Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc! Wszystkiego naj dla Hani (ja slepa jestem i nie widze na kom suwaczka) i obys szybko znalazla przyczyne hankowych problemow. Ha tez bym z cyca nie zrezygnowala...
I jeszcze dla Franka wszystkiego najlepszego i dla Michalka z okazji roczku!
Ciekawe czy Helenq ciagle uzywa wielorazowek...
Konwi faceci to mega nieogary. Maz rano ubieral Radka to zalozyl mu jedyna za duza bluze jaka byla w szafie i do tego spodenki tyl naprzod...
U nas nowy hicior: strzelanie matce z ramiaczek od stanika podczas karmienia... Jakbym byla biczowana prawie, tyle skurcz ma sily...konwalianka lubi tę wiadomość
-
Jutro składamy życzenia Zuzi Kroko, a Hania Beszki urodziła sie 1-szego.
Małż wybył na imprezę firmowa a my z Ania mamy babski wieczór przy karmi :)wzywa mecze sie z nią z jedzeniem... Nie chce małpa jeść. Ani obiadku a miała dziś łososia, brokuły i makaron. Karmienie trwało godzinęteraz walczę z nią z owocem, za to chlebuś z wędlina mniammmmmmm
Laski, mam pytanko: kumpeli synek ma 5 msc wazy 10 kg i jest dosyć dużym chłopcem, ledwo mieści im sie do fotelika i chcą kupić nowy, większy. Tylko, ze ja uświadomiłam ze powinna mieć taki, który można zamontować tyłem bo maluszek jest za mały zeby jeździł już przodem. Powiedziała mi ze nie wiedziała, ze chciała go już przodem wozić, natomiast sprzedawca w sklepie powiedział jej ze mały może już jeździć przodem. Co o tym sądzicie? Podesłałam jej kilka linków nr sposobu przewożenia tak małych dzieci. Teraz sama nie wie co ma o tym myślec heh.
Ma któraś z Was fotelik recaro?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Buahaunaua właśnie odebrałam pocztę e-mail a tam wiadomość z belly: Twój 29 tydzień ciąży! Wtf? Czy ja o czymś nie wiem?
Izoleccc, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara mój brat ma recaro i wiem ze na początku wozili dziecko tyłem teraz bliźniaczki tez jeżdżą tyłem do roku z tego co mi mówili bo potem był krzyk.
Dziś miska polezakowala sobie pół godz w łóżeczku a potem ja wzięłam przytuliłam i w dwie minutki zasnęła.... Ehhh mogłam sobie ja przytulićManiek
-
nick nieaktualnySto lat dla wszystkich świętujących dzieciaczków!
Nieukowa u mnie już od jakiegoś czasu tak jest plus orze mi ręka po mnie jakby kopał grządki :p
Lara matko ja się boję, ze mój tez niedługo tyle osiagnie...wazy juz 7800
Ja dziś próbowałam małemu odciągnąć smarki z nosa...Bosze jak się upociłam i tak nie wiele sie udało...ja jestem w tym cieki Bolek...a z mężem mam ciche dni...
edit:
Beszko mój mały też alergik...na prawie wszystko co zjem...wiec ciagle jadam indyka, którego sobie piekę, pieczywo ( wczoraj kupilam zytni, dziś ulewał, wiec poszłam do piekarni poprosić o skład i co kwas mlekowy w chlebie ;() chrupki kukurydziany i ziemniaki.
dziś upiekłam ciasto weganskie bo juz wariuje, ale powiem Wam, że nie jest smaczneskładniki to mąka bg, woda, olej proszek do pieczenia i karob...ech...moze wypróbuje mleko roslinne i budyń ugotuje
alergolog namawia na mm bo stwierdziła, że przy takiej diecie sie wykończe. i chyba w marciu przejde na mm, bedzie juz 6 miesiecy , wiec mysle, ze i tak ładnie go karmiłam....zobacze, bo szczerze to troche mi tego szkoda ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 20:31
-
Misia a olej kokosowy? Podobno super i dla alergików (ja smaruje kanapki tymkowi), do smażenia i smarowania (smaruje tymkowi ciało) pieknie pachnie, może wiórki spróbuj, z tymi składnikami ciasto już jakieś wyjdzie. A płatki owsiane? Próbowałam? Amarantus?
Mieliśmy jeszcze jedna zielona, zadka kupę.
Zgredko, gratki wstawiania małej.
Co jeszcze..
Dobrej nocy -
Ja nie mam bazy więc niemożliwe byłoby tyłem.. ;(
A teraz nie wyobrażam sobie, by mała się na tył zgodziła..
Oglądam film na TVN, a potem się walne i coś za mną chodzi ale nie wiem co ;(
Lody pączek? Pasztet? Fok nic nie mam w domu -
nick nieaktualny
-
Tak, wstajemy, po porannej burzy wstajemy
co to było ? Przed 6 jak walnęło kilka razy? Bałam sie ze sie domownicy budzą, ale żadnego nie ruszyło heh
Lili, co u Ciebie?
Zuzi Krokdylkowej, życzę zdrówka i dalszych sukcesów rozwojowychidziesz jak burza dziewczynko :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 07:34
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejo,
My po śniadaniu i dwóch ciężkich kupach do nocnika..
Teraz darcie gazetki z lidla
Misia: ja jak moja miała dobry humorek, to nie martwiła się kupami podejrzanymi
Właśnie: gdzie Lili..
A to dziś dzień Krokodylatka?Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość