Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:
"Stara" poczciwa Nenaa :*Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Maluszek śpi już godzinkę
Ja oglądam tv i spadam spać bo dziś o 17 miałam już kryzys.
Biedronko, oby małej już przeszło i spała i jadła spokojnie.
Wszystkim zycze spokojnej nocki i wyspania
-
a moja poszła spac o 19:30...wykąpalam ją o 6 bo się obrzygała (zawsze ją kąpię przed 20) i chyba jej się pochrzaniło i poszła spać wcześniej, heh :0 oby nie bylo pobudki o 1 w nocy na gadu gadu
dobranoc
chce mi się pączka ze smietaną ;/WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Czy ja się dziś witalam wogole? Czas chyba powiedzieć dobranoc
Co za ujowy dzień, szkoda gadać, wieczór też lepiej nie wygląda.. Młody śpi właśnie na moim brzuchu, siet.
Kroko, o jejku, nie zazdroszczę przeżyć. Dobrze ze tylko tak się skończyło
Beszko, Patryk od 2m-cy spokojnie je tylko na spiocha, tak to się wygina na wszystkie strony, dopiero jak wstanę i laze z nim, to je..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 21:28
-
aaaaaaaaaaaa szok , statystyka mnie dobija. Dziecię śpi już od 18 z przerwą na przyjazd do domu (byliśmy u teściów na pączkach) przebranie i butlę
a ja teraz siedzę w TV leci Truman Show a u mnie na kompie statystyka- kto to dziadostwo wymyślił i po co?? ja się pytam??
kurde katar coraz mocniejszy- poleciałam już zabójczą dawkę gripexu i nie pomaga a nie chcę zarazić małejbuuuuu
-
Zaglądam jeszcze na szybko i spadam lulac
Statystyka, heh, kiedy to było, a pamietam jak wczoraj. Pierwszy termin kapa, a drugi już z ocena db, ponieważ mój małż mający umysł ścisły, przysiadł ze mną i tak mnie wyszkoliłfinanse i rachunkowość tez mi pomógł skumać
Powodzenia w nauce.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ćwiczenia ze statystyki też były ok ale egzamin po wykładach - facet pojechał po rajtach jak nie wiem co, oblał 75% całego roku zaocznego i 100% dziennych
a pytania były typu:
W podejściu Cohen’a i Cohen’a do analizy mediacji aby ocenić czy wystąpi efekt mediacyjny musimy obliczyć (wybierz najlepszą odpowiedź):
a) (1) współczynnik regresji prostej między zmienną niezależną a zależną i zmienną niezależną a mediatorem oraz (2) współczynnik regresji wielozmiennowej między mediatorem a zmienną zależną i między zmienną niezależną a zależną (3) dodatkowe testy np. Sobela
b) (1) współczynnik regresji prostej między zmienną niezależną a mediatorem oraz (2) współczynnik regresji wielozmiennowej między mediatorem a zmienną zależną
c) (1) współczynnik regresji prostej między zmienną niezależną a zależną oraz (2) współczynnik regresji wielozmiennowej między mediatorem a zmienną zależną i między zmienną niezależną a zależną
d) (1) współczynnik regresji prostej między zmienną niezależną a mediatorem oraz (2) współczynnik regresji wielozmiennowej między mediatorem a zmienną zależną (3) dodatkowe testy np. Goodmana (lub aroiana, lub sobela)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 22:11
-
nick nieaktualnyWróżko ja też jestem. Czytam was regularnie ale tutaj póki co nic się nie dzieje, więc nawet nie mam co wam napisać. A o wychowywaniu dzieci to już bladego pojęcia nie mam
Arienna- ja też nieznosiłam statystki- na medycznej miałam właśnie taką beznadziejną teorią. Za to na polibudzie już było więcej liczenia i było ciekawiej -
nick nieaktualny
-
Hejka u nas snieg yuuuuupii, ale nie wiem jaka temp bo termomert mi padl
Noc jak noc, nic nowegoteraz zabawa od rana a ja juz glod czuje, chipsy mniam
Milego dnia laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 07:15
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej,
Ari, nawet mi sie tego czytać nie chciałojakieś to takie dziwne , hehehe współczuje tej nauki ;( (chyba ze Ci mojego małża podeśle na korki)
U nas noc taka, ze od 3:45-4:30 nosiłam mała i walczyłam zeby usnęła spowrotem. Efekt taki, ze ja bym spała dalej a ona po mnie skacze
U mnie tez troszkę śniegu, ale to odrobinka, na trawie leży. Na sanki szans ńie ma.
Miłego dnia!
Ejjjjj Zgredzia, Ty już na półmetku jesteś. Pokaz brzusioWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 07:24
-
Hej,
Dzięki blondik, no jakby lepiej, boję się zapeszyc, ale wygląda na to że udało nam się przeżyć ten pierwszy rok bez antybiotyku.. Maz przeprosił..
Ja też bym wróciła na studia, lubiłam je, inne życie.. Właśnie wczoraj rozmawiałam o tym z mężem, że na głowie mieliśmy tylko naukę, co by tu zjeść i jak wypełnić czas.. A no i seksilismy się jak króliki, hehe. Teraz już mi się nie chce..
Dziś przyjeżdżają moi rodzice, dom trzeba ogarnąć, wstawilam już zupę, zmywarka załadowana, pranie wstawione, lodówka umyta, a teraz reszta.. Póki co kawaKrokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Ja na studia tez bym chetnie wrocila. Poszla bym tez chetnie na cos nowego. zawsze mi sie marzy cos zupelnie innego niz studiowalam np jakas historia albo historia sztuki.
Ale po obronie doktoratu powiedzialam, ze juz nigdy wiecej nie chce sie uczyc do egzaminow, ze mam dosc i jak o tym zapomne maz ma mi przypomniec co mowilam