Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie wczoraj wzieła ochota na pistacje cholera jasna a one takie drogie, no ale.... jesli nie bede ich miała, bede zmierzła ;(
lece do Biedronki, a przy okazji na spacerek z Nunkiem moim
choć pogoda do bani i zimno, to trzeba wyjsc
aaaa i galaretke owocową z brzoskwiniami zrobiłam mniammmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:20
-
dzieki Lili, dzieki
mam nadzieje, ze przeczucie od poczatku mnie nie myli
4.12 tez mam USG u mojej ginki tylko na jej prywatnym sprzecie, wiec wiecej tam widac
ale jednak głównie czekam na 12.12 -
Malenq, no żesz w mordę jeża! Nena trafnie to podsumowała... powiem Ci, że ja miałam takie same odczucia z naszą pieprzoną budową, co chwilę coś - tynkarz filozof kuźwa dnia wczorajszego , robota stoi, drzwi wejściowe w grudniu i codziennie jakiś problem, aż tu wczoraj nagle zmiana o 180 stopni - drzwi będą w poniedziałek! wraca do nas nasza poprzednia ekipa, która musiała robić większą budowę ale skończyli wcześniej i przyjeżdżają w poniedziałek! tynkarza mogę wywalić na zbity pysk! no żyć , nie umierać!
także kochana, to już wierzchołek tej góry, chirurg usunie pieprzyk echo serca wyjdzie bez zarzutów i odetchniesz!
natomiast co do znamion to powiem Wam, ze sprawa jest ciężka i są dwie szkoły - usuwać wszystko, co podejrzane lub nie tykać dopóki jest dobrze... więc zależy na kogo się trafi, po prostuKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamuś skarbie więc czekam na tą zmianę .... bo nie wiem ile sił psychicznych mi wystarczy.........
ale się cieszę, że z robotą u Was ruszyło, oby do przodu
no i ja słyszałam o tych dwóch szkołach.......zobaczymy co dzisiaj na to chirurg powie....
-
Malenq, przytulam, silna babka z Ciebie, zresztą - wszystkie babki są silne... żaden chłop nie zniósłby tego, co przyjmujemy na klatę...
zdrówka życzę Tobie i Kosi, i trzymam za Was kciuki z całych sił!Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Malenq, przytulam, silna babka z Ciebie, zresztą - wszystkie babki są silne... żaden chłop nie zniósłby tego, co przyjmujemy na klatę...
zdrówka życzę Tobie i Kosi, i trzymam za Was kciuki z całych sił!
ehehehe też tak coraz częściej o NAS kobitkach myślę....Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Dzien dobry mglisty,mdlisty, dżdżysty bleeee
własnie zjdałam żurek oo tak kwaśne ostre to jest to zobaczymy na jka długo wystarczy
Maniek witaj na fiolecie gratulacje!!!!!!!
ide sie połozyc na chwile a potem jade po córcie
Tak tak kwaśnie i pikantne mniam chrzanik też jest goood ;)pomidorowa mega kwaśna i pomarańczeNieukowa lubi tę wiadomość
-
Moi faworyci kuchenni ostatnio: kurczak słodko-kwaśny, pieczarki marynowane, sok pomidorowy z chilli, kapką octu balsamico i cukrem, kwaśne pomarańcze, chrzan do wędlin, herbata z cytryną,kapuśniak
Tamka ja mam kilka wypukłych znamion z których wyrastają włoski - niedużych i w miejscach gdzie nie uwierają. Są jasne, okrągłe i nie odstają na więcej niż milimetr. Niby bym usunęła, ale jakoś nigdy mi nie podrodze. Moj rodzinny odradza, dermatolog namawia, onkolog z którym miałam zajęcia mówi że akurat te zwykle są nieszkodliwe ale on by wyciął. Chyba jednak nie mam do tego serca.
Malenq mus to mus- nie bez kozery się mówi że w ciąży wszystkie problemy zdrowotne wychodzą ;/ U mnie póki co tylko niedoleczone gardło daje popalić, bo przed ciążą często byłam chora ale mi przechodziło, a jak zaszłam to zaraz znów się zaczęło i teraz się nie chce wyleczyć ;/Malenq, Freja lubią tę wiadomość
-
dzię ki dziewczyny za ciepłe i miłe przycięcia na fioletowej stronie mocy..dziwnie mi tu ....może dlatego że jestem na samym starcie...nie wiem czy to wrażenia ale lekko mnie muli tak ciut...
dzis powiem moim rodzicom...bbb się ucieszą ..chyba jeszcze bardziej niż ja
i powiem szczerze że ze strachu że nam się nie uda nie czytałam nic ...nic nie wiem co mi wolno co nie...wizyte u gin mam na 10/12Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK wrote:Nieukowa dlatego ja w czerwcu usuwałam migdały bo ciągle miałam problem z gardłem...
Dopiero teraz mi to mówisz? Teraz nie bardzo mogę usunąć
Maniek moja rada, żebyś jednak poczekała z tym rozgłaszaniem dobrej nowiny do końca 8tc, chyba że nie boisz się w razie W że rodzicom serce pęknie (ja się bałam bo moja mama wielokrotnie roniła i bałam się (słusznie jak się potem okazało) że ciężko by przeżyła moją stratę...
Aha, i przeczekaj na wątku o lipcówkach do strony 130tej zanim zaczniesz czytać - na czerwcu dantejskie sceny się działy i panika ogromna była między 80 a 120 stroną i wiem że źle to na moją psyche wpływało
Przyzwyczaisz się, mi też było dziko na fioletowej z początku -
Dzień dobry
Maniek witaj po fioletowej stronie mocy.
LaRa dużo jest ciuszków dla niemowlaków co możesz kupić i będą pasować i na dziewczynkę i na chłopca. Ja mam dużo takich śpioszków. A z tych Lidlowych to np bluzę i spodnie brałam co niby były opisane "chłopięce" ale mi się kolory bardziej podobały od tych "dziewczęcych" więc to chyba nie ma takiego znaczenia.
Ja z bólami głowy to się zbytnio nie męczę, za to mam ciągłe wymioty. Coś za coś.
cati jaki słodki awatarek
Lili ja teraz biorę codziennie rano od razu po zjedzeniu śniadania, bo przetestowałam te tabletki że po nich mnie tak nie męczy, więc biorę codziennie. A jak Cię bardzo męczy to bierz sobie co drugi dzień a co drugi sam kwas foliowy. Możesz sobie wtedy wypić taką multiwitaminkę rozpuszczalną w wodzie - mnie bo niej nie mdliło, tylko ona nie ma tych wszystkich składników co trzeba.
Malenq ja też się czasem zastanawiam za jakie grzechy to moje ciągłe rzyganie, ale chyba musimy to jakoś przetrwać. Z pieprzykiem będzie dobrze, a najbardziej to trzymam kciuki za sobotnią wizytę.
Tamka cieszę się że na budowie ruszyło.
Maniek ja powiedziałam rodzicom od razu po wizycie, jak tylko gin potwierdził ciążę. A fioletowej to nawet nie czytaj, tylko nasz wątek. Bo na innych to sama panika.
Ja dziś miałam jakiś dziwny incydent, nagle zrobiło mi się bardzo gorąco, oblały mnie poty i zrobiło mi się słabo. Posiedziałam chwilę przy otwartym oknie i mi przeszło.
Przyjechała mi dzis moja podusia, ale jest fajna. Ciekawe jak się będzie na niej spało. Nie mam pojęcia jakim cudem już przyjechała, bo zamówiłam ją wczoraj wieczorem! Zażyczyłam sobie na mikołaja, sama sobie zamówiłam, tylko mąż dostał nakaz zapłacić.Malenq, Lili83, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hmmm Zgredka, co tu powiedziec zeby nie skłamac.... raczej nie przejdzie, mi nie przechodzi, ale taki ból to akurat pikuś
najgorzej boli przy dłuzszym chodzeniu i przy szybkim wstawaniu -
Lili zamówiłam o z tej aukcji:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4748845212
jakościowo fajna, i dość spora, myślałam że będzie raczej mała / cienka bo cena niska, ale poduszka jest naprawdę super. Dziś będę testować jak się sprawdza w spaniu. Ona ma w środku coś takiego co się przesypuje, jakieś kuleczki czy coś.
Zgredka tak jak pisze Lara, mnie plecy też bolą, a najbardziej krzyże. -
Moja mama by mi miała za złe jakbym jej nie powiedziała co ma być to będzie niczego nie zmienię a niech się kobieta cieszy ze mną...znajomym nie powiem ale mamie mam taką potrzebę od niedługiej chwili.
Co do wątku...nie jestem z tych co teraz każdą ciążową książke będą czytać wątki fora itd...zostałam na ovu i postaram się zadomowić tutaj...dla mnie to i tak dużo żeby ogarnąć...reszta mnie nie obchodzi szczerze mówiąc.. nie będe gdybać...przecież skoro moja babcia urodziła moją mama a ona mnie bez czytania forum to ja też sobie donosze i urodze...u mnie w rodzinie nie było poronień wszystko ok także myślę pozytywnie i mam nadzieje że już mi tak zostanie:)
Nieukowa w sumie chyba dzięki Tobie stwierdziłam że innych wątków nie czytam bo byłas spokojna przed wizytą u gin do momentu jak poczytałaś te fora belly- to trzeba Cię było banować i krzyczeć ...bo okazało się że tylko się zdenerwowałaś niepotrzebnie ....wszystko jest w najlepszym porządku:) i tak ma zostaćKrokodylica, Malenq, Lili83, Tamka, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek