Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Jezu, bola mnie plecy w czesci ledzwiowej. Powiedzcie, ze to no od zlego snu, a nie od utycia i malenkiego brzucha (ciazowego, bo opona jest moja) o ze przejdzie..
MANIEK lubi tę wiadomość
-
aha, czyli to nie jest dlatego, że mi bębenek zaczął rosnąć..
Kroko: mam zamiar kupić podobną, a z jakim to jest wypełnieniem, bo mi koleżanka radziła z pierzem, a nie kulkami, ale większość jest z kulkami
ja dziś odebrałam rzeczy dla Heńko-Kostka wygrane na allegro i czekam na jakiegoś kuriera pewnie też z toną rzeczy
w grudniu zrobiłam sobie bana na ubranka -
Zgredka, mnie krzyż pobolewa od początku ciąży, nie mocno, są dni kiedy mi odpuszcza, a są takie kiedy nawala
szwagierkę krzyż łupie okrutnie i chodzi na fizykoterapię bo ginka jej kazała, ale to nic złego z ciążą tylko reakcja tej części organizmu na zmiany
Maniek, ja jestem tylko na tym wątku, podczytuję 30tki i FB , a i tak się dziwię skąd mam na to czas biorąc pod uwagę szaleństwo budowlane
próbowałam zaglądać na marcówki ale wiało mi tam chłodem i pesymizmem , a ja się przywiązuję szybko i potrzebuję ciepła, wsparcia i akceptacji, jak ten pączek na wietrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 16:26
Nenaaa, beszka, justta, Malenq, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, tak się źle czuję odkąd tu przyjechałam, że szok..codziennie boli mnie brzuch.. jestem zmęczona,jakbym nie wiem w jakim maratonie biegła.. o 17 dziś usnęłam.. nie poznaję siebie..wybaczcie, że tak tylko o sobie..jakoś was podczytuje, ale nie mam sil na odpisanie, skomentowanie..
Malenq - przypałętało się do Ciebie jakieś dziadostwo..ale wierzę, że w końcu musi się odwrócić ta zła passa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:05
-
Hmmm Konwalianko, zmiana klimatu moze działać na Ciebie zle
Ja sie kimnelam 30 min i znów głowa mnie cmi, już sie zastanawiam czy jakiejś żyły wodnej nie mam czy co, bo to bez sensu jest
Dodatkowo przez te szybkie ciemności boje sie żebym w jakaś depresje nie wpadła ;( -
nick nieaktualnyLili zjadłabym cały talerz..........
ja już PO..........wycięte, przypalone, bez znieczulenia, teraz wzięłam apap i staram się "nie zwariować" bo boli..........ale już po wszystkim.......teraz będę czekać na wynik badania histo.............
Kroko zajeFajny awatarek....ale tak jak zgredka pomyślałam o "gwałcie" heheheLili83, Krokodylica, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Zgredka, odpowiadając: nie przed ciaza nie drzemalam, albo bardzo bardzo rzadko
Teraz jak czuje ze zaczyna mnie cmic, wole sie położyć i spróbować przespać
Dzis jest w miarę ok, nie mogę az tak narzekać