Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:38
-
O Zgredka ja lubie fantastykę
a przepis bardzo prosty: makaron wiadomo na patelni rozpuszczam szpinak ( kupuje w lidlu) dodaje czosnek pieprz sól i gałkę muszkatołowa , robie sos beszamelowy i juz wszystko przekładam + ser i piekarnik. Wuala:)
Moja babcia dziś trafiła do szpitalaprosze o modlitwę bo jest zle
zgredka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Maniek- pomodle sie za Twoja babcie... boje sie takich rzeczy. ja mam jeszcze wszystkie babcie i dziadkow.
Zgredka- zdolny tatuśfajowo!
Lara- no, niezle kilometry robicie. u nas podobnie jak u Młodej Damy. Franek wysiedzi max. godzine, a o spaniu- zapomnij! a uwielbiam spacerowac i gdyby Maly nie jeczał mi cala droge, to chodzilabym pewnie tak jak i Ty
Zrobilam wlasnie ciasto czekoladowe i juz oszamałam duuuzy kawałek. kopnijcie mnie w gruby tyłek, bo przy Was jestem mieczak!!
Spokojnej nocki dziewuszki
-
Maniek zdrowka dla babci
ja juz niestety ani babci ani dziadkow
Zgredzia uwielbiam fantastyke, mozesz jakos podeslac
Tym razem lece juz spac narka laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 21:00
-
Manku: oczywiście. Jestem myślami z Tobą.
Nie mogę chyba wysłać przed tym jak tata wyśle do wydawnictwajak go uwala to wtedy, a pewnie maja tysiące takich domoroslych autorów, acz kto wie może będzie mial karierę jak ta od Bridget i potera
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Manku: oczywiście. Jestem myślami z Tobą.
Nie mogę chyba wysłać przed tym jak tata wyśle do wydawnictwajak go uwala to wtedy, a pewnie maja tysiące takich domoroslych autorów, acz kto wie może będzie mial karierę jak ta od Bridget i potera
moje marzenie. Napisze ksiazke i Spilberg albo G. Lucas ja sfilmuja w holywood
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 21:10
-
Maniek pomodle się za babcie
U nas dziś produkcja pączków i tym sposobem zjadłam trzy.. Jeszcze z 30 czeka..
O ja też lubię fantastyke i erotyke
Ja piszę jedna książkę, ostatnio ja zaniedbalam..
WróżkaZielona, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Wow, piszecie książki
Pózniej poproszę o jakaś z autografem.
Mała wlanie usnęła, ja oglądam mecz popijając piwko i zaraz idę spać bo nogi zaczynaja dokazywać.
Zgredzia, na czym staneliscie z "twoim"?
-
Hejka.
Konwalia o co poszło?
Lara fajny sen.Może proroczy?
Ja porówkę dałam dwa razy i jeść nie chciała.
U nas nadal 4 posiłki mleczne (2 x mleko, 2 x kaszka) i jeden bezmleczny, ale że Zuzia od przedwczoraj odmawia picia mleka, to staram się jej zastępować jedno mleko czymś innym, dziś dałam parówkę i bułkę, ale parówki nie chciała, jedynie bułkę.
U mnie dziś była ogórkowa i pierogi na drugie.
U nas dziś ponad godzinny spacer. Miało być krócej bo zimno, ale zasnęła Zuzia to było dłużej.
Maniek mam nadzieję że z babcią będzie dobrze.
-
Zgredka, po kolei, bo cos to poplątane Twoje pisanie
znaczy sie- kochałas sie z tym "swoim", bylo fajnie, ale przerwałas akcje, bo stwiedzilas, ze tym Cie chce zatrzymac, hmm?
Nena- powiedziala, co wiedziala, a filmiki nie klamia! widac przeciez jak ogarniasz i nie udawac mi tu, ze nieraz lepiej, raz gorzej, jak kazda z nas, no!
Kroko- zazdro spania na spacerze! jak samopoczucie? lepiej cos? i jak remonty? i praca nad Franczeskiem?
chyba ide juz lulu. spaaaac! dobranoc
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość