X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: widzę nieźle tempo narzucilas ;)

Ja jeszcze sobie przejrzalam jego kompa i szykuje się na rozmowę. Czekam z niecierpliwością aż wróci

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co on tak sobie nagrabil?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj MANIEK a co wtedy robisz jak ona sie tak wczesnie budzi?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka wiem co czujesz mój wiecznie sie spóźnia i nie dotrzymuje terminów, ale ja juz sie nauczyłam i poprostu robie swoje nie czekam na niego. Szkoda nerwów bo jak Ty wkurzona to małego nie uśpisz. Jak Jagoda sie tak wrednie obudzi o 4 to przez chwile ja bujam mając nadzieje ze jednak zaśnie jak po 10-15 min ona " pierdzi" ustami to wiem ze lipa i odkładam ja do łóżeczka i idę sie położyć jak słyszę ze zaczyna jojczyć to wiem ze minęło ok godz i dama sie znudziła wiec wstaje i ja bujam i albo zasypia albo znowu odkładam i czekam az mnie " zawoła".

Jejusku Zgredka co on tam nagromadził w tym laptopie? Co by nie było obyście sie porozumieli .

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia! Co jest?

Przeżyłam ten hardcore ale ogiennnnn był :)
    Zgredko, chodzę 3 x w tygodniu tylko bo na więcej sił mi brak. Zreszta i tak dobrźe że cokolwiek tam ćwiczę, bo np po dzisiejszej pobudce o 5:30 i średniej nocy to energia nie kipiałam. Ale kg musża spadać. Nie ma ze boli!

PsotkaKotka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po fitnesie zawsze miałam energię ;)
    Może jutro na silke pójdę kto wie.
    Mój wrócił, pogadalismy, gdzie głównie ją mowilam, a teraz zasnął, ja polecenie z psem i też się poloze, mała już śpi, bo dziś miała tylko jedną drzemke

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i na czym stanęło? Jak sie dogadaliście?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko u mojej Zuzki takie spadanie "jak długa" trwało jeden dzień. :) Na drugi dzień już zaczęła opatentowywać siadanie na pupkę. Nie zawsze jeszcze jej to wycghodziło ale tak ze trzy dni i opanowała.

Ja bym tam chętnie dziecko porobiła ale stary nawiewa do garażu wieczorami. :P

justta zdrówka dla Ciebie.

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na niczym! Ja, że to ohydme dla mnie i jak zdrada, on uważa, że to nie problem, że możemy być razem, ja że myślalam, że mógłby zostać jako lokator, ale to dla mnie zbyt wiele, on nic..
    Muszę go wykurzyc, inaczej go znienawidze

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh tez bym chetnie na jakis fit poszla ale nie bardzo mam jak. A powiedzcie mi dziewczyny wy juz piersia nie karmicie prawda? Ale jak karmilyscie to chyba tez juz cos cwiczylyscie czy sie myle? Bo czytalam ze jak sie karmi to nei mozna cwiczyc i dietowac.

Domi zasnal sam. Nie musialam robic nic. Polozylam go do lozeczka a on pobawil sie troche swoim misiem poczym przytulil do materaca i poszedl spac :). Pewnie to nic nadzwyczajnego dla wielu z was bo pewnie to normalne ale Domi tak nie potrafil.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bzdury piszą ja cwiczylam już w czerwcu i żadnego spadku mleka nie miałam, wiadomo nie można spaść poniżej jakiegoś normalnego pułapu, ale żeby nie mieć mleka musiałabym nie zrec nic, moja dieta to było ok 1600 kalorii dziennie, spokojnie się człowiek najadal.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka oby tak dalej :)

Zgredzia, cokolwiek postanowisz będzie dobrze.

Justta, dotarła kartka od nas?

Wróżka, co do padania to nie pomogę bo Ania od razu klapala na pupę bądź kolanka. Stoi już coraz dłużej :) nawet i ok 30 sek :)

Kroko, echhhh co Ci poradzić... Leć do garażu :)

Uciekam spać, dobranoc i spokojnej nocy

WróżkaZielona, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Domi zasnal sam. Nie musialam robic nic. Polozylam go do lozeczka a on pobawil sie troche swoim misiem poczym przytulil do materaca i poszedl spac :). Pewnie to nic nadzwyczajnego dla wielu z was bo pewnie to normalne ale Domi tak nie potrafil.
    Dla mnie nie dziwne, mój Młody nigdy tak nie zrobił. I wielu innych rzeczy, o których jest czasem mowa. Jak tak czasami czytam to nie mogę uwierzyć, że dzieci takie spokojne i zrównoważone mogą być ;) I, że mając dziecko w podobnym wieku można zrobić to czy tamto...
    Moje dziecko jest kochane ale baaaardzo wymagające, absorbujące i "trochę trudne w obsłudze". Albo ja ch*j nie matka :D bo nie nauczyłam :D

Tak mnie zebrało bo mnie baniak napierdziela.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,,,

Miałam sen :)
    Urodziłam córeczkę :) Ninę :) obudziłam sie z uśmiechem na ustach mimo, ze leżąca obok mnie Anna okładała mnie kopniakami na pobudzenie :) och jak mi sie marzy druga dziewuszka :) tak jak u Summerki :) dokladńie tak samo, ale poczekam min ten rok po cc :/ zazdroszczę Sum, bo Tosia jest taka cudna ze aż sie rozpłynąć można, gratuluje jeszcze raz :)

Pozatym u nas noc całkiem ok, budziłam sie często ale to ze względu na ból odcinka szyjnego kręgosłupa, bo nie mogłam znaleźć dobrej pozycji. Mam dwa dni na odpoczynek i od poniedziałku znów lecimy z tematem :) achhhh mnie wzięło :) chociaż przyznał sie ze przy niektórych ciężkich ćwiczeniach kiedy ledwo dysze, myśle sobie "co ty tutaj robisz"? Hahaha ale walczę dalej :)

Miłego dnia dziewuszki

My mamy w planie dziś basen (of kors) i potem pierwszy wypad na sanki :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie poklocilam się z moim, przy teściowej do tego stopnia, że trzasnelam drzwiami i wyszłam z domu..

Psotka to bzdury, ja zaczęłam ćwiczyć gdy Patryk miał 4m-ce i to na cross ficie i nadal karmie.
    Gratuluję pięknego usypiania

Nena, mój tymek był taki wymagający.. Każde dziecko inne. Na pewno jesteś wspaniała mama

Lara, życzę Ci dziewuszki

zgredka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane dziekujemy za wszystkie cudne karteczki ;-) az listonosz sie dziwil skad Leo ma tylu przyjaciol ;-)

Lara tak doszla cudna jeszcze raz Leos dziekuje

Dzisiaj pospal do 7 cud jakis u mnie nadal kiepsko z gardlem

Dobrego dnia laseczki

Krokodylica lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendoberek!

u nas nocka super! pobudka o 7.30 :D modle sie, zeby tak juz zostalo, bo od paru dni jest takie ladne spanie :) choc znajac zycie, zaraz zeby spiernicza te nocki i wszystko pojdzie w piiii... ;) no ale ciesze sie chwila :D
    wlasnie usypiam Franka na drzemke, bo niby chce, a nie moze.

Lara- piekny sen :) ja ostatnio w ogole nie pamietam co mi sie snilo. i gratki samozaparcia w zwiazku z cwiczeniami :) chyle czola!

Konwi- o co ta klotnia? musialo byc ostro...

Nenek- a kopa w dupcie chcesz? :P Diego jest przekochany i jedyny w swoim rodzaju! a to, ze ma charakterek to tylko lepiej dla niego na przyszlosc. a Ty jestes dla niego najlepsza mama i nawet niech Ci przez mysl nie przejdzie, ze cos jest "nie tak". glowa i cycki do gory!

Kotka- jak tam nocka?

Trzymajcie sie cieplo babeczki w ten piekny sobotni dzien ;)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja spała dziś w poprzek, dostałam kopa w ryj ...
    Lara: życzę Ci spełnienia snu ;)

Aha dziś pierwszy raz na nocniku, wyczekalam kupe ;)
    Oł yeah

Miłego dnia życzę

LaRa, WróżkaZielona, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:38

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • justta Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia brawo dla Lucji, nocnik mamy, ale Leo jest za szybki usiadzie na jedna sekunde i schodzi, nici z nauki jak na razie, nieusiedzi, wszedzie go pelno zawsze, taki typ

Larus zycze ci coreczki, mi tez sie marzy ale drugi chlopak tez by bylo super ;-) ale kiedy, to cholera wie, jak pomysle ze moze byc tak absorbujacy jak Leo to wymiekam ;-)

Mloda masz racje poczekaj, widocznie potrzebuje jeszcze waszej bliskosci ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 1597 1598 1599 1600 1601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ