Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja śniadanie mleko
Potem w żłobie owoc i obiad
W domu 2x mleko
Na obiad miała dziś zrobionego kurczaka z marchewka kalarepka i pietruszka z naszej zupy na lubczyku majeranku i ziele angielskim
Ja nadal wymiotuje
Zakupilam smecte -
Konwi bylismy w grudniu po świętach w szpitalu ,bo maly mial pęcherzyk ropy na dziąsle opuchl do tego goraczka nie spadajaca i infekcja górnych dróg oddechowych. Po szpitalu w wypisoe wskazana kontrola u dentysty . No i byliśmy raz a teraz druga kontrola
-
Dzieki za odpowiedzi o ubranku do spania
Lara dzem albo swojski malinowy, z czarnwj porzeczki, albo kupny z lidla 100% owocow, uwielbiamy go, smaruje malutko bo on woli z maslem
Mloda super ze zabki ok
Nena pysznosci, pasztecik zjadloby sie
Ide lulu, maly juz spi, buziaki -
U nas jest cieplo bo my cieplolubni. Wiec maly ma na sobie do spania body i rajtuzki i nie przykrywamgo niczym on zbytnio nie lubi a i tak nasze ciala obok to go grzejemy hehehe
justta lubi tę wiadomość
-
Domi teraz spi w bodziaku z dlugim rekawem plus pidzamka. Spi w spiwoze z dlugim rekawem. W sypialni mamy 18°C.
sniadanie: cyc+kromka z maselkiem/ musli na wodzie
obiad: jakas papka warzywna/warzywno miesna + cyc (np jutro bedzie bolognese:marchewka,szczypiorek, mielone,pomidory,makaron)
deser: owocek
podwieczorek: platki owsiane z przecierem owocowym
kolacja: kasza manna z mm (albo jakas inna kaszka) + cycjustta lubi tę wiadomość
-
hej hej
Zgredko, wspolczuje zatrucia
Know, walczcie. oby sie udalo uniknac antybiotyku
Hanka spi w rampersie. czasem body i spodenki z cienkiej welenki. nakrywam ja swoja koldra, ale ona sie odkrywa i spi na koldrze. wczoraj wpkowalam ja w spiworek, ale darla sie i zasnela dopiero, gdy ja wyjelam. w sypialni mamy 17-18stopni
co do jedzenia, to mood roznie chodzi spac, to i roznie zajada. czesto nie ma apetytu, wiec dostaje kilka rzeczy an jeden posilek...ona niby wszystko chce, a wezmie 3 kesy i koniec jedzenia. domaga sie czegos innego@
P.S. starszaka znow brzuch boli.....ja sie zastrzele....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:24
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
u nas 19-20 stopni,mały spi w pajacyku w spiworku i nakrywam go moja kołderką, ale tak kopie, że raczej nie jest pod nią ;p
ja dzis randkowałam z chodakowską, bo waga spada, ale brzuchol wisi
Mały cały czas się drapie...ja już nic nie wiem...pewnie jeszcze alergeny krążą po jego organizmie , wiec nic nie wprowadzam bo i tak sie niczego nie dowiem ;/
Młoda damo ja w srode mam ortodonte i czeka mnie zabieg chirugiczny, gdzie musza przez podniebienie dostac sie do zeba, który nie wyszedł...ja dopiero mam pietra ;p
Gratki za siłownie
Biedroneczko lubie za blw, ja chce w marcu wprowadzic i pewnie jestem wariatka, ale nie moge doczekac sie tego balaganu...maz przerazony;p
Haniu sto latWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:24
-
Jej Misia mi dentysta powiedzial ,ze nie mam w uzebieniu wyrznietej jednej gornej jedynki ale czy ona gdzies tam jest i beda musieli wyciagac to ja nie wiem oby nie. A Tobie powodzenia zycze masakra
Wszystkiego Dobrego dla HaniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:44
beszka lubi tę wiadomość
-
Ja po ficie jestem ledwo żywa, mała śpi już od godziny a mnie już tez sen ogarnia.
Misia, miałam taki zabieg na chirurgii szczękowej, wyciągali mi 3-jke z podniebienia bo sie zatrzymała i nie wyszła. Najgorsze to zastrzyk znieczuleniowy, a pózniej już leci. Gorszym bólem jest wprowadzanie tego zęba do łuku, zmienione ligatury i druciki są mocno naciągnięte i łeb pęka ;( niestety nie obchodziło sie u mnie bez przeciwbólowychTobie życzę jak najmniej bólu. Jak ja przeżyłam to tez przeżyjesz.
Dobranoc -
Jezuuu o czym wy piszecie masakra.
Mnie zawsze przerazalo kanalowe leczenie a co dopeiro to o czym wy mowicie. Na szczescie nigdy nie mialam nic robione poza normalnym leczeniem.
Dzisiaj wracamy do sypialni. Trzymajcie kciuki zeby maly sie nie budzil przez nas. Przemeblowalismy troche tak, ze jestesmy od niego odgrodzeni dwiema szafkami.Blondik lubi tę wiadomość
-
sto latek dla Hanulki!!
Moj Franek spi w pajacyku welurowym przykryty cienkim kocykiem z ktorego sie rozkopuje w nocy. a w pokoju mam jakies 22 stopnie.
u nas jedzonko wyglada tak:
sniadanie- mleko
2 sniadanie- kaszka z owocami lub mleko
obiad- zupka gesta z mieskiem/ryba/jajkiem
podwieczorek- mus owocowy lub mleko
kolacja- mleko
przyznam sie Wam, ze czasami jak musze cos szybko Malemu dac to daje mlekozeby szybko bylo. taka ze mnie wyrodna matka
Misia, Młoda Dama- spokojnie, trzymam kciuki, zeby poszlo sprawnie i bezbolesnie
Ja BLW chcialam robic na poczatku, ale pozniej stwierdzilam, ze nie wiem ile Frankowi czego dawac. Poza tym, on takie wielkie kawały zawsze odgryzal, a pozniej sie krztusil, wiec zrezygnowalam. zbyt łapczywy jest na takie jedzenie
Nenek- a idz Ty! a mowi, ze czasu nie ma. a pasztecik sam sie nie robi! O Ty, Ty, Ty maly klamczuszkuwystawiaj dupsko
Anuśka- hop hooop! odzywaj sie matka! utonela w pieluchach, czy jak?
Arienna- kochana, gdzie jestes? dawaj znaka
Ja dzis w humorze do de. chyba pojde spac, bo juz wszystko mnie boli i zdycham z przepracowania, choc duzo dzis w pracy nie robilam.
spokojnej nocki!
beszka, justta lubią tę wiadomość
-
Wróżko, przeca pisałam, że pasztet teściowa robi
Nie posądzaj mnie o taką nadgorliwość
Ja to się nadaję ale do tarcia chrzanu
Odpoczynij kobieto i niechaj humor wróci
Młody właśnie szarpie cycka, przez sen już prawie, a ja cosik poczytam.
Dobrej nocy babeczki.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Bry, my juz od godz aktywne
cos sie poprzestawiało niestety i nie ma wiecej spania.
Nena lubie pasztet domowej roboty:)
Zgredko jak u Ciebie ? Mdłości minęły?
Powiem wam ze te nasze sady to o kant dupy! Tylko sie człowiek naw**** a a i tak nic to nie da:(Maniek
-
Przeczyscilo mnie że hej, chyba skocze do lekarza, dobrze, że mam naprzeciwko klatki przychodnie
Żal trochę bo mam akurat bardzo czysty referat..
W nocy bardzo ostrożnie się przekręca lat bo ostatnie wymioty koło 22 ;(
Mała już ukrecila kupe do nocnika
Maniek: też mamy sprawę przed sądem, choć w nim pracuje i chce być dobrym sędzia w przyszłości, to zalamac się idzie
Sprawą już 4 rok się ciągnie