Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:dzieci jak nawet nie mają miejsca (czyt. Kośka) to też uskuteczniają kuksańce
Hehe wierzę. Ale mi chodzi że te kopy to za każdym razem w innym miescu / z innej strony. I tak się zastanawiałam co ona za fikołki tam wyprawia że co chwilę kopie gdzie indziej.
LaRa jak ja zazdroszczę tych masaży. Ja się o swój od tygodnia nie mogę doprosić. -
Kroko, dlaczego prosisz? Poprostu powiedz ze chcesz, potrzebujesz i tyle! Facet nie jest tylko potrzebny do zapłodnienia, na tym sie ich rola nie kończy!
U mnie to już jest norma ze co wieczór jestem masowana, początkowo tez słyszałam jakieś "sapanie" a teraz to już raczej nawyk jest, a i powiem ze rzeczywiście pomaga
Także bierz sie za malza, jak nie prośba to groźba, i niech Cię porządnie wymasujezgredka, Nieukowa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
ahhh plecory bolą, ale to pewnie dlatego, że w pracy siedziałam dłużej i się nieco spinałam..
jutro idę na zajęcia od rana do 17, a potem w nd, na samą myśl słabo mi się robi, a nawet chyba zeszytu nie mam, żeby notować ;/
posprzątałam w miarę mieszkanie , bo lubię jak jest porządek jak chłop wraca z dłuższej niebytności w domu (zwłaszcza, że zostawił dom odkurzony z czystą kuchnią)..
a teraz zaległy odcinem topmadl -
nick nieaktualny
-
dobrze się was czyta...ja nawet jeszcze się w tej ciąży nie czuję ale miło się robi jak opowiadacie:)
Tamka - imie dla syna bbbbbbb mi się podoba - mój bratanem miał takie posiadać ale skończyło się na Michale:)
Dobrej i spokojnej nocy wszystkim:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 21:53
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ja tez zycze milej soboty. Siedze na wykladzie o zbojecko wczesnej porze, jak skoncze ok 13:00 to lece na zakupy a potem do domu spaaac
I trzymam kciuki za Malenq i Kosie bezustannie!
Moj malzon zasuwa pewnie teraz z zageszczarka po ogrodzie, buduje garaz i cos mu slabo idzie jak mam byc szczera . Sam podjazd robil prze miesiac, ale musi sie streszczac, bo do tego garazu maja wyleciec graty z pokoju potomka, ktory obecnie pelni role graciarni i skladu rzeczy przeroznych...
Deadline ma do konca grudnia zeby postawic sciany, bo remont pokoju mlodej/mlodego tez bedzie trwal... cos ciezko to widze, aleuparl sieze chce to zrobic sam, bo to jego ogrod i nie chce zeby robole go zniszczyli, a poza tym on chce sie zrealizowac jako budowlaniec amator
Tamka, Kroko nawet nie chce wiedziec co przechodzicie z ekipami, skoro ja mam ochote meza udusic czasami za opieszalosc
No ale coz, przynajmniej bedzie sie chwalil ze "tymi rencami zrobil"...
Przynajmniej murowac juz umie i idzie mu to blyskiem, zreszta wtym mu kumpel pomoze to moze w koncu postepy zobacze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 09:22
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hej,
Malenq, myślami jestem z Wami! Daj nam szybko znac, ze wszystko jest wporzadku
Nieukowa, zmyj sie z tego wykładu jak możesz
Justta, ja tez jeszcze w łóżku, przeglądam forum, ale muszę sie już podnieść i szybkie śniadanko zjeść i za sprzątanie sie wziąć
-
No wlasnie kiepsko bo buc jak spytalam czy moge sie wczesniej zwolnic z racji na stan stwierdzil, ze nie bo ja to nawet brzucha nie mam i ze jakbym miala juz rodzic to by mnie wtedy moze puscil;/
Na szczescie mamy z ta menda tylko 2 zajecia, dzis i jutro. W tamtym tygodniu babeczka mnie z cwiczen w ogole zwolnila takze roznie to jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 09:40
-
Dzien doberek!
Maniek widze ze my to juz tak swiatecznie i zimowo;)
Malenq czekam na wiesci!
Nieukowa moj maz tez taki ambitny;)sam zrobi najlepiej, no i dobrze przynajmniej maja chlopy zajecie;)i satysfakcje ze to oni jak to napisalas wlasnymi rekami!
Konsultowalam sie wczoraj z lekarzem w zwiazku z bolami brzucha, skurczami jelit itd i kazal odstawic wszystkie produkty mleczne zawierajace laktoze:(przez 2 tyg. bede na diecie:(i zobaczymy jak sie bede czula. Moge spozywac produkty mleczne bez laktozy lub np. mleko, jogurty sojowe. Lekarz powiedzial ze juz w pierwszych dniach powinnam czuc roznice, no zobaczymy. Wogole nie siedze w temacie wiec musze poczytac co i jak.
Milej soboty!
Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Haha, mój mąż też teraz grzebie w salonie.. Oświetlenie, kable ciągnie, gipsowe i maluje - on to już wogóle ma ograniczenie czasowe bo musi to zrobić do naszego powrotu
Nieukowa to facet więc nie jestem zdziwiona taka postawa prowadzącego