Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja popadam w deprechę jesienno-zimowa
Dobrze ze mam przyjaciółkę która dba abym jak najlepiej to zniosła.
Właśnie umówiliśmy sie na wspólne szperanie w ciucholandachKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Malenka, to dobrze. A co lekarz na to jak zobaczył, jakiś komentarz?
NIE POLECAM TEGO ROBIĆ BEZ ZNIECZULENIA!!!!!!!!!!!!!
i teraz muszę poczekać na wynik.........
ale już po....tylko boliKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:najpierw że ZA DŁUGO ZWLEKAŁAM......potem, że jest chirurgiem-onkologiem, i że na jego oko, że to nic poważnego, że najprawdopodobniej podrażniłam stanikiem i krew napłynęła (od tego kolor czarny) ale cieszy się, że tak szybko zareagowałam...
NIE POLECAM TEGO ROBIĆ BEZ ZNIECZULENIA!!!!!!!!!!!!!
i teraz muszę poczekać na wynik.........
ale już po....tylko boli
Teraz siedź tam grzecznie i nic "nowego" nie wymyślaj bo kolejną siwą brew musiałam sobie wyrwać przez Ciebie http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/bored-smiley.gifKrokodylica, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Zgredka, na mnie ńie działa depresyjne siedzenie w domu, tylko to co sie dzieje za oknem, co roku przeżywam to samo, szybkie ciemności, deszcze i nieprzyjemne mgły. To mnie dobija najbardziej ;(
Życzę Ci żebyś pracowała jak najdłużej możesz i chcesz, i żeby żadna durna aura zle na Ciebie nie wpływała -
Dzien dobry z szarej, burej Norwegii....
u nas dalém chorobowo. gdy tylko leki przestaja dzialac tempka - i to b.wysoka - oraz bol brzuszka i glowy szkoda mi groszka mojego...
Lara, na mnie taka pogoda tez srednio dziala. jakos w tym i w poprzednim roku bylo ok a to pewnie przez nadmiar obowiazkow nie maialm czasu skupiac sie na tych ciemnosciach uwielbiam kiedy wiosna/latem jest piekna pogoda w Norwegii - caly czas jasno jest na dworze.
wlasnie Yasmin juz dawno nei zagdala do nas...
Malenq, dobrze ze juz wyciete wspolczuje ze bez znieczulenia. mi raz guzka pod piersia wycinali bez znieczulenia. skrge na doktorka zlozylam a pieprzyki i inne znamiona zawsze ze znieczuleniem, bo moj doktorek usuwa wraz z marginesem. raz ten margines za maly wycieli w Norwegii i jakies komorki nowotworowe znalezli. musilei docina, brrrr
wyniki na pewno beda dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 07:43
-
nick nieaktualny
-
Czary mary, to nasza pierwsza choroba, pomijajac grype zoladkowa ktora nas neka czesto niestety, od roku, wiec tragedi nie ma...moze dlatego ze mlody do takich temp. nieprzyzwyczajony tak wlasnie reaguje
Milego dnia
Czary, pracujesz jeszcze? -
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Noc średnio przespana, miejsce po wypaleniu boli, mała od 4tej jogę lub jogging uprawia....
Beszka zdrówka........
u mnie znowu +5cm śniegu...........bleeeeeee nie lubię, nie lubię.....
i depresyjna pogoda też na mnie wpływa.............
chociaż, jutro już sobota.....aaaaaaaaa przeżyłam jakoś ten tydzień..i oby do 13.20 wtedy będę wiedziała co i jak z serduszkiem malutkiej......
miłego dzionka laseczki:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w 18-19 tc, 5 msc (wow) i w 2 trym.
Noc w miarę przespana ( 2 x sikaniec)
Malenqa, Kosia poprostu bedzie gimnastyczka, a one dbają o wczesne ćwiczenia
Jutro sie okaże ze wszystko jest ok
Aaaaa i zazdroszczę Ci tego śniegu, czekam już na niego z utęsknieniem bo działa leczniczo na skore mojego psiaka
Miłego piatenieczunieczkaMalenq, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek!
dziś widzę że wszystkie miałyśmy ciężkie noce - mój gekon nawet jeśli już się wierci to jeszcze nie czuję ale za to najstarsza dała czasu - od 3:30 płakała z bólu ucha, dotrwałyśmy do rana i do doka - ostre zapalenie ucha ;/ a co dopiero młody był chory...ech - jak będzie ich trójka to tak bedą na okrętkę chorować
nie mam już siły w tym tygodniu jeszcze ani razu nie wróciłam do domu z pracy o normalnej porze ;( tylko jak wyjdę po 6 to wracam o 18, 19 masakra
a w domu coś na szybko pożeram, sprawdzam zadania młodej i kładę sie z młodym czytać bajkę na dobranoć (przeornie biorąc prysznic wcześniej) a potem juz jest rano
to ostatni tydzień w pracy - robię strajk od wtorku biorę zwolnienie bo nie wyrobie tak dłuzej
-
I ja się witam!
Malenqu dobrze że już po wszystkim, oby szybko się zagoiło...
Freja kciukam żeby mała się szybko wyzbierała, bo zapaleniem ucha to się można długo kulać ;/
U mnie noc w miarę przespana w przeciwieństwie do wczoraj, wczoraj byłam zombie ;/
Mąż mnie dzisiaj obudził fajnym tekstem. Śpimy sobie przytuleni: ja on i kot. Budzik zadzwonił, ja się ruszyłam, kot za mną, a mąż zaspany takim smutnym głosikiem: "no patrzcie no, wszyscy we troje ode mnie uciekli ;(", aż się musiałam zastanowić kto to jest ten trzeci Chyba mój facet bardziej dojrzał do dziecka niż ja ^^Malenq, MANIEK, Nenaaa lubią tę wiadomość