X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerwała, bo orgazm mi sparaliżował ciało i stopę ;)
    Nie chce mnie tym zatrzymać, po prostu pozwoliłam mu na to, ostatnio bardzo rzadko to robimy, on próbuje, a ja mowie żeby spadał albo staram się w ogóle unikać takich sytuacji, ale czasem i ja potrzebuje.
    Nie rozumiecie mnie, bo ja tak naprawdę piszę bardzo oglednie, nawet na necie trudno mi się zdobyć na napisanie tego co czuję, nazwać sama tego nie umiem
    To co jak strach przed samotnością w kontekście z dwójka dzieci (a nie bez faceta) a potrzebą wolności, samodzielności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 23:08

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 04:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpicie? Spanie jest dla słabych hehehe

Krokodylica, Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie, moja ma już chyba system snu opanowany (nie mów hop) po 20 kąpiel i butla, podsypia już przy butli.
    I budzi się koło 7, chyba, że o 2-3 jej się pokreci, ale dziś się obudziła na chwilę tylko, bo smokalec gdzieś uciekł.
    Lece z psem, dziś zaplanowane kurzy ścieranie, podłóg odkurzanie i mycie.

PsotkaKotka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Śpicie? Spanie jest dla słabych hehehe
    Dokładnie, spanie jest dla mięczaków :D Ten kto nie śpi jest prawdziwym żołnierzem!

Dzień mam nadzieję dobry.
    Spać.

LaRa, PsotkaKotka, Summerka, Nieukowa lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz idę spać, tylko czekam jak małż z psem wróci.
    Padam na pyszczek, oczy mi sie kleją. Tak na 1 h chociaż muszę sie położyć.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Maniek, wspieram i współczuję sytuacji z babcią...

Z kim ja się zadaję, książki piszą, ćwiczą, ciasta pieką, dzieci ogarniają...a idźta Wy superłomanki! :P

I jeszcze na to wszystko chcą drugiego dziecka. :P

Wróżka pracy nad Frankiem nie ma, trzeba by się za to zabrać. ;)
    Ja to po nocy jakoś lepiej. Nafaszerowałam się przed snem i teraz jakoś żyję.

Dziś jedziemy na obiad to teściów. .. także szykuję się znowu.... "bo ja to K dawałam taki rosolek. Bo K to więcej jadła jak JA ją karmilam."
    Na samą myśl mi się na rzyg zbiera. :]

Także miłego dnia. ;)

Nenaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to Zuza jeszcze śpi.
    Obudziła się o 6, o 6:30 dostała mleko, do 7:30 skakala po łóżku i padła. I śpi do teraz.

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo moja dziś od 4-6 zabawa i teraz sie znów o udział ale niech sobie pogada chwile:)
    Dzięki za modlitwy narazie nie wiadomo co sie dzieje, czucie w nogach ma ale wstać nie moze. Jest weekend poczekamy do jutra moze jakieś lepsze badania porobią.

Zgredka hmm a ja Cie rozumiem :) zwłaszcza ze jesteś w ciazy i masz co rusz fale nowych sprzecznych ze sobą uczyć i pomysłów na przyszłość. Ja uważam ze w związkach miedzy ludzi nie jest biało lub czarno ale najważniejsze żebyście gadali ze sobą bo moze to jest klucz do wyjścia. Nawet jesli nie będziecie razem w przyszłości to dobre relacje wam sie przydadzą. A jak sprawia Ci orgazmy jak Himalaje to na zdrowie dziewczyno i niech next ma trochę endorfin :)

A Nena kobieto Ty za grabanica mieszkasz z dzieckiem i Ty mówisz ze nie ogarniasz no weź sie! Zwłaszcza ze mój zienc to taki super fajny facet:)

Nenaaa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien bryyy!

Ja wlasnie wyczytalam, ze pełnia w pełni, co wszystko tłumaczy :D łacze sie z niewyspanymi! pobudka o 2 i o 4, po czym trudnosci w zasnieciu i ostateczna pobudka przed 7. zieeeewam.

odezwe sie pozniej, bo za chwile bede miec Ukrainca z czarnej wołgi na chacie. A jesli sie juz nie odezwe, to wiecie. szukajcie mnie na Ukrainie.

buzki!

Nenaaa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dzisiaj pobudka o 3 ale o 4 zasnal i spal do 7:30 naszczescie ;-)

Kroko trzymaj sie ;-)

Milego dnia laseczki

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pospałam, ani nawet sie nie położyłam, wszystko za długo trwa u mojego małża, wiec szkoda mi już czasu, zdrzemnę sie pózniej może, chyba ze dam rade przeżyć :)
    Manku, o 11 idę do kościoła to pomodlę sie za babcie. Oby to nie było nic groźnego.

Kroko, nie wiem co Ci powiedzieć, chyba tylko ze współczuje :P

Wróżka, co to za Ukrainiec? Zeby mu złe wyleczyłas?

Tak sie zastanawiam kiedy iść do ginki na kontrolna wizytę i chyba poczekam do marca. Zobaczę czy te cykle sie unormują.
    Mam nadzieje na zielone światło do starań od czerwCa :)

Coś miałam pisać i zapomniałam .....starość nie radość ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 10:09

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nocka w miare :). To znaczy tylko 3 pobudki :). W tym po jednej sam sie uspokoil a ta trzecia to juz niestety na dzien dobry czyli 5:25...Probowalam uspokoic do 6tej ale mimo ze tam sobie mruczal w lozku do siebie to spac nie chcial. Za dobrze spi widac w nocy to wstaje rano...

Dziewczyny kp i mm. Karmicie dzieci (Nena twoja odpowiedz znam ;D) w nocy?
    Bo wyeliminowalam to karmienie o 4tej i teraz sie zastanawiam czy nie wyeliminowac tez tego okolo 24tej. Nie chce mi sie poprostu bo a przyklad ide spac o 22:30 to musze sobie nastawiac budzik zeby wstac. A moze wcale nie musze juz go karmic?

W ogole beznadziejna jestem bo ja nie ogarniam tych mlecznych posilkow :/ ile czego wciagu dnia...

MANIEK zdrowia dla babci!
    Eh babcia to skarb, dziadek tez. Ja mialam tylko babcie jedna bo oba dziadki i druga babcia zmarly zanim sie urodzilam :(. A ta jedna babcia zmarla juz jak bylam w 3ciej klasie podstawowki :(.

ZGREDKA - a co na to wszystko twoja psycholog? Czy psycholog jak to psycholog mowi ze musisz sama podjac decyzje?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana,
    Jeśli sytuacja się nie zmieni to w poniedziałek, wtorek wychodzimy do domu ;)

WróżkaZielona, konwalianka, justta, MANIEK, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, wiem czemu mam problem z tymi posilkami. Powiedzcie mi czy karmieni epiersia w wieku 10ciu miesiecy liczy sie jakos posilek mleczny czy nie?
    Podam wam jego jadlospis i powiedzcie mi czy jest ok z tym mlekiem:

rano kolo 6tej: KP

II sniadanie: kawalek chlebka/platki owsiane z owocem

obiad: jakas papka warzywna/miesna + KP

podwieczorek: platki owsiane z owocami

kolacja: kaszka na mleku mm + KP

w nocy raz KP ale moze wyeliminuje

jest ok ???

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 24 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, Ukrainiec poszedl, a ja zostalam :D hehe, Lara, moj mu sprzet sprzadawal i bidak az ze Lwowa jechal :D ale bida tam straszna, wiec docenilam to, co mam.

Kotka- ja wczesniej tak jak Ty sie zastanawialam, ale od jakiegos czasu Franek nie potrzebuje jesc w nocy. od 19tej, 20tej praktycznie do 6/7 nie je. na poczatku dawalam mu rozwodnione mleko, pozniej dawalam mleko na spiocha o 21, ale stwierdzilam, ze jak sam sie nie budzi to widocznie nie potrzebuje, a i dla zebow to niedobrze. pozniej juz sie w nocy nie budzil, wiec nie jadl. a mlecznych i bezmlecznych posilkow tez jeszcze nie ogarniam i robie wszystko na wyczucie :D jakos wiecej luzu mam teraz do tego wszystkiego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 10:40

43xntqm.png

q0eplew.png

Wysłany: 24 stycznia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka- jak dla mnie jadłospis ok :) traktowalabym kp jak "popitke" ;) do roku czasu mleko matki albo mm powinno byc glownym pozywieniem, a reszta tylko dodatkiem. moj zarlok dostaje tez w miedzyczasie np. bułke pszenna, czasami tez rozne rzeczy z naszych talerzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 10:42

43xntqm.png

q0eplew.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, ja ci napisze jak jest u nas..

5.30-6 cyc

7.30 kaszka mleczna

10cyc

11.30 owoce

14 zupa

15.30 II danie

17cyc

18.30kaszka mleczna

1.00 cyc

4 cyc

U nas nocka średnia..

Dzieci kaszla i prychaja, wczoraj Postawiłam banki patrykowi ale były tylko różowe, Tymka bordowe..

Miłej niedzieli

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka wydaje sie ok, u nas mm, w nocy nie je, jak sie obudzi daje mu wode jak chce, ale to zadko

8 sniadanko parowki chlebek serek, albo platki owsiane, jaglane z owocami

10 mm z kaszka

13 obiad zupka z miesem przwaznie bo uwielbia

15 mm z kaszka

17 owoc

19-20 mm z kaszka

Mniej wiecej tak to wyglada u Leoska

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalio zdrowia.
    Psotka ja wciąż karmie Jagodę w nocy praktycznie co 2-2,5 godz, tez mi sie nie chce ale nie zabiorę jej cyca. Mysle ze poprostu sama dorośnie do spania bez posiłków... Póki mnie wzywa w nocy to lecę.
    Ja z kolei mam problem z tymi kaczkami bo jestem kp i jak dam kaszkę mleczna to czy nie bedzie małej bolał brzuch skoro mleka mm nie jadła? A z drugiej strony jak mam jej dać kaszkę jesli ja mleka nie ściągam ... Nie ogarnę tego chyba nigdy i bedzie mi Jagoda wisieć na cyckach do roku czasu:(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja nie jest już karmiona w nocy, acz miesiąc temu myslalam, że nie da się tego wyeliminować.
    Moja się budziła płakała ją ją tulilam, wpychalam cycka jak jeszcze coś tam było (ostatnie KP było 10.01) a potem już smoczek szedł w tych i teraz się budzi jak smokulec wypadnie, to wkładam, tule i śpi dalej.. Teraz mi się wydaje, że to wszystko łatwo poszło, ale pamiętam, że wtedy na początku pracy w list grudniu, byłam podlamana (niepotrzebnie)..

Miałam w tym tyg przerwę u psych (z oszczędności), ale ostatnio mówiła, że moje plany o zestawieniu go za rok dwa są po to, żebym psychicznie mogła "przełknąć", że już z nim zostaję.
    Poza tym parę tygodni temu użyła słowa że go " nienawidzę ", a dwa tyg temu sugerowała, że może z miłości do niego costam robię.. Więc sama jest zakręcona, może z nią to omowie w tym tygodniu.
    Mówię Wam, mam metlik w głowie, chodzi o to, że mój ogląda kamerki z babami ale on się przy tym nie onanizuje, a z nimi rozmawia i one też go widzą, to chore dla mnie
    Moja śpi

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1600 1601 1602 1603 1604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ