Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie, pobudka
Mnie po rzyganiu jeszcze dzis doczyscilo i troche sie z psem boje isc, czy dam rade zdazyc ewentualnie. Od razu kilo mniej haha
A mala walczy w lozeczku, ciekawe jak tata na urlopie bedzie z nia szedl do zlobka, bo spi. -
Hej
O 20tej podalam ten paracetamol i spalam caly czas mega czujnie bo balam sie, ze obudzi mnie przerazliwy krzyk w srodku nocy ale Domi spal slodko do 6:00
Malo tego. Wlasnie wyeliminowalam karmienie o polnocy. Wczoraj jak zasnal w koncu to stwierdzilam, ze nie bede go budzic w nocy na karmienie bo balam sie ze moze potem znowu nie zasnac. No i widac wcale nie potrzebowal
.
Anastazjaaa, beszka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Cześć, my nie śpimy od 6. 00 no ale noc słaba, dla zobrazowania napisze tylko, że Patryk zrobił kupe o 1.20..także ten ..
Lekarz mówi aby walczyć bez antybiotyku, więc walczymy.. Nebulizacje, krople itd.. Uszy już ok, ale kropić nadal trzeba
Cdn
edit: Ja daję wołowinę
Ana, rozruch to ważna rzecz
Brawo dla Dominika!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:08
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej,
Domi brawo tak trzymaj:)
Konwi oby do wiosny może będzie bez chorób.
Zgredka współczuje samopoczucia i tych wszystkich ciążowych rewelacji.
Wróżko zdrówka, oby dziś było lepiej.
Ana ja też pamiętam że musiałam się rozbujaćjuż niedługo...a i ja pakowałam się w 33tc ale pokój miałam już przygotowany.
Skoro na tapecie temat jedzeniowy, to ja od dziś zaczęłąm podawać gluten- i tak mam przez 3 tyg??? a potem co?? i drugie pytanie: kiedy zaczęłyście podawać mięsko? jak już wszystkie warzywa były zjedzone????Anastazjaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hani Beszkowej życzę zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
Manku z tym glutenem to sama nie wiem jak to wprowadzałam, kaszkę kupiłam i dodawałam do mleka. Potem zaczęłam dawać chlebuś do gryzienia.
Mięsko wprowadziłam po podaniu warzyw i owoców.
Konwi, w jakiej formie ta wołowina?
Jakie śniadania robicie maluchom?beszka lubi tę wiadomość
-
Hejka
U nas sniadania to owsianka , jaglanka na wodzie z olejem kokosowym z jakims owocem, musem bananem czy jablkiem, parowki z chlebkiem, albo chlebek z maselkiem z dzemem czy z wedlinka ale nie lubi, woli z samym maslem, a kolacja to kaszka na mm ale zastanawiam sie nad jakas zmiana na staly pokarm, tylko nie wiem co, on by tylko te bulki jadl
Wolowinke je, ale jako pulpeciki, taka zmielona lepiej wchodzi, tylko ze on nie przepada za takim jedzeniem, nudzi mu sie siedzenie w jednym miejscu, a nie latam za nim
Mam pytanko w czym spia wasze maluszki, w pajacykach bawelnianych, polarowych pod kolderka czy w spiworkach, bo moze jednak jest mi za zimno albo za goraco, u mnie w nocy 21 stopniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:26
-
Dzięki Justta.
Ania śpi w pajacu, bądź bawełnianym bądź polarku. Ja ja przykrywam moja kołdra ale szybko sie rozkopuje i już jej nie przykrywam. Tak śpi od urodzenia
Z ciekawości: z jakim dżemorem dajesz Leosiowi chlebuś?.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 13:13
-
Hania, sto latek i dużo zdrówka!
Lara, u nas śniadanie to przeważnie kaszka z naturalnymi owocami i cyc wiadomoObiady to zupy z mięsem ( królik, indyk, kurczak, wołowina ) i przeróżnymi warzywami ( rosół, krupnik, jarzynowa, burakowa, pomidorowa, itd. ), ryba, jemy też różne pulpeciki ( rybne, mięsne ), ziemniaki, ryż, makaron. Chlebek z pieczoną w domu wedliną, obecnie na tapecie pasztet z królika i kurala, pycha
Teściówkę do pieczenia wędlin wykorzystujemy, my dostarczamy mięcho a babcia piecze
Justta, pajac bądź bodziak z połśpiochamiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 13:29
LaRa lubi tę wiadomość
-
U nas do spania też pajac, lub body i półśpiochy. wkładam go w śpiworek i nakrywam kołderką, w sypialni mamy 19-20 stopni.
jestem Nena, nie krzycz..
o zgredko, szalejesz.. zdrówka
u nas też mięso miksowane ( w zupie)lub w malutkich kawałkach (II danie)
śniadanie - kaszka z owocami
II śniadanie - cyc lub jajecznica; kiedyś chlebek z wędliną i pasztetem
deser - owoce
zupa - niemal każda
II danie - ziemniaki, ryż, kasze + warzywo+ mięso (krótlik, indyk, wołowina, cielęcina)
deser - kisiel domowej roboty/ cyc +ciasteczko bg, chrupek
kolacja - kaszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 15:55
-
My po dentyście.Młody ma zdrowe ząbki bez próchnicy nastepna kontrol chyba za 4 miesiące.
Jutro szczepienie zaległe wzw ;/
A ja 9 lutego ide leczyc swoje kły masakraaaa.
A za godzinke siłownia <333Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:18