nerwów bo jak Ty wkurzona to małego nie uśpisz. Jak Jagoda sie tak wrednie obudzi o 4 to przez chwile ja bujam mając nadzieje ze jednak zaśnie jak po 10-15 min ona " pierdzi" ustami to wiem ze lipa i odkładam ja do łóżeczka i idę sie położyć jak słyszę ze zaczyna jojczyć to wiem ze minęło ok godz i dama sie znudziła wiec wstaje i ja bujam i albo zasypia albo znowu odkładam i czekam az mnie " zawoła".
Jejusku Zgredka co on tam nagromadził w tym laptopie? Co by nie było obyście sie porozumieli .Maniek
-
Zgredzia! Co jest?
Przeżyłam ten hardcore ale ogiennnnn był
Zgredko, chodzę 3 x w tygodniu tylko bo na więcej sił mi brak. Zreszta i tak dobrźe że cokolwiek tam ćwiczę, bo np po dzisiejszej pobudce o 5:30 i średniej nocy to energia nie kipiałam. Ale kg musża spadać. Nie ma ze boli!PsotkaKotka lubi tę wiadomość
-
Ja po fitnesie zawsze miałam energię
Może jutro na silke pójdę kto wie.
Mój wrócił, pogadalismy, gdzie głównie ją mowilam, a teraz zasnął, ja polecenie z psem i też się poloze, mała już śpi, bo dziś miała tylko jedną drzemke -
Wróżko u mojej Zuzki takie spadanie "jak długa" trwało jeden dzień.
Na drugi dzień już zaczęła opatentowywać siadanie na pupkę. Nie zawsze jeszcze jej to wycghodziło ale tak ze trzy dni i opanowała.
Ja bym tam chętnie dziecko porobiła ale stary nawiewa do garażu wieczorami.
justta zdrówka dla Ciebie.
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Na niczym! Ja, że to ohydme dla mnie i jak zdrada, on uważa, że to nie problem, że możemy być razem, ja że myślalam, że mógłby zostać jako lokator, ale to dla mnie zbyt wiele, on nic..
Muszę go wykurzyc, inaczej go znienawidze -
Eh tez bym chetnie na jakis fit poszla ale nie bardzo mam jak. A powiedzcie mi dziewczyny wy juz piersia nie karmicie prawda? Ale jak karmilyscie to chyba tez juz cos cwiczylyscie czy sie myle? Bo czytalam ze jak sie karmi to nei mozna cwiczyc i dietowac.
Domi zasnal sam. Nie musialam robic nic. Polozylam go do lozeczka a on pobawil sie troche swoim misiem poczym przytulil do materaca i poszedl spac. Pewnie to nic nadzwyczajnego dla wielu z was bo pewnie to normalne ale Domi tak nie potrafil.
-
Bzdury piszą ja cwiczylam już w czerwcu i żadnego spadku mleka nie miałam, wiadomo nie można spaść poniżej jakiegoś normalnego pułapu, ale żeby nie mieć mleka musiałabym nie zrec nic, moja dieta to było ok 1600 kalorii dziennie, spokojnie się człowiek najadal.
-
Psotka oby tak dalej
Zgredzia, cokolwiek postanowisz będzie dobrze.
Justta, dotarła kartka od nas?
Wróżka, co do padania to nie pomogę bo Ania od razu klapala na pupę bądź kolanka. Stoi już coraz dłużejnawet i ok 30 sek
Kroko, echhhh co Ci poradzić... Leć do garażu
Uciekam spać, dobranoc i spokojnej nocyWróżkaZielona, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Domi zasnal sam. Nie musialam robic nic. Polozylam go do lozeczka a on pobawil sie troche swoim misiem poczym przytulil do materaca i poszedl spac
. Pewnie to nic nadzwyczajnego dla wielu z was bo pewnie to normalne ale Domi tak nie potrafil.
I, że mając dziecko w podobnym wieku można zrobić to czy tamto...
Moje dziecko jest kochane ale baaaardzo wymagające, absorbujące i "trochę trudne w obsłudze". Albo ja ch*j nie matkabo nie nauczyłam
Tak mnie zebrało bo mnie baniak napierdziela. -
Hej,,,
Miałam sen
Urodziłam córeczkęNinę
obudziłam sie z uśmiechem na ustach mimo, ze leżąca obok mnie Anna okładała mnie kopniakami na pobudzenie
och jak mi sie marzy druga dziewuszka
tak jak u Summerki
dokladńie tak samo, ale poczekam min ten rok po cc
zazdroszczę Sum, bo Tosia jest taka cudna ze aż sie rozpłynąć można, gratuluje jeszcze raz
Pozatym u nas noc całkiem ok, budziłam sie często ale to ze względu na ból odcinka szyjnego kręgosłupa, bo nie mogłam znaleźć dobrej pozycji. Mam dwa dni na odpoczynek i od poniedziałku znów lecimy z tematemachhhh mnie wzięło
chociaż przyznał sie ze przy niektórych ciężkich ćwiczeniach kiedy ledwo dysze, myśle sobie "co ty tutaj robisz"? Hahaha ale walczę dalej
Miłego dnia dziewuszki
My mamy w planie dziś basen (of kors) i potem pierwszy wypad na sankiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie poklocilam się z moim, przy teściowej do tego stopnia, że trzasnelam drzwiami i wyszłam z domu..
Psotka to bzdury, ja zaczęłam ćwiczyć gdy Patryk miał 4m-ce i to na cross ficie i nadal karmie.
Gratuluję pięknego usypiania
Nena, mój tymek był taki wymagający.. Każde dziecko inne. Na pewno jesteś wspaniała mama
Lara, życzę Ci dziewuszkizgredka lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane dziekujemy za wszystkie cudne karteczki
az listonosz sie dziwil skad Leo ma tylu przyjaciol
Lara tak doszla cudna jeszcze raz Leos dziekuje
Dzisiaj pospal do 7 cud jakis u mnie nadal kiepsko z gardlem
Dobrego dnia laseczkiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
dziendoberek!
u nas nocka super! pobudka o 7.30modle sie, zeby tak juz zostalo, bo od paru dni jest takie ladne spanie
choc znajac zycie, zaraz zeby spiernicza te nocki i wszystko pojdzie w piiii...
no ale ciesze sie chwila
wlasnie usypiam Franka na drzemke, bo niby chce, a nie moze.
Lara- piekny senja ostatnio w ogole nie pamietam co mi sie snilo. i gratki samozaparcia w zwiazku z cwiczeniami
chyle czola!
Konwi- o co ta klotnia? musialo byc ostro...
Nenek- a kopa w dupcie chcesz?Diego jest przekochany i jedyny w swoim rodzaju! a to, ze ma charakterek to tylko lepiej dla niego na przyszlosc. a Ty jestes dla niego najlepsza mama i nawet niech Ci przez mysl nie przejdzie, ze cos jest "nie tak". glowa i cycki do gory!
Kotka- jak tam nocka?
Trzymajcie sie cieplo babeczki w ten piekny sobotni dzien
-
Moja spała dziś w poprzek, dostałam kopa w ryj ...
Lara: życzę Ci spełnienia snu
Aha dziś pierwszy raz na nocniku, wyczekalam kupe
Oł yeah
Miłego dnia życzęLaRa, WróżkaZielona, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:38
-
Zgredzia brawo dla Lucji, nocnik mamy, ale Leo jest za szybki usiadzie na jedna sekunde i schodzi, nici z nauki jak na razie, nieusiedzi, wszedzie go pelno zawsze, taki typ
Larus zycze ci coreczki, mi tez sie marzy ale drugi chlopak tez by bylo superale kiedy, to cholera wie, jak pomysle ze moze byc tak absorbujacy jak Leo to wymiekam
Mloda masz racje poczekaj, widocznie potrzebuje jeszcze waszej bliskosci