Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry,
Maniek! kochana, witaj! gratulacje!
Lara, na ból głowy od razu dwa apapy bierz - znajoma neurolog coś ostatnio szwagierce tłumaczyła o zawartości substancji czynnej w jednej tabletce i powiedziała, że jeśli chcesz już coś brać, to bierz dwie
mnie głowa łupała baaardzo długo i to codziennie...
Malenq, powiem Ci szczerze, że żadnej regularności u młodego nie zauważam, czasem jest aktywny w nocy, czasem wieczorem, czasem rano, czasem po południu, a czasem wszystko na raz
Lipne to moje L4, zacznie się tak naprawdę dopiero jak przekażę wszystkie swoje obowiązki, a to mnie przeraża i paraliżuje, bo tyle tego jest, że nie wiem od czego zacząć!MANIEK lubi tę wiadomość
-
Tamka, to widze ze z iloscia obow jak u mnie ja juz zaczelam przekazywac na pelne zwolnienie ide od 2 tyg.marca (to juz moj macierzynski sie zacznie). Teraz jestem na 100% i czy z domu czy z biura musze swoje zrobic. Dlatego sie nad zmiana pracy zastanawiam, ale najpierw zobaczymy co z meza praca, bo zmiany sie szykuja
Ja ruchy mlodej tez roznie czuje. Czasem caly dzien, czasem rano, wieczorem. W nocy czesto i wtedy spac nie moge, bo boli mnie bardzo jak sie wierci. Jakas wieeelka bedzie
Mlody wstal i poki co bez tempki ale i tez bez apetytu
Konwalianka, moje niestety jecza jak maja tempke....a do tego jeszcze brzuch i glowa go bolala, wiec jeki zrozumiale
Wypilam juz 2 kawy j jeszcze mi sie chce chyba inke sobie zrobie i postaram sie oszukac umysl ze to kawa
Aaaa zapomnialam napisac. Moi znajomi tutaj z wyspy czekali na drugie dziecko. Mieli synka...teraz miala byc corcia. Wstko przygotowane na coreczke...a tu sie 2 synek urodzil pare dni temu mieli tylko jedno standardowe usg w polowie ciazy....my na oewno w grudniu w PL do mojego ginka sie wybierzemy, aby przede wszystkim spr. czy z dzidzia wszystko ok no i potwierdzic core :Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej........
ja już po rodzinnym, na 18.30 mam chirurga......
ale od początku:
od urodzenia pod lewą piersią miałam pieprzyk (taki odstający), nic z nim nie robiłam, bo znajoma lekarka powiedziała mi, że jak z nim się nic nie dzieje, to aby go nie ruszać...dzisiaj w nocy jak wstałam do wc, zobaczyłam, że mam koszulkę we krwi
i co? okazało się że pieprzyk zrobił się większy, czarny i zaczął krwawić...szybko więc (a nie było szybko, bo u mnie około 10cm śniegu napadało) pojechałam do rodzinnej (100km) i od razu na już dostałam skierowanie do chirurga....
powiedzcie mi "co ja qrwa komu zrobiłam, że świeczki w intencji nieszczęść musi stawiać bo zwala się na mnie coraz więcej...................."
wściekła jestem, małż dzisiaj wieczorkiem do Wawy musi jechać, w domku będzie zimno jak wrócę (niestety centralne na drzewo) grrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
MANIUTKU skarbeńku witaj w skromnych progach zafasolkowanych gangsterek:) -
Malenq sciskam Cie mocno. A kiedy masz wizyte u chirurga?
Ja mam problem z tego typu znamionami i raz na jakis czas usuwam bez wzgl. czy dobrze czy zle wyglada. Niektore sa w miejscach gdzie latwo je podraznic. Np. Okolice intymne itp. Pierwszy pieprzyk (carny wygladajacy jak kalafior) usunelam w liceum. Tez rano wstalam a tam koszula we krwi. Ja moje usuwam u specjalisty dermatologa, ktory ma dosiwadczenie w usuwaniu tego typu znamion no i kotry z pewnoscia wysle je do badania. Ja mam akurat szczescie, bo udalo mi sie dostac to krajowego konsultanta w spr. Tego typu znajmon jeszcze w liceum i do niego raz w roku chodze. Rozbieram sie do gaci i cala mnie ogada, robi foty i sprawdza, doradza.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
kurcze, Malenq, tez mam taki pieprzyk pod prawa piersia, na razie nic sie z nim nie dzieje, natomiast na czole i nad górna warga (usta;)) mam spore pieprzyki i mam wrazenie ze to rosnie. Jak byłam na gastroskopii przed ciążą,to rozmawiałam z moim chirurgiem o usunieciu tego, obejrzał powiedział ze brzydko to nie wyglada ( w sensie zmian) i najlepiej usunac to u dermatologa bo po chirurgicznym usunieciu zostanie slad. No i nie zdazyłam zrobic z tym porzadku.
mam zamiar sie tego pozbyc w przyszłym roku
Tobie współczuje tego, ze "ciągle-coś" ;(
daj znac co powiedział lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:56
-
Nie no Malenka, jak się pierdoli to po całości...
Kochana, też mocno pociemniało mi kilka pieprzyków...niby w skutek zmian hormonalnych i zwiększonej produkcji melaniny tak się dzieje.
Doktorek usunie delikwenta i po sprawie, będzie dobrze...ale dość już tych nędznych niespodzianek! Trzymaj się i kciuki za wieczorną wizytę.Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq biedulko rzeczywiscie jedno za drugim:(miała tak samo pieprzyk na plecach duży był i peknal, zabieg bezbolesny, szybki u dermatologa miałam, zamrozil i wyslal do analizy, najgorsze to czekanie na wyniki byly:(
Beszka, Konwalianka zdrówka dla młodych!
Beszka u nas znajomi mieli miec chlopczyka, potwierdzone przez lekarza w Belgii i w Polsce wszystko zakupione a tu urodziła się dziewczynka:)Powiem że nikt nie mogl uiwerzyc ze taka pomyłka i to 2 lekarzy potwierdziło!
Tamka buuuuu!
Niech juz ten tydzien sie skonczy!!!!!konwalianka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyLili jestem ZA, niech ten tydzień się skończy...............bo mam dość.....
a co do płci, ja nadal mam mieszane nastroje, niby 2raz potwierdził dziewczynkę.........ale coraz częściej słyszy się takie historie jak u Twoich znajomych.....
LaRa koniecznie..........miej pod kontrolą pieprzyki.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:08
-
Dzien dobry mglisty,mdlisty, dżdżysty bleeee
własnie zjdałam żurek oo tak kwaśne ostre to jest to zobaczymy na jka długo wystarczy
Maniek witaj na fiolecie gratulacje!!!!!!!
ide sie połozyc na chwile a potem jade po córcieFreja, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chciałabym córcie bbbbbbardzoooooooooo, no a jak bedzie synus to bedzie przej**ne
mąż, pies-synek, synek i sama ja ;(
a tak to by chociaz po połowie było
czekam do 12.12 wtedy mam usg i sadze ze juz wtedy doktorek powie mi na 100%Malenq lubi tę wiadomość