Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka, brawo dla Lusi! W końcu sie odwazylas posadzić malutka i proszę.... Jest niespodzianka
superrrrrrr
Ania w nocy przekręca sie w rożne strony a rano właśnie bombarduje mnie kopniakami bo leży w poprzekale w dziob jeszcze nie dostałam
brawo Ty!
Konwi, co sie stało? Tulam babeczko!
Ja dziś dostałam pokera, pościel wyrzucona na balkon, mieszkanie odkurzone już 2 razy, zmieniona firana w pokoju, kurze, prześcieradła i jeszcze zaraz wskakuje pod prysznic bo mam odżywkę na włosach od wczoraj a na basen wyjeżdżamy o 11. A jeszcze tyle do zrobienia mamenergii trwaj we mnie
Aha, i odzież nie obudziłam sie obolała, co myślałam ze po wczorajszych zajęciach dziś nie wstanę -
Lara ty wulkanie energi, daj troche, bo ja kapec
A i dzisiaj Leo zjadl sniadanie cale, jestem w szoku, parowa z chlebkiemwiec w koncu mamy 3 razy mleczny posilek, czytaj kaszka, i 2,3 inne: sniadanko i obiadek, jakis owoc, jeeeeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 10:01
-
Super justa .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:37
-
Pierwszy raz dzisiaj podam. Kupilam sokoliki w biedronce. Mysle ,ze od czasu do czasu nic mu nie bedzie heh
-
Też mi się marzy druga córeczka, niech no tylko przyjdzie pierwsza @.
Współczuję kłotni z facetami, mój tez ostatnio zbiera same minusy i jest totalnie niekumaty jesli chodzi o pomoc... Rano wyszłam z psem, mała się obudziła to nie wpadł na to żeby jej zmienić pieluszkę i załozyć okulary...no żesz...
Biedroneczko, super te serduszka z napisami! Sama robiłaś czy za pomoca jakiegoś programu? Podpowiedz tez bym sobie takie zrobiła -
Noc dzis lepiej. Obudzilam go na karmienie o 23ciej a potem on sam obudzil sie o 2giej ale szybko go uspokoilam i pospal do 4:20. Uspokoilam i pospal jeszcze godzuine a potem to tak niby spal niby si ebudzil do 6tej. No ale wyspana jestem
Dziewczyny mi z tym mlekiem i dieta chodzilo o to, ze ponoc nie mozna tracic na wadze i zbyt sie wysilac bo jakies toksyny sie do mleka dostaja. Ale nie wiem ile w tym prawdy. -
Ja też może dam parowke, ale jeszcze za wcześnie. Moja dostaje musy, a z innych pokojach co wafle ryżowe i chlebek
Teraz śpi, a ja poprasowalam, a teraz będę rozbierać choinkę.
Wsio zrobione, mała się obudziła siku ma nocnik poszło i możemy iść na spacerando do lidlaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 12:08
justta lubi tę wiadomość
-
Hej, brawo dla Lusi za używanie nocniczka.
Justa fajnie nie juz te posiłki sa ustabilizowane ... Ja sie wczoraj śmiałam bo niby ma być 5 posiłków na dobę hmm a moja miedzy 7 rano a 21 zjada 8 i co? I nic przecież jak głodna to co ja moge. Póki co daje rano kleik kukurydziany i dopiero ok 13 obiad, ok 14:30 owoc a tak to mlesio. A jak pózniej mam zrobić 3 mleczne podulki to ja tego nie wiem jestem kp a chce za jakiś czas juz w dzień wyeliminować ale jak ... Skoro musi być mleko 3 razy?Maniek
-
Ja właśnie koncze robić zupke na kaczce i wolowinke, uochalam tam marchew pietrucha kapuche Brukselke (dla mnie) selera i cebulę na ogniu (no gazie)
W między czasie zzarlam profiterole z lidla
Mój wraca (jakie to śmieszne "mój") z zajęć, a potem ją jadę do kina z koleżanką na " moje córki krowy"
Aha, recenzuje stylistycznie właśnie książkę ... Mojego taty, napisałz nudów i nawet się wciagnelam
-
Jejcie wycwiczylam caly skalpel Ewy. Wydaje mi sie najlżejszy chyba ale ja to kondycji nawet na dywanowki nie mam
lepsze efekty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:37
-
My po spacerze, wyszliśmy o 14 wróciliśmy teraz. Ania spała prawie 3 h a my jeździliśmy jak głupi, ja z wózkiem, a małż z pustymi sankami. Obudziła sie gdy robiło sie już ciemno, ale na 10 minut ja wsadziłem w te sanki, a ile jęczenia było....
No i odkryłam ze w tel miałam włączona apke z km i okazało sie ze dziś zrobiliśmy 9,53 kma moja średnia km przez tydzień to 6,5 km.
Teraz zostało mi jeszcze skończyć sprzątać i mogę sie położyć na chwilkęKrokodylica lubi tę wiadomość